ШЛ| Реал Мадрид - Ювентус - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Makaveli83
- Контакти:
Re: ШЛ| Реал Мадрид - Ювентус |23.10.2013г| 21:45ч
Тоя (Анчелоти) ме изумява всеки следващ мач ......
! Иско резерва, двама дефанзивни халфа на Бернабеу..... 
- paceto
- Контакти:
paceto написа:Роналдо ще продължи "кръстоносният" си поход в ШЛ и в този мач
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Ди Мария и Кристияно, май са проследили добре комбинацията между Бадема и Милисавлевич, във Вечното Дерби за първия гол

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- shotgun blues
- Контакти:
Играта е посредственна,ЮВЕНТУС бе по-добрият отбор,с по-добрите атаки и повечето положения.
От РЕАЛ ми харесаха Ди Мария,Роналдо,Ияраменди и Марсело,останали нищо не играят начело с АРБЕЛОА който е подминаван като колче и БЕНЗЕМА който няма смисъл от коментар.
РЕАЛ не е отбор на който философията му да е защитата,но не е нормално отбора да има такава слаба защита от началото на сезона ,всяка атака на ЮВЕНТУС е удар към вратата или опасно центриране
..................
е нямаше червен картон,сега ако не бият
БЕНЗЕМА....този безумец ще донесе десетата
От РЕАЛ ми харесаха Ди Мария,Роналдо,Ияраменди и Марсело,останали нищо не играят начело с АРБЕЛОА който е подминаван като колче и БЕНЗЕМА който няма смисъл от коментар.
РЕАЛ не е отбор на който философията му да е защитата,но не е нормално отбора да има такава слаба защита от началото на сезона ,всяка атака на ЮВЕНТУС е удар към вратата или опасно центриране
..................
е нямаше червен картон,сега ако не бият
БЕНЗЕМА....този безумец ще донесе десетата
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Бензема
и после Видал

и после Видал
Литекс и Лудогорец направиха по-хубав мач преди три дни

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- shotgun blues
- Контакти:
+1
а този КЕДИРА
а този КЕДИРА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Слаб мач.Много важна победа,но съдията развали мача с този смешен ЧК и помрачи успеха.Всъщност с човек повече се видя много ясно проблема на РЕАЛ,няма плеймейкър.Само си подават и това е ,без извеждащи подавания, без изненада в играта,няма кой да подаде........
БЕЙЛ не пипна топката ,а Арбелоа,Бензема и Кедира са без коментар,за тях всичко е казано
БЕЙЛ не пипна топката ,а Арбелоа,Бензема и Кедира са без коментар,за тях всичко е казано
- paceto
- Контакти:
Това разиграване според се дължи, че се пазеха за Ел Класико.
Просто си личеше от километри, че пестяха сили и не атакуваха като ужилени както знаем, че могат.
Важна победа и още по радващо е, че няма контузени играчи.
Аз съм доволен от отбора.
Просто си личеше от километри, че пестяха сили и не атакуваха като ужилени както знаем, че могат.
Важна победа и още по радващо е, че няма контузени играчи.
Аз съм доволен от отбора.
Не много интересен мач,картона си го имаше според мен,след нарушението в наказателното на Киелини не му даде жълт картон,а след това си спря Роналдо макар и да не го удари и си получи ЧК.
Ако са се пазили за Ел Класико добре,ама иначе много лежерно,не може противника да е с 10 човека,а ти да трепериш до края...
Важни са 3-те точки.
Ако са се пазили за Ел Класико добре,ама иначе много лежерно,не може противника да е с 10 човека,а ти да трепериш до края...
Важни са 3-те точки.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]