Разликата в класите в Шампионската лига е огромна. Това пролича и от резултатите от тази вечер. Очевидно отбори като Виктория Пилзен, Андерлехт, Копенхаген, Аустрия Виена, Стяуа Б и още няколко подобни нямат място в този безмилостен турнир. Резултати като 5:0 отдавна не са изненада. И не само в тазгодишното издание....
Обаче ако Левски (а и който и да е друг наш клуб) беше на тяхно място, щяхме да си точим злобата и "остроумието" какви некадърници са, как нямат място сред най-големите и още куп други простотии...
Истината обаче е, че Левски постави България, там където и е мястото като футболна държава. И това трябва да го оценим. Ако "сините" участваха поне още веднъж в ШЛ, със сигурност нямаше да се представят по-зле от един Андерлехт, например. Ако не беше успехът на Левски през 2006 г. страни като Финландия и Словения щяха да са преди нас и аз като българин съм горд от това:
http://www.youtube.com/watch?v=jCburrkUuoU
Левски и разликата в класите в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
Левски и разликата в класите в ШЛ
Последна промяна от olympic teteven на 24 окт 2013 00:42, променено общо 1 път.
Re: Левски и разликата в класите в ШЛ
България и футболна държава са две неща взаимноизключващи се и нямат място в едно изречение, останалото са фенски размисли и страсти.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- olympic teteven
- Контакти:
BadBoy написа:България и футболна държава са две неща взаимноизключващи се и нямат място в едно изречение, останалото са фенски размисли и страсти.
Жалко! Явно австриийци, словенци, чехи, словаци и всякакви други кюфтаци са по-напред от нас. Щом казваш...

- Red thunderstorm
olympic teteven написа:Истината обаче е, че Левски постави България, там където и е мястото като футболна държава.
Ти добре ли си? Ако ФК Левски не беше срамил футболна България със загуби от знайни и незнайни футболни джуджета още в предварителните кръгове, можехме и по-напред да сме, не мислиш ли? Така че, като казваш "А" казвай и "Б"!
.. на мен лично казуса ми е ясен , но също така е ясно че ще има несъгласни и прочие ... тука е така ....
... настрана от това винаги ми е било интересно ако вместо шампионска лига има турнир , в който участваг отбори с лимит за харченето на пари - за селекция и прочие .... т.е. да се направи турнир , в който отбори с приблизително равни финансови вложения се състезават .... да видим , тогава кой ще е по по и най ... щото така е ясно ... един има Роналдо или Меси ... а друг Гаджев ... мухахаха ... така е меко казано нечестно .... ама много меко .... все едно на война един да е с атомни бомби срещу група смели бойци със скобници ... ебаси и смелите бойци дето трябва да са ....
... настрана от това винаги ми е било интересно ако вместо шампионска лига има турнир , в който участваг отбори с лимит за харченето на пари - за селекция и прочие .... т.е. да се направи турнир , в който отбори с приблизително равни финансови вложения се състезават .... да видим , тогава кой ще е по по и най ... щото така е ясно ... един има Роналдо или Меси ... а друг Гаджев ... мухахаха ... така е меко казано нечестно .... ама много меко .... все едно на война един да е с атомни бомби срещу група смели бойци със скобници ... ебаси и смелите бойци дето трябва да са ....
- olympic teteven
- Контакти:
Red thunderstorm написа:olympic teteven написа:Истината обаче е, че Левски постави България, там където и е мястото като футболна държава.
Ти добре ли си? Ако ФК Левски не беше срамил футболна България със загуби от знайни и незнайни футболни джуджета още в предварителните кръгове можехме и по-напред да сме, не мислиш ли? Така че, като казваш "А" казвай и "Б"!
Абе срамил, ама и отсрамил. И то за години напред. Явно искаш на картата на Шампионската лига (в Уикипедия) Финландия с ХИК Хелзинки, Словакия с Кошице или Словения с Марибор да са там, а ние да не сме...
- Red thunderstorm
olympic teteven написа:BadBoy написа:България и футболна държава са две неща взаимноизключващи се и нямат място в едно изречение, останалото са фенски размисли и страсти.
Жалко! Явно австриийци, словенци, чехи, словаци и всякакви други кюфтаци са по-напред от нас. Щом казваш...
Ами явно е, да! Ти как си помисли, че ние сме по-напред от тях? По кой показател?
- olympic teteven
- Контакти:
batceko написа:.. на мен лично казуса ми е ясен , но също така е ясно че ще има несъгласни и прочие ... тука е така ....
Да, има го и този момент... Но във финансово отношение 'топката е твърде висока" и не ща да се замислям...

Наи много се радвам че Лудогорец не влезе в ШЛ и да се излага ,а сега ще направи фурор в ЛЕ.Щом отбори с 140 и 180 мил. евро бюджет като Зенит и ЦСКА москва са трагични в групите на ШЛ какъв хуи ще търсим ние.По добре наште отбори всяка година да прескачат групите на ЛЕ отколкото да се излагат в тези на ШЛ.
- Red thunderstorm
olympic teteven написа:Red thunderstorm написа:olympic teteven написа:Истината обаче е, че Левски постави България, там където и е мястото като футболна държава.
Ти добре ли си? Ако ФК Левски не беше срамил футболна България със загуби от знайни и незнайни футболни джуджета още в предварителните кръгове можехме и по-напред да сме, не мислиш ли? Така че, като казваш "А" казвай и "Б"!
Абе срамил, ама и отсрамил. И то за години напред. Явно искаш на картата на Шампионската лига (в Уикипедия) Финландия с ХИК Хелзинки, Словакия с Кошице или Словения с Марибор да са там, а ние да не сме...
Не е важно какво искам, а какво се случва в действителност и защо!?!