СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Черният козел » 22 окт 2013 16:37

brat domingo написа:
Черният козел написа:
PFC Litex написа:
Черният козел написа:Да, ама те не искат земица.И се запитай ,защо са там.

В това, което ни е посочено в първия пост на темата, къде има искане различно от това да бъдат настанени там за живеене? И ти се запитай защо тези сирийци са тук.
Ако бях на испанците на мястото щях да натиря всички чужденци, всяка държава е длъжна да се грижи за народа си.

Значи сирийците вън.

Нека заселят сирийците в селата. Има крещяща нужда от работна ръка в земеделието. Тази година ми изгниха малините на полето, защото нямаше берачи.

Що не си казал,щехме да ги оберем.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2013 16:38

Irish stout написа:
damyanov1963 написа:А осигуряването на въздушния коридор за бомбардировките в Югославия беше поредното нагъ*ване пред велика сила, независимо коя е тя и независимо кой управлява България.

Дамянов, аман от компетентни мнения без обосновка.

Да ти припомня, че въздушен коридор искаше Русия. На НАТО не му трябваше въздушен коридор, щото базите им бяха в Италия.

Ако не беше Костов, сега щяхме да сме като Беларус.

Значи викаш не беше за въздушния коридор, може и да се бъркам, но си спомням, че имаше масови протести в България заради подкрепата на правителството ни за НАТО и САЩ с/у Югославия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 16:40

PFC Litex написа:
kartago написа: знам също, че не ми се отговаря на зададени въпроси, които обиждат една определена общност, (да не казвам, че са забранени и от правилата на форума)

Ти декан ли си, че да ти се дава отговор за всяко едно нещо, а за хилядите обиди дори тук в тази тема, защо не зададе въпрос, към съответния потребител, айде не на мен тези, нали са забранени обидите?

Хахахаха, защо ли това и очаквах, пак личната отговорност се крие сред колективната безотговорност! Майната и на конкретиката! И понеже искам факти, чакам примери за "хиляди" обиди, а и си има тема където се подават сигнали! "Ти" не е декан, просто потърси отговор на своя зададен въпрос към определен потребител! ("Ти" го прие твърде лично ) .....ама "айде" не на теб тия.... :lol: :lol:

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 22 окт 2013 16:42

Черният козел написа:
brat domingo написа:
Черният козел написа:
PFC Litex написа:
Черният козел написа:Да, ама те не искат земица.И се запитай ,защо са там.

В това, което ни е посочено в първия пост на темата, къде има искане различно от това да бъдат настанени там за живеене? И ти се запитай защо тези сирийци са тук.
Ако бях на испанците на мястото щях да натиря всички чужденци, всяка държава е длъжна да се грижи за народа си.

Значи сирийците вън.

Нека заселят сирийците в селата. Има крещяща нужда от работна ръка в земеделието. Тази година ми изгниха малините на полето, защото нямаше берачи.

Що не си казал,щехме да ги оберем.

казах, ама не ги брахте. Такава работа не била за бели хора, че много силно било слънцето на полето. Ромите се навиват, ама искат да работят без договори. Това пък мен не ме устройва

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:46

kartago написа:
PFC Litex написа:
kartago написа: знам също, че не ми се отговаря на зададени въпроси, които обиждат една определена общност, (да не казвам, че са забранени и от правилата на форума)

Ти декан ли си, че да ти се дава отговор за всяко едно нещо, а за хилядите обиди дори тук в тази тема, защо не зададе въпрос, към съответния потребител, айде не на мен тези, нали са забранени обидите?

Хахахаха, защо ли това и очаквах, пак личната отговорност се крие сред колективната безотговорност! Майната и на конкретиката! И понеже искам факти, чакам примери за "хиляди" обиди, а и си има тема където се подават сигнали! "Ти" не е декан, просто потърси отговор на своя зададен въпрос към определен потребител! ("Ти" го прие твърде лично ) .....ама "айде" не на теб тия.... :lol: :lol:

Не приемам нищо лично, някой се припозна в тези думи поради неговата близост с тези ...

Заповядай цитати, мненията и сам може да си ги намериш.
Ако продължаваме така всеки по-голям град ще има гето от ЗАБУЛЕНИ МАЗНИ АРАБИ, както стана в Пазарджик ВЪНКА МАЙКА ИМ ИНДИАНСКА ВЪНКАААА !

В България няма работа дори за българите а вие говорите за някакви утайки!

На прима виста от тази тема
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 16:53

Нещо не ги видях тези хиляди, ама пак друго и не съм очаквал!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:56

Визирам хиляди обиди във форума и, че дори и тук в тази тема има такива, но избирателното модериране, когато по някакъв начин е засегнато личното его просто го обожавам.

Айде лека вечер, нямам време да се занимавам с детски бонбонки
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 окт 2013 16:56

Ако това стане, след време ще се отделят от България. А бе направо да обявяваме България за продан и всеки да идва и да си купува регион. Явно не ви е проблем.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:59

Eminem написа:Ако това стане, след време ще се отделят от България. А бе направо да обявяваме България за продан и всеки да идва и да си купува регион. Явно не ви е проблем.

Тук пък оплюваме gong/viewtopic.php?f=&t=164965 управляващите, че не искат да се продава земя на чужденци, май на нас не може да ни се угоди.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 17:05

PFC Litex написа:
Eminem написа:Ако това стане, след време ще се отделят от България. А бе направо да обявяваме България за продан и всеки да идва и да си купува регион. Явно не ви е проблем.

Тук пък оплюваме gong/viewtopic.php?f=&t=164965 управляващите, че не искат да се продава земя на чужденци, май на нас не може да ни се угоди.

[offtopic]Ти нали хващаше пътя? Хайде със здраве, че пак разсмя обикновените хора гледайки от високия Олимп! Разпредели земята за бежанците, обиди националности, сега с чувство на изпълнен дълг вече можеш да си тръгнеш! Лека вечер! )))))))))[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”