Хубаво, така смяташ, твое право. Но след акцията на феновете Наско се оказа извън Левски. Ако той ги организирал значи нещо е объркал и това се е обърнало против него. Но аз не вярвам Наско сам да си заложи такъв капан. Същите фенове в декларациите си обвиниха Наско, но защитиха Тонев, а след това Батков седна на една маса с тях. По тази логика Батков и Тонев имаха повече полза от тази акция, ако са целели да махнат Наско. Но аз лично мисля, че в случая те сами са се организирали. Друг е въпроса, че всичко е провокирано от действията на Батков и Тонев. За последните пет години в които Левски е трагичен най-голяма вина носи Батков. Последните две към него се присъедини и Иво Тонев. Без значение кой го е пратил, неговото присъствие увличи многократно ефекта от неадекватните действия на Борат. Що се отнася до Наско, това е третия му престой като ръководител в Левски. Предишните два пъти се справи, сега не. Но сега беше около четири месеца, а Левски е зле от пет години. За тези четири месеца Наско може да носи вина, но проблемите са от много по-предишен период. Що се отнася до писането му във фейсбук, то всеки привърженик или дори имащ отношение за футбола може да изрази мнението си както намери за добре. Дали във фейсбук, дали в този форум или другаде, но ние живеем в страна където има свобода на словото.vvessel написа:СВОБОДЕН написа:Последното ти мнение е доста притеснително. Но не относно съдържанието което е без коментар, а относно загатването, че помниш кога Наско е играл в Хасково и гола му срещу нас. Аз помня същото, а това ще рече, че сме горе долу едно поколение. А това наистина е притеснително, защото като чета подобни мнения, аз автоматично ги причислявам към тези на дрогираните с качулките, а те няма как да знаят това, ако въобще знаят кой точно е апостола. Но, ако наистина си от по старото поколение левскари и се окаже, че и те са изтрещели тотално, то това значи, че всичко е загубено. Освен, ако не казваш истината или си изолиран от общото случай каквито винаги има. Това е надеждата. При всички случаи е по-полезно и за теб и за отбора да се поинтересуваш не от Сираков, а от Батков който е истинския ни проблем. Олигофрените с качулките не ги е докарал Сираков, но за Батков съм почти сигурен, че е е замесен. Достатъчно е да проследиш поведението му през следващите часове и дни в които той даваше пресконференции заедно с тарторите на споменатите олигофрени като да са му първи приятели.Ако имаш нещо в главата си, от тук нататък ще трябва да насочиш усилията си не в това да се занимаваш със Сираков, а в това Батков да бъде изметен от Левски час по скоро.
На 100% съм съгласен че Батков забърка най-големите лайна, но в случая няма как той да докарва нов треньор и да праща хора с качулки да го гонят. Единствения който има сметка от това е Сираков, защото гонят, както се изрази той, негов приятел, към който може би е поел някакви ангажименти. С идването на Йоканович, веднага се разтръби от Сираков че тези футболисти не ставали и трябвало 7-8 нови, което означава само едно - или нищо не разбира или готви далавера с комисионни.А за Сираков е ясно че от футбол разбира. Няма как да ме убеди, че тези футболисти, които бяха на 15 мин. от шампионска титла и на една педя от купата на България (визирам удара с глава в 120-тата мин. на Силва) със свестен треньор не могат да са конкурентни. Илиев беше добър треньор но лош мотиватор, Митов - обратното, Йоканович не можахме да разберем що за стока е , но Петев мисля,че се е доказал в български условия и трябваше да му дадем шанс..
А що се отнася за Сираков като футболист , винаги съм му се радвал, дори като си свали гащите му простих, защото това не беше жест към публиката а към Лафчис с който имаха сериозен конфликт. Но сега направо сра на всичко и то по такъв начин, че няма оправия вече. Но ако се измете Батков, може да се окаже че е за добро.
Наско Сираков - официална тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско Сираков - официална тема
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
vvessel написа:СВОБОДЕН написа:Последното ти мнение е доста притеснително. Но не относно съдържанието което е без коментар, а относно загатването, че помниш кога Наско е играл в Хасково и гола му срещу нас. Аз помня същото, а това ще рече, че сме горе долу едно поколение. А това наистина е притеснително, защото като чета подобни мнения, аз автоматично ги причислявам към тези на дрогираните с качулките, а те няма как да знаят това, ако въобще знаят кой точно е апостола. Но, ако наистина си от по старото поколение левскари и се окаже, че и те са изтрещели тотално, то това значи, че всичко е загубено. Освен, ако не казваш истината или си изолиран от общото случай каквито винаги има. Това е надеждата. При всички случаи е по-полезно и за теб и за отбора да се поинтересуваш не от Сираков, а от Батков който е истинския ни проблем. Олигофрените с качулките не ги е докарал Сираков, но за Батков съм почти сигурен, че е е замесен. Достатъчно е да проследиш поведението му през следващите часове и дни в които той даваше пресконференции заедно с тарторите на споменатите олигофрени като да са му първи приятели.Ако имаш нещо в главата си, от тук нататък ще трябва да насочиш усилията си не в това да се занимаваш със Сираков, а в това Батков да бъде изметен от Левски час по скоро.
