XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kewellbg
Контакти:

Re: XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА /26 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот kewellbg » 22 окт 2013 09:23

blac_black_cat написа:
Plovdiv_1926 написа:Black cat, както сега се отваряш, на тъмно, ако стане нещо в Тракия, съм сигурен, че ще си първият, който ще реве. Няма смисъл от чак толкова омраза, защото настройва хората твърде много. http://www.youtube.com/watch?v=WQGRGFXR ... .be&t=2m7s

Ей фен на локотото: Много добре Ви знам! Ама наистина много добре.
Една лична история: допреди около 2 г. имах доста допирателни с Върли ваши фенове. Като един от тях имаше забрана да ходи на мачове точно заради атаката в гръб с камъни още от Сандански. Неграмотник пълен с две думи. Другите са такива, който не пропускат мачове на Локо навсякъде, не ми се влиза в детайли...
Много сте ми смешни в заплашването де.
На мача от първия кръг тая година си спирам колата близо до Борисовата и като видяха PB почнаха: "айде майна с нас". Аз им отговорих: "Аз съм от другата страна на барикадата, а Вас не мога да Ви гледам". Бяха 2 коли с хора по равно момчета и момичета на средна въздраст 25-35 г. Комплексите Ви са доста и си ги употебявайте в квартала: Столипиново.
Като знам каква е омразата Ви към нас, от тогава 3 пъти повече не Ви навиждам
Сори за нормалните фенове, ама тия са ми мн. противни.

А по тая логика ти как се гледаш сам в огледалото???? Или работата е друга - ти си от Стамболийски,Съединение , Рогош или Цалапица , но в София казваш , че си от Пловдив ......... и си стар фен на отбора на народната войска????? БРАВО, ХВАЛА и УРА!!!!
Винаги ми се е струвало супер странно да си от Пловдив и да си от ЦСКА или Левски, но обяснението е едно - ако си от ЦСКА някой от родителите/роднините е бил военен и са го пратили в Пловдив, или ако си от Левски ...... вашите са дошли в Пловдив от някъде.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 22 окт 2013 11:40

kewellbg написа:
blac_black_cat написа:
Plovdiv_1926 написа:Black cat, както сега се отваряш, на тъмно, ако стане нещо в Тракия, съм сигурен, че ще си първият, който ще реве. Няма смисъл от чак толкова омраза, защото настройва хората твърде много. http://www.youtube.com/watch?v=WQGRGFXR ... .be&t=2m7s

Една лична история: допреди около 2 г. имах доста допирателни с Върли ваши фенове. Като един от тях имаше забрана да ходи на мачове точно заради атаката в гръб с камъни още от Сандански. Неграмотник пълен с две думи. Другите са такива, който не пропускат мачове на Локо навсякъде, не ми се влиза в детайли...
На мача от първия кръг тая година си спирам колата близо до Борисовата и като видяха PB почнаха: "айде майна с нас". Аз им отговорих: "Аз съм от другата страна на барикадата, а Вас не мога да Ви гледам". Бяха 2 коли с хора по равно момчета и момичета на средна въздраст 25-35 г. Комплексите Ви са доста и си ги употебявайте в квартала: Столипиново.

А по тая логика ти как се гледаш сам в огледалото???? Или работата е друга - ти си от Стамболийски,Съединение , Рогош или Цалапица , но в София казваш , че си от Пловдив ......... и си стар фен на отбора на народната войска????? БРАВО, ХВАЛА и УРА!!!!
Винаги ми се е струвало супер странно да си от Пловдив и да си от ЦСКА или Левски, но обяснението е едно - ако си от ЦСКА някой от родителите/роднините е бил военен и са го пратили в Пловдив, или ако си от Левски ...... вашите са дошли в Пловдив от някъде.

Стига с тия научени фрези, че като си от ЦСКА си военен........ А това за стамболийски, съед., рогош.....е смешно. Има фенове на ЦСКА навсякъде.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
kewellbg
Контакти:

Мнениеот kewellbg » 22 окт 2013 12:57

blac_black_cat написа:
kewellbg написа:
blac_black_cat написа:

Стига с тия научени фрези, че като си от ЦСКА си военен........ А това за стамболийски, съед., рогош.....е смешно. Има фенове на ЦСКА навсякъде.

