Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Teo » 21 окт 2013 21:24

1982, това знаме с яко гърбене е взето, повярвай ми! ;)

Само това ще кажа, нищо повече - защото не е тук мястото за такива коментари!

В О.К. има фенове на както на Славия, така и на телета, така и наши. Но като цяло, едно време в О.К. беше червен ад периода 1997-2003! Сега е 40:60 в полза на подуяне!

Спокойно ще се изравнят процентите много скоро! Камъка тежи на мястото си!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 окт 2013 22:14

Абсолютно невярно е това за периода 1997-2003. Живея в квартал, близък до Овча купел, знаем се много добре, и Люлин ми е ясен, и О.К., и т.н.

В Овча купел винаги си е имало бая активни левскари, въпросният период не прави изключение.

А за знамето знам всичко, не е нужно нищо да ми разказваш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 окт 2013 22:28

1982, назад си с материала майка... точно в тоя период в О.К. се събирахме над 100 човека преди мач с рогата. Това, че има активни левскари, както тогава и сега не го отричам. Но тогава нашата бройка беше Х повече от тяхната.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 окт 2013 00:37

Ами виждал съм и толкова левскари да се събират, мой човек. Никога О.К. не е бил червен или син, имало е по много и от двете агитки.

Иначе и в Люлин съм бил, когато се събирахме още повече, по времето на "Червена сила" - Петела, Главчо и т.н., ама и не мога да кажа, че Люлин е бил червен. Фул беше и с левскари, неслучайно там беше и ядрото на София-Запад.

п.п.: как да е, не ми се спори, цесекари сме, няма тръпка. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Кой е шефа на паркинга?

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 18:24

Старата песен на Животни и Цимбици е запята на нов глас в най-радостните дни за ЦСКА от дните на евентуална Ликвидация.
Нов скандал се разигра на стадион „Българска армия“ преди днешната следобедна тренировка на „червените“. Само три дни след гръмката победа на ЦСКА над вечния съперник Левски, фенове на тима налетяха на капитана Валентин Илиев и клубния лекар д-р Иван Дойчев. Причина за недоволството на феновете е фактът, че двамата са били паркирали на неправилни места на служебния паркинг на стадиона.

„Въпросните фенове, които сме виждали и друг път на стадиона, започнаха да се заяждат с двамата, питайки ги защо са паркирали на това място. Бяхме се събрали почти целия отбор за тренировката. Беше грозна гледка, направо обезумяхме всички. Не можем да си обясним случилото се. От години паркираме на едни и същи места. Нямаше никакъв повод за тази разправия.“, коментираха играчи на тима.

Преди известно време същият проблем имаше и с помощника на Стойчо Младенов – Стойчо Младенов-младши.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Кой е шефа на паркинга?

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2013 18:27

Реално всички карат в нарушение по алеите на Борисовата градина.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 окт 2013 18:27

Хм не вярвам да е заради едното паркиране, демек става дума за някаква простотия или борба. Защото Илиев инак с нищо не е заслужил да го нападат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2013 18:28

Некви много особени индивиди припкат около Армията...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 окт 2013 18:28

tsonpen написа:Реално всички карат в нарушение по алеите на Борисовата градина.

Майната му на това. Просто Качулките от Армията гледат да не изостават по мъжкарство от сините им братовчеди.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 окт 2013 18:33

Много се надявам това да не е истина.Не вярвам фенове на ЦСКА да не познават Вальо-той е сред най-обичаните.
Ако е истина обаче-тези момчета си заслужават як бой.

Върни се в “ЦСКА”