Искрено ме разсмя, човек.bilyaletdinov написа:Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А

Ако почнем да правим засаждения около Герена с наши играчи, нов парк ще се образува.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искрено ме разсмя, човек.bilyaletdinov написа:Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А
Laetitia написа:Искрено ме разсмя, човек.bilyaletdinov написа:Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А![]()
Ако почнем да правим засаждения около Герена с наши играчи, нов парк ще се образува.
MuFc1878 написа:Laetitia написа:Искрено ме разсмя, човек.bilyaletdinov написа:Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А![]()
Лети, ти сериозно ли![]()
![]()
balef написа:Ние сме група фенове на истинския Левски не този с платените фенове и фен клубчета и от днес 23.10.2013г. няма да стъпим на мач на ФК Левски докато другаря Батков е начело на отбора !
Това не е нашия Левски това е сбирщина от треньори,знайни и незнайни футболисти начинаещи директори и т.н.
balef написа:Ние сме група фенове на истинския Левски не този с платените фенове и фен клубчета и от днес 23.10.2013г. няма да стъпим на мач на ФК Левски докато другаря Батков е начело на отбора !
Това не е нашия Левски това е сбирщина от треньори,знайни и незнайни футболисти начинаещи директори и т.н.
Stahlgewitter написа:balef написа:Ние сме група фенове на истинския Левски не този с платените фенове и фен клубчета и от днес 23.10.2013г. няма да стъпим на мач на ФК Левски докато другаря Батков е начело на отбора !
Разделянето на наши и ваши не води до никъде.Няма понятие "нашия" Левски.Той е на всички.Относно Батков няма да го трогнеш според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: nikiobicata, vvessel и 16 госта