Бесилка и за двамата. Единия съсипа страната преди 20 години, това което сега прави с цска е нищо на фона на тогавашните му изяви.
Другия е типичния приносител на червени куфарчета, хората, източвали и източващи страната. Това, че единия е крадец и комунист трябва ли да означава, че другия не е? Аушвиц и за двамата и точка!
КОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ БОРАТ ИЛИ ЛУПИ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Пирин Благоевград
- Контакти:
Re: КОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ БОРАТ ИЛИ ЛУПИ?
Лъжата е занаятчийство в България.
Има ли некой, който не лъже ? Един свестен президент до сега да е имало ?
Има ли некой, който не лъже ? Един свестен президент до сега да е имало ?
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов
tprodanov написа:уроде, мноо си тъп.
Бесилка и за двамата. Единия съсипа страната преди 20 години, това което сега прави с цска е нищо на фона на тогавашните му изяви.
Другия е типичния приносител на червени куфарчета, хората, източвали и източващи страната. Това, че единия е крадец и комунист трябва ли да означава, че другия не е? Аушвиц и за двамата и точка!
МОМЧЕНЦЕ СИГУРНО ПРЕДИ 20 Г СИ БИЛ В ТАШАКА НА БАЩА СИ .МОЖЕ БИ СИ ЧУЛ НЕЩО ОТ БАЩА СИ КОЙТО ТОГАВА Е БИЛ ЗИДАРО МАЗАЧ.ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МИ Е ДА СПОРЯ СТЕБ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕМИ
tprodanov написа: Аушвиц и за двамата и точка!
Има само истина една - тя е между твоите бедра!
kalo написа:Уроде,Батков и с трактор не може да стигне лупи в лъжите!
Хаха и затова Сашо Апашо уж каза, че ви взима нов автобус, а какво се оказа!? След два дена му го взеха

СинТерор написа:kalo написа:Уроде,Батков и с трактор не може да стигне лупи в лъжите!
Хаха и затова Сашо Апашо уж каза, че ви взима нов автобус, а какво се оказа!? След два дена му го взехаПосле кой лъжел повече
Иначе според мен и двамата са еднакви лъжци, но споря с теб и да казваш,че Борат повече лъжа ама не е вярно
НЕ ЧЕТИ САМО СТАНДАРТ
UROD написа:СинТерор написа:kalo написа:Уроде,Батков и с трактор не може да стигне лупи в лъжите!
Хаха и затова Сашо Апашо уж каза, че ви взима нов автобус, а какво се оказа!? След два дена му го взехаПосле кой лъжел повече
Иначе според мен и двамата са еднакви лъжци, но споря с теб и да казваш,че Борат повече лъжа ама не е вярно
НЕ ЧЕТИ САМО СТАНДАРТ
Спокойно не чета само "СТАНДАРТ"

Одговорът е само един,И ДВАМАТА - Но единя само получи орден?
- INZAGHI_99
- Контакти:
ВСИЧКИ В БГ ФУТБОЛА, МОЖЕ БИ САМО Г-Н ГАНЧЕВ.
ИНАЧЕ тези двама та са най-големите лъжци.
ИНАЧЕ тези двама та са най-големите лъжци.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”