На 100% съм съгласен че Батков забърка най-големите лайна, но в случая няма как той да докарва нов треньор и да праща хора с качулки да го гонят. Единствения който има сметка от това е Сираков, защото гонят, както се изрази той, негов приятел, към който може би е поел някакви ангажименти. С идването на Йоканович, веднага се разтръби от Сираков че тези футболисти не ставали и трябвало 7-8 нови, което означава само едно - или нищо не разбира или готви далавера с комисионни.А за Сираков е ясно че от футбол разбира. Няма как да ме убеди, че тези футболисти, които бяха на 15 мин. от шампионска титла и на една педя от купата на България (визирам удара с глава в 120-тата мин. на Силва) със свестен треньор не могат да са конкурентни. Илиев беше добър треньор но лош мотиватор, Митов - обратното, Йоканович не можахме да разберем що за стока е , но Петев мисля,че се е доказал в български условия и трябваше да му дадем шанс..
А що се отнася за сираков като футболист , винаги съм му се радвал, дори като си свали гащите му простих, защото това не беше жест към публиката а към Лафчис с който имаха сериозен конфликт. Но сега направо сра на всичко и то по такъв начин, че няма оправия вече. Но ако се измете Батков, може да се окаже че е за добро.
Конфликтът между сираков и Лафчис, не беше личностен, колкото и сираков да се опита да го омаловажи - сираков (сори, че му пиша името с малка буква, но дори клавиатурата ми се противопоставя на голямата буква в името му, или може би трябваше да напиша името Му

Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Der Schmarotzer написа:Конфликтът между сираков и Лафчис, не беше личностен, колкото и сираков да се опита да го омаловажи - сираков (сори, че му пиша името с малка буква, но дори клавиатурата ми се противопоставя на голямата буква в името му, или може би трябваше да напиша името Му) беше подставеното лице на СИК и чрез него групировката се опитваше да влезе във футбола - с Левски не успя, но успя със Славия. И тук се крие и големия грях на Лафчис, че не успя да запази отбора от мутрите, въпреки опитите си - след година на фланелките на Левски цъфна надписът ВИС-2. Разбира се отстрани е лесно да се кори и да се критикува, още повече, че много добре се знае каква беше обстановката по това време, но въпреки това като президент и собственик Лафчис трябваше да запази отбора от мутрите.
Лафчис е успял да вкара мутрите в Левски(ВИС 2). Да, освен това той вкара и Батков който е следствие от продажбата на Чьорни и компания за която тогава той взе и доста пари. А за Сираков казваш, че не е успял да вкара мутрите в Левски. И какво излиза тогава? Сираков не е успял да вкара мутрите в Левски, но ти пишеш името му с малка буква. Виж, Лафчис е успял да ги вкара и то не една мутра, но името му си написал с главна буква. Ние левскарите не си ценим хората които са направили нещо за Левски и за това сме на такова дередже.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Der Schmarotzer написа:Конфликтът между сираков и Лафчис, не беше личностен, колкото и сираков да се опита да го омаловажи - сираков (сори, че му пиша името с малка буква, но дори клавиатурата ми се противопоставя на голямата буква в името му, или може би трябваше да напиша името Му) беше подставеното лице на СИК и чрез него групировката се опитваше да влезе във футбола - с Левски не успя, но успя със Славия. И тук се крие и големия грях на Лафчис, че не успя да запази отбора от мутрите, въпреки опитите си - след година на фланелките на Левски цъфна надписът ВИС-2. Разбира се отстрани е лесно да се кори и да се критикува, още повече, че много добре се знае каква беше обстановката по това време, но въпреки това като президент и собственик Лафчис трябваше да запази отбора от мутрите.
