Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Нещо много се въргаля Чичарито  Няма ли кой да му каже , че това е футбол , а не е кълбо напред
 Няма ли кой да му каже , че това е футбол , а не е кълбо напред  

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Нещо много се въргаля ЧичаритоНяма ли кой да му каже , че това е футбол , а не е кълбо напред
Ливърпул от колко часа са бе? Вчера не играха,днес пак ги няма в лайвскора,и в ЛЕ ги няма? Хм..
Офтопик: 
Офтопик: 
Най-добрите 15 минути от началото на сезона.

Da ne kazvam golqma duma,ama nashite igraqt mnogo dobre 

Офтопик: 
Офтопик: 
Нещото заради, което водим в момента в пресата първите 20 минути.

[/center]
[/center]Re: Шампионска лига | Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Трябва втори гол, защото тия си мисля, че ще вкарат от някое статично положение. Преди малко бяха близо и само гредата помогна на Де Хея.

Искам Янузаййй

Има мотивация-което всъщност е едно от най-важните неща,но липсва креативността и разнообразието(изключвам комбинациите с едно докосване на 4-5 пъти през това първо полувреме) и най-вече завършващите удари,просто няма удари към вратата!!
Кагава-Рууни-Валесия-Рафаел-Чичарито се опитват да създават нещо по-интересно,но в последния момент нещо се обърква,не знам поради каква причина,но е важно да се действа по-директно с 2-3 паса и да се търси изстрела,а не да се опитваме да влезем с топката във вратата 

Гигс и Карик засега се удържат средата,но през второто полувреме ще стане доста по-трудно,и от тази гледна точка включването на Фелайни е повече от задължително,за да се внесе свежест и стабилност.
Леко ме притеснява тази изнервеност на съдията...тези картони ги раздава като бонбонки,какво е това нещо,буквално всеки трети фаул е гарниран с жълт картон! Няма да се учудя,ако някои изгори(дано само това не е Рафаел,че...),но 100% трябва да се помисли за уравновесяването на тази зона,като Валенсия се дръпне малко по-назад,за да спира атаките още в зародиш,защото Рафаел си го знаем и като нищо на 2-3 фаул и ще го изгонят...дали пък няма да е удачно да се пусне Смолинг(хем за височина,знае ли човек при тези центрирания какво може да се случи),а Джоунс да премине отдясно(просто да се застраховаме),защото хитрите баски като нищо ще провокират Рафаел,в това няма съмнение 

Кагава играе доста добре-ясно си личи старанието в играта му,но едно пускане на Нани през второто полувреме,едно че ще увеличи напрежението отляво,но и ще спомогне за скоростта и креативността в атака.
Нани за Чичарито,Фелайни за Гигс и Смолинг за Рафаел,това би било доста добър избор според мен...

Кагава-Рууни-Валесия-Рафаел-Чичарито се опитват да създават нещо по-интересно,но в последния момент нещо се обърква,не знам поради каква причина,но е важно да се действа по-директно с 2-3 паса и да се търси изстрела,а не да се опитваме да влезем с топката във вратата

Гигс и Карик засега се удържат средата,но през второто полувреме ще стане доста по-трудно,и от тази гледна точка включването на Фелайни е повече от задължително,за да се внесе свежест и стабилност.
Леко ме притеснява тази изнервеност на съдията...тези картони ги раздава като бонбонки,какво е това нещо,буквално всеки трети фаул е гарниран с жълт картон! Няма да се учудя,ако някои изгори(дано само това не е Рафаел,че...),но 100% трябва да се помисли за уравновесяването на тази зона,като Валенсия се дръпне малко по-назад,за да спира атаките още в зародиш,защото Рафаел си го знаем и като нищо на 2-3 фаул и ще го изгонят...дали пък няма да е удачно да се пусне Смолинг(хем за височина,знае ли човек при тези центрирания какво може да се случи),а Джоунс да премине отдясно(просто да се застраховаме),защото хитрите баски като нищо ще провокират Рафаел,в това няма съмнение

Кагава играе доста добре-ясно си личи старанието в играта му,но едно пускане на Нани през второто полувреме,едно че ще увеличи напрежението отляво,но и ще спомогне за скоростта и креативността в атака.
Нани за Чичарито,Фелайни за Гигс и Смолинг за Рафаел,това би било доста добър избор според мен...