Правителството на крачка от връщането на пушенето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Правителството на крачка от връщането на пушенето
Идиотска работа! Тъкмо забрана криво-ляво се наложи и заведенията се отмирисаха от смрадта и комунетата решиха да слугинстват на определени интереси. Забраната на пушенето е едно от малкото решения, които са за хората, за естествените неща, за защита правата на хората и против алчните корпорации, против погазването на правата на хората. Нека добавим и здравето и приятното усещане да дишаш чист въздух, не смрад. Всеки си решава сам. И аз съм запалвал, дори съм пушил, но смятам, че естествената ситуация е да не се пуши в затворени обществени помещения при никакви условия.
[center]
[/center]
[/center]Re: Правителството на крачка от връщането на пушенето
За съжаление забраната изобщо не работи както каза СТАНКО. Навсякъде където ходя по барове и дискотеки хората масово си пафкат. Аз съм ЗА забраната, но да се спазва наистина и да сложат солени глоби.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
За да работи и ние трябва да се включим , а не да гледаме безучастно !
А на онзи със рок клуба мога да му кажа , че заведенията с подходящо ОВК в БГ мога да изброя на пръсти !
И ще му кажа защо ! Когато забрана влезе в сила работех р-л на О.К. от вида А и съм замерил не е едно заведения и нямаше едно което да отговаря на изискванията !
Така ,че сигурно е неговото такова ! Има ОВК колко да каже , че има ! Ало , собственика а имаш ли светеща таблека "Вентилацията работи" която сигурно е включена директно в ел.мрежа и няма нищо общо
с това дали работи ОВК-то !
А на онзи със рок клуба мога да му кажа , че заведенията с подходящо ОВК в БГ мога да изброя на пръсти !
И ще му кажа защо ! Когато забрана влезе в сила работех р-л на О.К. от вида А и съм замерил не е едно заведения и нямаше едно което да отговаря на изискванията !
Така ,че сигурно е неговото такова ! Има ОВК колко да каже , че има ! Ало , собственика а имаш ли светеща таблека "Вентилацията работи" която сигурно е включена директно в ел.мрежа и няма нищо общо
с това дали работи ОВК-то !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Дано върнат пушенето.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
На онзи дето рядко се пере, ще му кажа, че вентилацията е замерена и е документирано, че е 60% над изискуемата норма(а защо я мерят, като вече не трябва, не знам)! Документ има! Нямам "таблека"(каквото и да означава това) защото не ми трябва, вентилацията си ползвам защото някои бюрократи я искаха по едно време, и "таблеката" ли е важна или да е чист въздуха?! Шшшш, алоу, "ръководителя" на О.К. от вида А (да се пукне човек от смях къде ви ги мислят такива имена, като r2d2 е направо) или на ГЛАВМЕКГЕВРЕК, що си бивш? 
Решението за връщането на пушенето не е взето защото на депутатите им пука за кефа на Станко или Стнковица, а защото имат солидна лапаница от вноса и търговията с цигари и от ресторантьорския и хотелиерския бизнес. Жалко, че малко хора могат да погледнат какво се крие зад това решение. Аз не искам решенията на политиците да са продиктувани от личните им интереси. Докато се вдига шум за пушенето, без много шум КС върна Делян в парламента. А когато ни шибнат и АЕЦ Белене, с мотивите "Искахте да се пуши по заведенията, направихме го, сега си мълчете" и си приберат комисионните, не вярвам само пушачите да плащат.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- we are the champions
- Контакти:
Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето
GOLEADOR написа:По заведенията не се пуши.Закона се нарушава все по-малко и по-малко.Народа свикна със забраната и сега връщането на стария режим е гигантска крачка назад.
Забраната се изпълнява от клиентите... а тука най редовно персонала на заведенията си пуши най редовно... и тука излиза въпроса от какъв зор те могат ,а ние не ?
Идиоти няма да им ходя в заведенията, да си пушат сами.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
kartago написа:На онзи дето рядко се пере, ще му кажа, че вентилацията е замерена и е документирано, че е 60% над изискуемата норма(а защо я мерят, като вече не трябва, не знам)! Документ има! Нямам "таблека"(каквото и да означава това) защото не ми трябва, вентилацията си ползвам защото някои бюрократи я искаха по едно време, и "таблеката" ли е важна или да е чист въздуха?! Шшшш, алоу, "ръководителя" на О.К. от вида А (да се пукне човек от смях къде ви ги мислят такива имена, като r2d2 е направо) или на ГЛАВМЕКГЕВРЕК, що си бивш?
Ако не си разбрал - табелката е задължителна ! Ясен си ми колко имаш представа какви са ти задълженията !
Колко си плати за да отговаря на изискванията ОВК-то ти а ?! Сигурен съм , че не отговаря !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
demy27 написа:Решението за връщането на пушенето не е взето защото на депутатите им пука за кефа на Станко или Стнковица, а защото имат солидна лапаница от вноса и търговията с цигари и от ресторантьорския и хотелиерския бизнес.
Че те и сега си лапат от вноса и търговията с цигари
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване