ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот 1912BOTEV » 25 окт 2009 22:45

Селския впрегна всички свои журналисти! Не спряха да пишат глупости! Сега пък, господата журналисти се притесняват, че в Ботев щели да ритат италиански ритнитопковци, и нямало да има ДЮШ. Колко трогателно! Ще се разплача! Ами да не би чичо Митко 10 години да развиваше детско-юношеска школа, а!? Напротив - унищожи я както никой не го е правел! Фенове на Ботев записваха децата си да тренират и то от любов към името в ДЮШ на Ботев. Несреща обаче - нищо! Дори този идиот използва децата, когато напуснат всички да ги изпраща на терена като жертвено агне!
И друго! Не мисля, че футболистите в Ботев, които дойдоха са толкова лоши! Може да са чужденци, но пък в Левски, откровено казано са старци! Не влизали пари в хазната от италианците!? Ами то и от досега от Христола не влизаха! Само че ВИЕ, господа журналисти не го отбелязвахте, а сега започна да ви пречи! ЗАЩО?
Аз имам отговор на тези въпроси, но ще си ги спестя! Знам и защо съдиите режат жестоко най-много БОТЕВ! Няма нищо случайно! Но... се надявам един ден нещата да си дойдат на мястото! Дано да е скоро!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 25 окт 2009 23:11

Шайката от БФС надушва много добре къде има пари.

Без да имам доказателства, това ми дава надежда, че сделката върви успешно и Б. Михайлов е дошъл да се подложи за мангизи (от италианците) срещу обещания за съдействие. В тази насока се връзват и евентуалните заплахи към ДХ от хора на които дължи пари.

Лично перуката не се интересува толкова от синьо-червената мъгла, колкото за личното си благоденствие. В момента когато националният е пълна нула, изпълненията на ЦСКА и Левски в Европа са трагико-комични, БФС го натискат все повече от всички посоки, явно Б.М. иска да гушне нещо за изпроводяк.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 25 окт 2009 23:17

Не подценявайте Малу и ролята, която ще играе в нашия отбор. Моята версия, е че е звъннал тук - там и после е звънено на Перуката. Да се вдигне до Пловдив на крака и да се среща с треньор на провинциален отбор, след като дори на мачове в София не ходи, трябва нещо много да го е жегнало. Едва ли да се види с тъщата... и после случайно с Пичионе.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 25 окт 2009 23:28

BultraStyle написа:някакво инфо да е изтекло ?

Ще видя утре дали ще науча нещо, ама едва ли ще е за казване :roll:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 окт 2009 23:35

Вие откъде сте сигурни дали се е видял с Пичони?Може да е гостувал в Пловдив и да е останал в Новотела!Дайте повече информация...разбрах,че информацията е от един сайт,който не спря да интригантства за сметка на Ботев.
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 23:39

Alternative написа:Вие откъде сте сигурни дали се е видял с Пичони?Може да е гостувал в Пловдив и да е останал в Новотела!Дайте повече информация...разбрах,че информацията е от един сайт,който не спря да интригантства за сметка на Ботев.

По принцип инфото тръгна от член на Независимия, но не е някое доказано име, така че съм 50:50 дали е имало такова нещо :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 23:44

по-хубаво (ако е хубаво) нищо да не изтича ... ;)

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 25 окт 2009 23:48

Сега прочетох новата статийка в нюза, публикувана в 22:55. Просто абсурдна. Преразказва срещата като преди това казва, че се е провела на 6 очи. Което значи, че или Перуката или Лилчо или Пичионе е говорил със сайта. Или е имало микрофон, скрит във фикуса до масата. И пак, доколкото разбирам Боби е говорил за сделката с Кръстева. Въртят сучат, и пак дали италианците знаят за проваления договор с Меридиан мач. Т.е. "ей, жабари, ако случайно купите отбора, да не забравите да ни се отчетете, че ще ви извадим от групата.."

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 окт 2009 23:49

Случващото се в Ботев става като в криминалните филми...теории на конспирацията!Дано не се окажем както събитията случващи се в книгата Параграф22 :P
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”