Правителството на крачка от връщането на пушенето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

motg
Контакти:

Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето

Мнениеот motg » 23 окт 2013 18:14

Загуби за заведенията няма, официално за последната година оборота на питейните заведения е нараснал. Продажбата на цигари по магазинерската мрежа също се е увеличило.
Идея си нямам какво ги бута към тази отмяна на закона!?

По принцип за къде по национално важни каузи се дупът на Евросъюза, а сега ще му се опълчват. :?:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 23 окт 2013 18:15

Явно има някаква мания да се протестира още преди да сме видели за какво точно става въпрос.
Чакайте да видим какъв ще е законът, пък тогава роптайте, ако има за какво.
В противен случай започва да прилича на платена кампания от всяка клюка да се прави скандал. Вижте какво става в Казанлък. Там протестират срещу нероден Петко.
Няма решение на държавата да се заселват бежанци в Казанлък. Няма дори такова предложение. Кметицата гербаджийка обаче и агентите на ГЕРБ вече разбуниха духовете и хората протестират. Срещу какво ? В Казанлък няма нито един бежанец ! Няма и да има.
По същия начин стои и въпросът с тютюнопушенето. Там нещата не са еднозначни. Ако се отмени напълно забраната, ще бъдат засегнати непушачите. Ако пък забраната остане в сегашния и вид се нарушават правата на пушачите и бизнеса на ресторантьорите.
Най-добре е да се намери някакво компромисно решение, което да е добро и за едната и за другата страна.
И на мен не ми е приятно да ме "окадяват" и като се прибера дрехите ми да миришат на катун. От друга страна пък не искам да гледам празни заведения заради забраната. Разбирам и собствениците, че губят пари заради нея.
Сложно е ....
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2013 18:23

И как да не е верно, че оборотът след забраната е паднал, имам позната, която държи заведение и казва, че оборотът и е паднал над 2 пъти след забраната.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 окт 2013 18:24

Виали, я извади статистиката да видим колко пари са загубили горкичките собственици заради забраната за пушене? Нали това е основния аргумент на червената икономическа мисъл :?:
Айде да го видим черно на бяло :idea:
Също и не ми се нрави тънкия ти опит да изкараш справедливия ми гняв дело на някакъв вид герберастко материално стимулиране :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 окт 2013 18:25

damyanov1963 написа:И как да не е верно, че оборотът след забраната е паднал, имам позната, която държи заведение и казва, че оборотът и е паднал над 2 пъти след забраната.

Значи една жена каза, тъй ли?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2013 18:30

urkoto написа:
damyanov1963 написа:И как да не е верно, че оборотът след забраната е паднал, имам позната, която държи заведение и казва, че оборотът и е паднал над 2 пъти след забраната.

Точно тъй, каза ми го в отговор на въпроса ми защо напоследък заведението и е толкова празно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 23 окт 2013 18:30

Червени боклуци.
Децата ми трябва да ви дишат дима ли бе?
ОСТАВКА!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 23 окт 2013 18:33

Непушач съм,но тази глупава тотална забрана за пушене по заведенията щеше да ме накара да пропуша,дано я отменят.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 23 окт 2013 18:33

urkoto написа:

Ами, паднал е оборотът ! Факт е, че миналата зима кафенетата стояха полупразни. Не гледайте през лятото, когато масите са изнесени навън. Гледайте през зимния период колко празни са заведенията. Особено през деня.
Няма нужда от стъкмистика. Очите не лъжат !

Нищо не намеквам, авторе, но днес това е втората ти тема против "червените кхмери". И в двете ти теми има повече предположения, отколкото факти, и много малко аргументи.
Това, че от време на време вмъкваш по нещичко против Тиквата, не прави темите ти по-малко агресивни към БСП ... ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 окт 2013 18:39

Абе защо пишете глупости,то забрана на практика не е имало във всички заведения масово се пуши и сега ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”