Черноморец (Укр) - Лудогорец(Бъл) ЛЕ 24.10.2013г. 22:05ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Черноморец (Укр) - Лудогорец(Бъл) ЛЕ 24.10.2013г. 22:05ч.

Мнениеот snakebite » 22 окт 2013 11:40

Неутрален58 написа:Според мен съставът трябва да изглежда така:
-------------------В.Стоянов-----------------

--Й.Минев---Мантула--Моци---Кейсара

---------Дяков---Златински------------

--М.Александров--Марселиньо---Мисиджан--
-----------------Безяк-----------------------------

Налучкал си състава, Минев и Мантула са просто задължителни с оглед на формата на Шоко и Барт от псоледния мач. Незнам Мантула в каква форма е и дали се е оправил, но е най-добрия във въздуха от всичките ни защитници ! А от репортажите видях че Черноморец са много добри при статични и във въздуха ! За тоя мач ни трябват здрави и безкомпромисни защитници, точно тези които си посочил !
Що се отнася за Златински в зависимост от тактиката, ако играем по открито - Ешпиньо защото има по-бърза мисъл, ако играем тактически за затваряне на мача със активна преса - Златински е по-подходящ. Мисля че който и да сложи от двамата, няма да сбърка !

Напред 4 римата са безалтернативни, трябва ни активна преса и фантазия отпред !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2013 11:45

Неутрален58 написа:Според мен съставът трябва да изглежда така:
-------------------В.Стоянов-----------------

--Й.Минев---Мантула--Моци---Кейсара

---------Дяков---Златински------------

--М.Александров--Марселиньо---Мисиджан--
-----------------Безяк-----------------------------

Черноморец са силни в защита и слаби в нападение, така че като нищо е вероятно мачът да завърши наравно! Силата им е при центриранията по въздуха! При Лудогорец силата им е по крилата и силната преса!Дори и да бъде загубен този мач няма да е фатално , точка или три ще са перфектен бонус!

Добър състав, наистина. Но Мантула не е играл отдавна и дано Данчо Минев да е здрав. Много е възможно Ешпиньо да излезе вместо Златински, както в други такива мачове. Видя се с Литекс, че Александров е по-добрият избор от Абало, но все пак не се знае какво ще реши Стоев.

Важен мач, но по-важен е за Черноморец Одеса. Ако го загубят, в голяма степен губят шанса си за класиране в групата.
За нас пък е първият мач в груповата фаза на, в който някой ще ни се хвърли на всяка цена, няма да ни подцени и в същото време ще има на своя страна домакинството.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 22 окт 2013 12:10

Струва ми се,че този мач ще бъде най-трудния.Одеса са много силни физически,не знам нашите дали ще издържат.Ще има доста центрирания,пък там сме зле,още от Петево време.Дали Мантула ще се завърне и в какво състояние ние не знаем.Минев задължително на мястото на Шокито,че става страшно.Зависи как ще тръгне мача,мисля си,че ще им изпращим един гол в началото и после ще ни нагънат с физика и ще натискат,центрирания,мелета,карамболи......,някоя контричка за нас и така.Публиката също ще дава крила на домакините.Прогноза 1:2.
Напред орли.Само Лудогорец!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 22 окт 2013 13:53

Parmalat написа:Забелязал съм ,че след слаб мач отбора на Лудогорец изиграва силен такъв.Нещо повече отбора дори не допуска гол.Загубата от Любимец и последвалата победа с 3-0 срещу Слован.Загубата от Базел и победата с 3-0 срещу Берое.Загубата от Черно Море и последвалата победа с 2-0 срещу Левски.Равенството с Ботев Пд и победата с 3-0 срещу Динамо Загреб.Тук мотивацията е на друго ниво и очаквам Лудогорец да продължи тази серия.

Дано да се потвърди закономерността, която си хванал, и този път! :) Украинците и те били в карък-период, но са доста високи, здрави и играят добре с глава. Влади Стоянов изглежда малко поразколебан от мачовете на националите още, дано този път няма грешки. Успех на "Лудогорец" :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2013 14:19

Ботевъ Пловдивски написа:
Parmalat написа:Забелязал съм ,че след слаб мач отбора на Лудогорец изиграва силен такъв.Нещо повече отбора дори не допуска гол.Загубата от Любимец и последвалата победа с 3-0 срещу Слован.Загубата от Базел и победата с 3-0 срещу Берое.Загубата от Черно Море и последвалата победа с 2-0 срещу Левски.Равенството с Ботев Пд и победата с 3-0 срещу Динамо Загреб.Тук мотивацията е на друго ниво и очаквам Лудогорец да продължи тази серия.

Дано да се потвърди закономерността, която си хванал, и този път! :) Украинците и те били в карък-период, но са доста високи, здрави и играят добре с глава. Влади Стоянов изглежда малко поразкол**** от мачовете на националите още, дано този път няма грешки. Успех на "Лудогорец" :!:

Вярно е, че Владо е малко неубедителен в последните 2-3 негови мача и показва известна неувереност в действията си. Дано се върне в кожата си. Дяков и той се губеше в последния мач, може би като последица от червения си картон с националния. Но пък вкара дузпа и завърши мача дори без картон, починал си е и може би ще е във форма в този мач и ще помага на защитата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 окт 2013 22:28

Победа за украинците си мисля!
Ако не загубите,ще бъде гигантски скок за преминаване на групата!Ще видим!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 23 окт 2013 10:09

Този мач още като изтеглиха жребия ми се стори най-труден. Дано да греша.

Върни се в “Лудогорец”