Лафчис е успял да вкара мутрите в Левски(ВИС 2). Да, освен това той вкара и Батков който е следствие от продажбата на Чьорни и компания за която тогава той взе и доста пари. А за Сираков казваш, че не е успял да вкара мутрите в Левски. И какво излиза тогава? Сираков не е успял да вкара мутрите в Левски, но ти пишеш името му с малка буква. Виж, Лафчис е успял да ги вкара и то не една мутра, но името му си написал с главна буква. Ние левскарите не си ценим хората които са направили нещо за Левски и за това сме на такова дередже.
Ако ми прочетеш мненията базирани на фактите за лицето сираков в тази тема в предните страници може и да схванеш, защо не само аз имам такова отношение към него, а и всички мислещи фенове на Левски, които в този форум за щастие са много. Не бъркай отношението ми към футболиста Сираков, който е една от истинските легенди на Левски и ръководителя сираков, който стигна дъното.
Мога да ги потърся тези твои мнения, но ще кажа какво мисля преди това. Ето, Сираков сега не е в Левски. Да оставим как е било миналия път когато е бил. Да оставим и това, че последните пет години преди да се върне пак бяхме зле. Сега, когато отново го няма, нека видим дали ще станем по добре. Подозирам обаче, че Батков ще си измива известно време ръцете с лошото наследство оставено от Сираков. Ще го обвини, че за четири месеца е съсипал Левски. За разлика от Сираков, Батков е непрекъснато на ръководни позиции в Левски вече 15 години. И когато имаме успехи, заслугата разбира се е негова. Ако ги няма виновни са Наско и Мъри. Ако не са те са Боримиров, Гонзо, Кокала, Илиан и кой ли още не. Но никога Батков. Ето това е основния проблем на Левски, а не Сираков. Ако беше Сираков лесно щяхме да го разрешим, но уви, не е.Der Schmarotzer написа:Ако ми прочетеш мненията базирани на фактите за лицето сираков в тази тема в предните страници може и да схванеш, защо не само аз имам такова отношение към него, а и всички мислещи фенове на Левски, които в този форум за щастие са много. Не бъркай отношението ми към футболиста Сираков, който е една от истинските легенди на Левски и ръководителя сираков, който стигна дъното.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Мога да ги потърся тези твои мнения, но ще кажа какво мисля преди това. Ето, Сираков сега не е в Левски. Да оставим как е било миналия път когато е бил. Да оставим и това, че последните пет години преди да се върне пак бяхме зле. Сега, когато отново го няма, нека видим дали ще станем по добре. Подозирам обаче, че Батков ще си измива известно време ръцете с лошото наследство оставено от Сираков. Ще го обвини, че за четири месеца е съсипал Левски. За разлика от Сираков, Батков е непрекъснато на ръководни позиции в Левски вече 15 години. И когато имаме успехи, заслугата разбира се е негова. Ако ги няма виновни са Наско и Мъри. Ако не са те са Боримиров, Гонзо, Кокала, Илиан и кой ли още не. Но никога Батков. Ето това е основния проблем на Левски, а не Сираков. Ако беше Сираков лесно щяхме да го разрешим, но уви, не е.Der Schmarotzer написа:Ако ми прочетеш мненията базирани на фактите за лицето сираков в тази тема в предните страници може и да схванеш, защо не само аз имам такова отношение към него, а и всички мислещи фенове на Левски, които в този форум за щастие са много. Не бъркай отношението ми към футболиста Сираков, който е една от истинските легенди на Левски и ръководителя сираков, който стигна дъното.
За БаткOFF си абсолютно прав! Макар и подставеник, за сега той е най-голямата каверна в Левски, защото от тримата, които бяха начело на Левски последната половин година - батков, сираков и тоньо, той има последната дума, обикновено неадекватна по отношение на клуба и управлението му. Основният проблем обаче за Левски са не тези тримата, а другите, които стоят зад тях.
Сираков: Докато Батков е в Левски, клубът няма да се
Сираков: Докато лаикът Батков е в Левски, клубът няма да се оправи
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489029
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489029
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Като чета изказването.......кое му е правилно на работата в Ботев.Океи.....дупе и гащи сте със Мъри ама не така....От онзи ден какво...Назначиха чичовото.Как ще намери време този да ходи и да наблюдава съперници или да гледа националите в чужбина как се представят.Кои по света води 2 клуба па особено и национален.Форматът на А група се сви.Последните месеци са супер важни.А ако съвпаднат със решителни срещи на национала значи тоя Пенев е смотльо продажен....
Какво става с бомбата вече минаха 15 дни
Наско Сираков: До две седмици пускам "атомна бомба"

България има природни богатства,
- amstel_beer
- Контакти:
mikata написа:Какво става с бомбата вече минаха 15 дни![]()
Целта беше да се продава книгата, няма да има никаква "бомба"