ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Канар
Контакти:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот Канар » 25 окт 2009 23:57

Ама виж само как започва информацията - "Президентът на БФС Боби Михайлов е инициирал неофициалната среща днес в Новотел "Пловдив" с кандидатите от Италия преговорящи за покупката на Ботев, научи news4000.bg. Шефът на футбола у нас е искал да се запознае с хората готови да наследят Димитър Христолов."

Кои са тези "кандидати" които стоят в Новотела и чакат Перуката, как я "иницирал" тази среща - абе пълен смях. Тези май този път наистина се оляха. По-добре да я свалят тази статийка преди утре да я прочетат нормалните хора, дето не са по форумите като нас по това време.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 окт 2009 23:59

Да,и като споменали,че Пичони би се съгласил да работи за Кръстева,и Михайлов се отказал от разговора!Е'''и смеха!Сигурно и в тоалетните чинии са им сложили "бръмбари" да ги подслушват.Хаха!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 26 окт 2009 00:02

Канар написа:Ама виж само как започва информацията - "Президентът на БФС Боби Михайлов е инициирал неофициалната среща днес в Новотел "Пловдив" с кандидатите от Италия преговорящи за покупката на Ботев, научи news4000.bg. Шефът на футбола у нас е искал да се запознае с хората готови да наследят Димитър Христолов."

Кои са тези "кандидати" които стоят в Новотела и чакат Перуката, как я "иницирал" тази среща - абе пълен смях. Тези май този път наистина се оляха. По-добре да я свалят тази статийка преди утре да я прочетат нормалните хора, дето не са по форумите като нас по това време.

+1

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 26 окт 2009 00:06

Alternative написа:Случващото се в Ботев става като в криминалните филми...теории на конспирацията!Дано не се окажем както събитията случващи се в книгата Параграф22 :P

Ако ми позволиш да те коригирам - криминални филми, теория на конспирацията и Параграф 22 са три различни неща. Ситуацията в БПФК прилича повече тъпо риалити от сорта "тука има - тука няма" като актьорите стават все по комични и абсурдни. Този Салерно беше на път да бие и нашето момче, ама не можа да се разврихри. Тази седмица имаме последен шанс да се появи главния герой, който да приключи риалитито с "хепи енд". То и без него ще приключи, ама този път като трагедия.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 окт 2009 00:10

Канар написа:
Alternative написа:Случващото се в Ботев става като в криминалните филми...теории на конспирацията!Дано не се окажем както събитията случващи се в книгата Параграф22 :P

Ако ми позволиш да те коригирам - криминални филми, теория на конспирацията и Параграф 22 са три различни неща. Ситуацията в БПФК прилича повече тъпо риалити от сорта "тука има - тука няма" като актьорите стават все по комични и абсурдни. Този Салерно беше на път да бие и нашето момче, ама не можа да се разврихри. Тази седмица имаме последен шанс да се появи главния герой, който да приключи риалитито с "хепи енд". То и без него ще приключи, ама този път като трагедия.

В Ботев има от всичко което не си пожелал да видиш.Не споменах комедията,защото имаме главен герой от 10 години насам!Италиянската връзка предполага за криминале,конспирации и накраят един завършек с параграф22-който предлага следното:ние тръгваме на някъде,но накъде!?
Изображение
Изображение

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 26 окт 2009 00:23

Виж, ако има поне едно сигурно нещо в цялата тази 10 годишна история, това е краят и. Тука, мисля няма две мнения. Като гледам какво става в смешния ни футбол май нулата няма да е толкова лош вариант, колкото си мислех досега. Черноморец почнаха от нулата преди 3 години и ако не тази, то догодина ще са шампиони. Не че видях, кой знае каква разлика в класите вчера предвид финансовите възможности на двата отбора.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 окт 2009 00:49

Така е. Това е краят на този тъмен период от историята на Ботев. Дано следващият да е по-светъл. Дори в някои отношения е по-добре да се започне от 0-та. Италианците трябва да се съгласим всички са много неясна работа.

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 26 окт 2009 09:12

;)
Последна промяна от botev forever на 26 окт 2009 09:21, променено общо 1 път.

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 окт 2009 09:15

botev_1912 написа:
botev forever написа:
Hacko1912 написа:виновен за всичко е и ще бъде само един - селяка. всичко друго са спекупации, дори и когато те са на основата на някви факти. ти така и не си дал мнение а играт ана отбора в последните 2 срещи, а пичони като тренйор и прочие. така и не си казал какво предлагаш да се направи при тази ситуация и прочие. единственото е да убиваш всякакви наченки на надежда от седмици вече ... нейсе ... аз съм аут за дълго от тук

шайн - аз пиша на кирилица 95% от случаите, колкото и трудна да ми е това с постоянна привключване на пред назад ...

Мнението си го казах отдавна за Пичони.От 7 мача 6 загуби и 1 равен,като отбора е вкарал само 2 или 3 гола.Това е сухата статистика.Имам предложение,което съм го споменал,а то е да се натиска Селяка не да продава а да подарява отбора.примерно за 1лев или съвсем да не е валат за 1 евро.Така се прави със задлъжняли АД.

Спри се бе маймуно - влизам всеки ден и във всяка тема по 7-8 нови страници - и навсякъде си само ти как се заяждаш с хората, не те ли с срам само да провокирш събратя?

Мисля,че за представител на фауната като теб няма място във форума.Всички представители на фауната не разсъждават,а действат първосигнално точно като теб.

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 окт 2009 09:17

Hacko1912 написа:sega ще се появи и каже че говори само факти и ще поиска да му посочиш къде лъже? последният му пример е многозначителен - на пръв поглед посочва факти, но при анализ се вижда че е супер зле и само провокира. Чистите истински мачове на Пичони с що годе нормален отбор са славия, локо софия, цска и черноморец. даже и славия не може се брои, щот имаше отбор от няколко дни и то не пълен. цска и черноморец са най-добрите в българия тва е ясно. другото което е ясно е че отборът израства с всеки мач и ден даже и то страхотно. На всеки е ясно това само на няколко крайно заинтересовани - като примерно бг играчи които виждат че ако сделка има и италянците останат те си тругват и нямат място в отбора.

та така ... но той пак а фактите ще говори :mrgreen: :mrgreen:

Останалите мачове са симулативни т.с. продадени,така ли да разбираме!

Върни се в “Ботев”