Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Laetitia написа:ИСКАМ да виждам играта на Милан от първите 10 минути!
Златното момче Кака отново показа защо ВИНАГИ ще е полезен на отбора, независимо от възраст и здравословно състояние.
Определено си взаимодействат прекрасно с Робиньо, все пак бразилската класа си казва думата.
На другия полюс, както вече е традиционно, е защитата ни. Глупави грешки на централните бранители, а отляво мургавата версия на Кевин Костнър се скъса да бърка и ако ми беше пред очите, щях да го плесна зад врата, че да се освести малко.
Дано Поли влезе второто полувреме, все пак е най-добрият ни играч от началото на сезона.
JackPackage написа:Доволна вечер за моите хора - 2 спокойни победи навън с по 0:3, Хлапето, Хазарта и Най-мразения си разцепиха

Аз страшно много харесвам Рики и бях напълно убедена, че връщането му в Милан ще е за добро.daniel875 написа:Кака беше безспорният играч на мача. Всички говорят за Меси, но Рикардо направи поредния си голям двубой. Ако не бяха връщанията му в защита, Констан нямаше никакъв шанс на фланга.

Laetitia написа:Аз страшно много харесвам Рики и бях напълно убедена, че връщането му в Милан ще е за добро.daniel875 написа:Кака беше безспорният играч на мача. Всички говорят за Меси, но Рикардо направи поредния си голям двубой. Ако не бяха връщанията му в защита, Констан нямаше никакъв шанс на фланга.
И той в този мач игра доста по-дефанзивно от възможностите си именно защото се връщаше да подпомага Антрацит, но достатъчно офанзивно, че да създаде гола на Робиньо.
Но ще цитирам моя мъж, който каза, че Рики е по-добър бек от Констант и вероятно по-добър защитник от Сапата.
Амелия не знам дали ще може да замени, ама кой знае. Впрочем, добри думи за Марко тази вечер.
Sardukar написа:JackPackage написа:Доволна вечер за моите хора - 2 спокойни победи навън с по 0:3, Хлапето, Хазарта и Най-мразения си разцепиха

а ти колко си глезен...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:Sardukar написа:JackPackage написа:Доволна вечер за моите хора - 2 спокойни победи навън с по 0:3, Хлапето, Хазарта и Най-мразения си разцепиха

а ти колко си глезен...
Кой както се уреди сега кво искаш и ти
Дортмунд, Арсенал и Наполи ще се изядат и тази грешка на Арсенал у дома може да им е много скъпа
 Вече чакам мач0 (както вика един колега от Перник) с Реал М
  Вече чакам мач0 (както вика един колега от Перник) с Реал М    

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта