СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Corwin » 22 окт 2013 15:53

samatoranaga написа:Трябва военно положение още сега и на границата през 50м човек.

Може, тъкмо ще мирясате малко. И без тва армията само си бърка в носа и точи пари, нека направят и те нещо конструктивно.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 15:56

NADURVEN_FILOSOF написа:В България няма работа дори за българите а вие говорите за някакви утайки!

А в Испания при положение, че безработицата е много голяма, там има над 300 000 българи тях не трябва ли да ги екстрадират, като част от борба с безработицата и тези работни места да се заемат от испанци?
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 15:57

PFC Litex написа:
kartago написа:Интересно, кой е броил и разделял населението на етноси в Поморие?

Това ли е бил проблем, че с мюсюлмани, а не християни?
kartago написа: И интересно ДАДЕНО ли е им нещо или са си го купили? Т.е. са внесли едни чужди инвестиции в България? А, иначе доста хора ги разбирам, охааа, нови абонати, кабелни мрежи, майната му на патриотизма!

Обожавам нападките на лична основа, пък и това патриотизъм яде ли се, какво що, щото такъв у нас няма с години?
Това, че са си купили апартаменти не е ли същото нещо, че някой си мисли за бизнеса и охааа идвайте, колкото се може повече?

Аз не виждам никакви нападки, а и нищо лично! Коментирам "гениалните" геополитически и национални решения изказани от пълен лаик в дадената област! Та къде пиша за християни и мюсюлмани? В Поморие живее и един от големите гръцки етноси, арменци, евреи, какво е общото между етнос и религия? Да, определено някой си е помислил за бизнеса, но по този начин са влезли пари в държавата, докато някой самозабравил се, застанал над картата разперва ръка посочва област в България и заявява: "Ето това ще им ДАДЕМ! АЗ така реших!" Друг е въпроса, ЗАЩО? Цъфна и върза социалната ни политика, към пенсионерите ни, бездомните, че започнахме да си внасяме и отвън, а интересното е, че който ни НАРЕЖДА да го правим това, не приемат такива бежанци в страните си! То не става само с папане, иска и акъл!....
П.С.: Продължавам да питам, що е това определение "блядове", какво означава и към кого се отнася?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 окт 2013 15:59

Всичко,което се случва сме си го заслужили.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 22 окт 2013 16:00

Thsmith написа:
alexveselinov написа:
Thsmith написа:
zuekaa написа:

До къде стига наглостта и безочието на "БЕЖАНЦИТЕ"
Къде са тъпите ни политици , как може да се допуска тези "бежанци" дори и да им минават такива мисли, камо ли да ги изричат?????????
Нещата отиват на мноооого зле.

Преподават в университета. Искахте БКП, ДПС, Атака и Герб... ето ви ги. Костов едно време показа как се постъпва в такива моменти по време на войната в Югославия. Е да, но Костов вече не е тук... сега тук са бсп. Радвайте им се.

Не намесвай Атака ако обичаш ;)
Погледни как парламента гласува предложението на Атака- ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ИМИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЙСКАТА АРАБСКА РЕПУБЛИКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Гласуваха 187 депутата - "за" бяха 18-те в пленарна зала от АТАКА, "против" - 165 от ГЕРБ, БСП,ДПС, въздържали се - 4!!!

Тия предложения които им е ясно, че никой няма да ги приеме са ясни :lol: :lol: Прах в очите на идиотите. Ще ме извиняваш, но атака е отговорна правителството да е това. Отговорна е и за политиката на правителството.
И не ми минавай с такива номера... ако атака държаха да се приеме тяхното предложение наистина... просто щяха да напуснат парламента докато не го приемат. И щяха да поставят БСП пред ситуация или да приемат или да падне правителството. Идеята на Атака обаче не такава, а просто да си правят ПР. Затова ще ги намесвам. Ще ги намесвам като главни отговорни.

Я кажи каква е позицията на твоя Реаниматорски блок по-въпроса?
Не съвпада ли с тази на ГЕРБ?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2013 16:03

Кой Костов? Тоя дето въведе новините на турски ли?![/quote]
В интересна истината не си спомням точно развитието на новините на турски език за да съм категоричен, но малко ми се струва че програмната политика на БНТ се определя от директора им, а не от ПМ. Дори да е разрешил същото... не намирам нищо лошо в това. Ако някой иска да слуша новини и на китайски. Слушането на новини не бърка в джоба ми. Приютяването на някого който трябва да издържам... май го прави, а ?[/quote]

Не ме разбирай погрешно, че съм за приютяването на сирийците, или който и да е друг. Само ти намеквам, че Костов въведе турските новини, понеже Националната Телевизия е подчинена на МС, та си направи сметка какво щеше да направи Костов сега. А осигуряването на въздушния коридор за бомбардировките в Югославия беше поредното нагъ*ване пред велика сила, независимо коя е тя и независимо кой управлява България.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 окт 2013 16:06

PFC Litex написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:В България няма работа дори за българите а вие говорите за някакви утайки!

А в Испания при положение, че безработицата е много голяма, там има над 300 000 българи тях не трябва ли да ги екстрадират, като част от борба с безработицата и тези работни места да се заемат от испанци?

Да, ама те не искат земица.И се запитай ,защо са там.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:09

kartago написа: Коментирам "гениалните" геополитически и национални решения изказани от пълен лаик в дадената област!

Никъде неотправям претенции, че рабирам материята в детайли, просто изразявам мнение, като всеки един като се стремя да ненападам никой от дискутиращите споменавайки детайли от... личния им живот.
Вероятно и Петър Стоянов е лайк, като мен http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1162410
Изображение

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 окт 2013 16:11

PFC Litex написа:

Тяхна работа! България е страната на българите, Испания на испанците. Всяка държава трябва да се грижи за СВОИТЕ хора.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:15

Черният козел написа:Да, ама те не искат земица.И се запитай ,защо са там.

В това, което ни е посочено в първия пост на темата, къде има искане различно от това да бъдат настанени там за живеене? И ти се запитай защо тези сирийци са тук.
Ако бях на испанците на мястото щях да натиря всички чужденци, всяка държава е длъжна да се грижи за народа си.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”