Скандал с датите,на които ще се играят 1/8финалите за Купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Циркът продължава...

Мнениеот wolf » 23 окт 2013 17:57

PFC Litex написа:Цирк футбол с марка България http://gong.bg/view_article.php?article_id=380419 и всичко това се случва поради факта, че нямаме стадиони, както и голяма част от феновете на магическите грандове не ходят на стадионите заради футбола, а за да се бият и трошат.
Същото важи и за Лудогорец, хем нямат условия да приемат мач от ЕКТ на собствен стадион, хем искат да са там, ми оправете го този стадион, що му спряхте строежа ни в клин, ни в ръкав.

Всичкия този цирк е заради Левски, ЦСКА и Лудогорец

Е те какво правят? Или забрави какъв вой се нададе за 4млн от община Разград?

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 окт 2013 18:04

На кой му пука за претенциите на дпс телевизията, щом клубовете са се разбрали за тези дати, значи трябва да са тези. От дпс като не са доволни да не излъчват и толкова.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 окт 2013 18:16

Себастиан Фетел написа:На кой му пука за претенциите на дпс телевизията, щом клубовете са се разбрали за тези дати, значи трябва да са тези. От дпс като не са доволни да не излъчват и толкова.

В България, който плаща той поръча музиката, така че, каквото кажат от телевизията, това ще е, макар тази практика да е грешна
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 окт 2013 18:34

Както някои от вас доста уместно отбелязаха, проблем е това, че нямаме достатъчно на брой качествени стадиони и че някои фенове ходят на чуждия стадион, за да се бият и да чупят. Поради тези 2 неща се стига дотам, че мачовете между "Левски" и ЦСКА се играят на същия стадион, на който играят "Лудогорец" в ЛЕ. Телевизията, излъчваща мачовете, има голямо влияние при определяне на датите, но ТВ7 си имат договор и може би са в правото си. Обаче също така сериозен проблем в случая е форматът на турнира, защото ако се играеше само 1 мач, двата тима щяха да се срещнат на 16. или 17. ноември и толкова. Не, че съм някакъв съвсем краен противник на размененото домакинство (мисля, че няма проблем да го има, макар и само от 1/4-финал нататък например), но точно в този дълъг сезон, който хем включва цели 40 кръга, хем трябва да е съобразен като продължителност със Световното, определено беше по-уместно да няма реванши за Купата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 23 окт 2013 19:00

hellyeah написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N0qvXPtyVS0[/youtube] Този мач се игра на 16 декември ,температурата беше -11 градуса, чистачките на колата ми бяха замръзнали .

И аз бях на този мач, не помня такъв студ. Не че -11 е нещо невиждано, но като стоиш неподвижно, към края на първото полувреме вече беше страшно... Добре, че вкарахме, температурата изведнъж стана +11 и част от агитката се съблякоха до кръста, за почуда на сектор А :)

Но сериозно, ако застудее, как ще се играят 5 кръга през декември, в т.ч. два междинни - ще се изпотрошат играчите, не стига че и без това са куци, няма да има публика, мъка ще е

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 23 окт 2013 19:21

Какво пречи тези мачове да се изиграят тогава във вторниците на 04 и 21 ноември не ми е ясно.Или пък на собствените стадиони!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 23 окт 2013 19:32

Turo написа:Какво пречи тези мачове да се изиграят тогава във вторниците на 04 и 21 ноември не ми е ясно.Или пък на собствените стадиони!

И аз това питам от няколко дни, дори и на дарик писах!

Какво пречи мачовете да са на 05.11 и 19.11 (два вторника, стадиона не е зает от Лудогорец във вторник)???

За собствените стадиони не става - Армията е лицензирана за 7500 зрители. Без гостуващи е абсурдно, футболът е за хората!

Друг вариант е стадион Славия!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 окт 2013 19:35

Има свободни дати на 25.12 и на 31.12, чудесно, пииваш, хапваш и на мач. И в други държави играят по това време. Айде стига са мрънкали, на цска и левски все не може да се угоди :twisted:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Скандал с датите,на които ще се играят 1/8финалите за Купата

Мнениеот Logical person » 23 окт 2013 20:53

Какво пречи да си играем на редовните дати ? Имаме си собствени стадиони и ще си играем на тях. Тези стадиони имат лиценз за "А" група, купата да не е някакъв свръх елитен турнир ?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 окт 2013 21:39

PFC Litex написа:Цирк футбол с марка България http://gong.bg/view_article.php?article_id=380419 и всичко това се случва поради факта, че нямаме стадиони, както и голяма част от феновете на магическите грандове не ходят на стадионите заради футбола, а за да се бият и трошат.
Същото важи и за Лудогорец, хем нямат условия да приемат мач от ЕКТ на собствен стадион, хем искат да са там, ми оправете го този стадион, що му спряхте строежа ни в клин, ни в ръкав.

Всичкия този цирк е заради Левски, ЦСКА и Лудогорец

Много тъпо мнение! Какъв строеж е спрян, многознайко?
Че кой в България има условия на собствения си стадион за груповата фаза на ЛЕ? Посочи ми, моля те, един-едничък български клуб и стадион! Или предлагаш българските клубове да се отказват доброволно от участие в ЕКТ? Преди време бях приложил справка колко много европейски клубове играят мачовете си от ЕКТ на националните си стадиони.
Лудогорец си играе по програма и никой не може да го мръдне по две причини - първо, че това е ЛЕ и мачовете вече са с определени дати и второ, че Лудогорец си е заявил стадиона пред да стане ясно, че ЦСКА и "Левски" ще играят 1/8 финал. Не въвличайте Лудогорец в този скандал!
Това е проблем на организационно ниво. Някой там нещо се е запънал за някоя дреболия.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”