Е да де ама аз говоря за Пловдив а не за "навсякъде", 'щото то и ФРЕЗИ няма в Пловдив - както се казва грешка на езика или не съвсем.......

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 22 окт 2013 13:31

Ако ни изгонят двама до 6-7 минута, може и да вземат равен буферите, иначе ги чака бой с ревизорски чук по канчетата :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 22 окт 2013 14:52

svobodni написа:Ние сме домакински отбор, Коко ви е фен и мача е 100%-това двойка.

Като сте домакински отбор, защо не легнахте в София? Коко тогава сигурно не ни е бил фен?! :lol:
Едно и също всеки път, ако паднете сте легнали, понеже сте някакъв непобедим отбор. Не можем да ви бием без да дадете мача :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 22 окт 2013 16:46

Последните години играем успешно на Лаута,изпускам онзи мач преди финала за купата срещу Славия в който ни биха,дано да бием :)
САМО ЦСКА !!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 окт 2013 16:46

"Фен клуб Сектор Г" организира екскурзия за мача срещу Локомотив Пловдив, на 26-ти октомври /събота/ от 18:00ч.

Пътуването ще бъде с автобус , като цената е 12лв. Желаещите да пътуват могат да се запишат във фен клуба на ст."Българска Армия", всеки ден от 17:00 до 21:00 часа , като е задължително екскурзията да се заплати предварително. Последен срок за записвания - четвъртък 21:00ч. Молим Ви да оставите две имена и телефон за връзка, на който ще Ви бъде пратен SMS с мястото на тръгване, което ще е в 14:00ч. в събота.

Билетът за мача е с цена 8лв. и Ви призоваваме да не вярвате на публикациите в медиите, според които няма да има достатъчно билети за всички. Всички в Пловдив и няма да остане и един Армеец извън сектора.

За въпроси и информация може да ползвате :
-Телефон:0876194855
-Е-mail:fanclub@sectorg.bg

ВСИЧКИ В ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2013 18:09

Като чета мненията в този форум, още сега знам, че ако бием, мачът ще да е бил уговорен. Просто в последните години нямаме право на победа над "Литекс" или "Локо" Пд - всеки един успех над тези отбори се поставя под съмнение. И сега Коко щял да продава мача, щото бил фен на ЦСКА. Много ми е интересно що не ни легнаха на "Армията" в първия кръг, като им е толкова мерак да падат от нас. Ние пък сигурно имаме излишни пари за купуване на мачове, а "Локо" имат интерес да загубят, макар че са на 3 точки от върха и че им предстоят домакинства срещу всички други отбори от горната половина, освен "Лудогорец". Още по-интересно ми е какво ще говорят конспираторите, ако не успеем да бием - понякога дори се радвам на подобен резултат, защото разбирачите се скриват (така беше и след равенството с "Локо" Сф).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2013 18:58

Udoji90 написа:Още по-интересно ми е какво ще говорят конспираторите, ако не успеем да бием - понякога дори се радвам на подобен резултат, защото разбирачите се скриват (така беше и след равенството с "Локо" Сф).

Няма да се скрият, а просто ще кажат "виждате ли, че като се играе мачът не можете да спечелите". Мани ги тия...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2013 19:26

mistreated написа:
Udoji90 написа:Още по-интересно ми е какво ще говорят конспираторите, ако не успеем да бием - понякога дори се радвам на подобен резултат, защото разбирачите се скриват (така беше и след равенството с "Локо" Сф).

Няма да се скрият, а просто ще кажат "виждате ли, че като се играе мачът не можете да спечелите". Мани ги тия...

Или пък ще кажат: "Даже и нареден мач не можахте да спечелите". Обаче тези са по-скоро провокатори (или тролове, както е модерно да се казва). Онези, които преди мача са били 100% сигурни в уговорката, ще се скатаят като мишки, а няма да се извинят. Впрочем, аз лично не си спомням нито една наша победа в А група този сезон, за която в този форум да няма нито един коментар за уговорка - само след 6-2 над "Хасково" за Купата не видях нищо такова. Може би и след успеха в Г. Делчев нямаше такива коментари, но пък там дузпата не им хареса на някои хора. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”