За тези, които не знаят какво става в Сирия едно документално филмче със субтиртри на БЪЛГАРСКИ
http://www.youtube.com/watch?v=0f4Xim15tvQ
СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Corwin написа:Хубаво де, ти каква полза имаш от обезлюдените села? Или ти е много кеф из големите градове да е пълно с ужасните зли бежанци и цигани? Та дори една налудничава хипотеза, в която тези хора искат да се отделят, няма да навреди на нито един човек в ЦЯЛАТА държава, защото ние вече отдавна сме абдикирали от онези места и явно не ни трябват.
Никой няма полза, но вместо да си даваме територията доброволно, не е ли по-добре държавата да работи за създаване на условия за работа на българи в тези села ?
На вас ако не ви е кеф да е пълно с цигани, направете нещо. Не си наясно колко бой сме хвърлили на циганите, където живея. И сега тук е много по-добре от София и Пловдив в това отношение.
Това последното, без коментар.
Eminem написа:Corwin написа:Хубаво де, ти каква полза имаш от обезлюдените села? Или ти е много кеф из големите градове да е пълно с ужасните зли бежанци и цигани? Та дори една налудничава хипотеза, в която тези хора искат да се отделят, няма да навреди на нито един човек в ЦЯЛАТА държава, защото ние вече отдавна сме абдикирали от онези места и явно не ни трябват.
Никой няма полза, но вместо да си даваме територията доброволно, не е ли по-добре държавата да работи за създаване на условия за работа на българи в тези села ?
На вас ако не ви е кеф да е пълно с цигани, направете нещо. Не си наясно колко бой сме хвърлили на циганите, където живея. И сега тук е много по-добре от София и Пловдив в това отношение.
Това последното, без коментар.
На мен не ми пречи, аз не съм на страната на расистки настроените. Определено е по-добре да се пращат българи там, но.. как да ти го кажа.. българите са се изселили оттам, не бежанците. Иначе много си обичаме земята, ама ако живеем в някой град (тук някъде в темата някой говореше как му изгнили маслините, щото нямало кой да ги обере). Тва същата работа като с природозащитниците, но в социална, а не екологична тематика.
- фифи перото
[quote="zuekaa"]За тези, които не знаят какво става в Сирия едно документално филмче със субтиртри на БЪЛГАРСКИ
А за тези, които не знаете какво става в България, едно "филмче" , на български.
http://www.youtube.com/watch?v=r8BV3FNDitU
А за тези, които не знаете какво става в България, едно "филмче" , на български.
http://www.youtube.com/watch?v=r8BV3FNDitU
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Изселили са се, защото няма работа. Държавата е тази, която трябва да създаде условия и да накара хората там да не бягат по градовете. Като няма какво да ядат, много ясно, че ще търсят спасение по градовете.
Eminem написа:Изселили са се, защото няма работа. Държавата е тази, която трябва да създаде условия и да накара хората там да не бягат по градовете. Като няма какво да ядат, много ясно, че ще търсят спасение по градовете.
Ем. Техен проблем, баси! На сирийците ще им се дадат каквито ресурси има там, не нещо повече - т.е. това, от което изнежените българчета са избягали, щото 'няма работа'. И после 'ама селското стопанство загива'. Баба ти на село като сади чушки и домати на 2 декара, да не би някой да ѝ дава субсидии (лятото детството си съм прекарал именно на такова място и дори бяхме на печалба накрая)? Ако възрастните хора по селата могат, значи и младите могат, без да им се помага излишно. И за всякакви бежанци важи същото - заселваш ги под символичен наем (за да можеш да ги изгониш, ако не слушат), кредитираш ги под формата на семена и т.н. и ги оставяш да се оправят. Това е много по-добре от това да им даваш по 1000 лв на месец.
Corwin написа:Ем. Техен проблем, баси! На сирийците ще им се дадат каквито ресурси има там, не нещо повече - т.е. това, от което изнежените българчета са избягали, щото 'няма работа'. И после 'ама селското стопанство загива'. Баба ти на село като сади чушки и домати на 2 декара, да не би някой да ѝ дава субсидии (лятото детството си съм прекарал именно на такова място и дори бяхме на печалба накрая)? Ако възрастните хора по селата могат, значи и младите могат, без да им се помага излишно. И за всякакви бежанци важи същото - заселваш ги под символичен наем (за да можеш да ги изгониш, ако не слушат), кредитираш ги под формата на семена и т.н. и ги оставяш да се оправят. Това е много по-добре от това да им даваш по 1000 лв на месец.
Колко ли ще са кадърните от цялата сган, която дойде и ще дойде ? Аз мисля, че ще са много малко, ако въобще има такива. Те ни пращат утайката.
Някой ги назначават за лекари, други за фермери, накрая ще ни сложат един к*р.
Eminem написа:Corwin написа:Ем. Техен проблем, баси! На сирийците ще им се дадат каквито ресурси има там, не нещо повече - т.е. това, от което изнежените българчета са избягали, щото 'няма работа'. И после 'ама селското стопанство загива'. Баба ти на село като сади чушки и домати на 2 декара, да не би някой да ѝ дава субсидии (лятото детството си съм прекарал именно на такова място и дори бяхме на печалба накрая)? Ако възрастните хора по селата могат, значи и младите могат, без да им се помага излишно. И за всякакви бежанци важи същото - заселваш ги под символичен наем (за да можеш да ги изгониш, ако не слушат), кредитираш ги под формата на семена и т.н. и ги оставяш да се оправят. Това е много по-добре от това да им даваш по 1000 лв на месец.
Колко ли ще са кадърните от цялата сган, която дойде и ще дойде ? Аз мисля, че ще са много малко, ако въобще има такива. Те ни пращат утайката.
Някой ги назначават за лекари, други за фермери, накрая ще ни сложат един к*р.
Ем. Тя цялата сган нека поне е по селата, а не по градовете. Да се крадат едни други, като са сган. Като сгазят лука - депортиране до Сирия. Слага се по-сериозна охрана на границата, за да не влизат същите миндили пак, и готово. На теб какъв кур ще ти сложат в селото? Нямат право на собственост върху земята, върху къщата, 30 000 са максимум, по 1000 в село. Даже ако са разделени, е по-лесно да се контролират.
Снощи по новините казаха, че от 6-7 хиляди истинските бежанци са половината 3-3.5 хиляди. Останалите познайте какви са - нови подписи за ДПС от Турция.
Кировец написа:Снощи по новините казаха, че от 6-7 хиляди истинските бежанци са половината 3-3.5 хиляди. Останалите познайте какви са - нови подписи за ДПС от Турция.
ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ БЕ, ДЕБИЛ!