Черноморец Шампион ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Шампион ???
Няма да станем шампиони,но ако успеем за 3-ката ще е върхът.4 отбора сме,мисля ,че въпреки загубата от Литекс ,Локо Сф са най-стойностен,а ЦСКА,са най-зле,но въпреки всичко си мисля ,че ЦСКА ще са първи,за голямо мое съжаление.а за коефициенти и минало,а и публика е смишно да се заяждат най-малко от Ловеч,добре ,че в първите им години в Европа ,ние в Бургас пълнихме стадион ,,Лазур",а коефициента идва с играта,а тук е има,въпреки ,слабото полувреме вчера и пздрави за Ботев за добрата игра
- victory888
- Контакти:
Абе хора има 20 МАЧА!!!
ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
- ManUtdMadFan
- Контакти:
victory888 написа:Абе хора има 20 МАЧА!!!
И кво като има 20 МАЧА!!! Ако вземем четирите спорни мача с Литекс Локо Сф Цска и Славия ще се пее друга песен.Тука не се говори за това колко мача има а каква игра се показва и каква ШЕ СЕ ПОКАЗВА !!!!
България
ManUtdMadFan написа:victory888 написа:Абе хора има 20 МАЧА!!!
И кво като има 20 МАЧА!!! Ако вземем четирите спорни мача с Литекс Локо Сф Цска и Славия ще се пее друга песен.Тука не се говори за това колко мача има а каква игра се показва и каква ШЕ СЕ ПОКАЗВА !!!!
И как точно ще вземете четирите спорни мача

П.С. Не си мислете ,че сте постигнали нещо кой знае , какво до тук ! Едно победа срещу Левски , ама то май единствените, дето не се ползваха от промоцията са Своге

Последна промяна от moonlight на 25 окт 2009 22:28, променено общо 1 път.
- ManUtdMadFan
- Контакти:
moonlight написа:ManUtdMadFan написа:victory888 написа:Абе хора има 20 МАЧА!!!
И как точно ще вземете четирите спорни мачаЧерноморец до 2-3 години ще стане шампион , но няма да е тази година ! Ще стигнете до 3, може и до 2 място ,още тази. Но за шампион , просто забравете
Поне не тази година
Що да не ги земем ??????
България
ManUtdMadFan написа:Що да не ги земем ??????
Ми то мача със Славия не е проблем

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Нека показват добра игра до края на сезона, пък мене ме устройва и Лига европа. По-добре да гледаме Черноморец, отколко срамотиите на Черно Море и подобни.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
1-3 Локо Сф (Крайно време e ,да са шампиони)
2-3 Литекс (Най много втори)
1-3 Черноморец (Абе първи -Аз не го вярвам)
2-4 Левски (По скоро втори)
3-5 ЦСКА (Имат играчи точно за пето място)
6-8 Миньор (Така ги виждам)
7-8 Черно море (По инерция от миналата година)
7-10 Славия ( А трябва повече)
9-10 Пирин (Може и по нагоре
Ама това е)
9-10 Локо Пд (Ама ще видим
)
10-11 Берое (Не че немогат повече)
11-12 Сливен (Така трябва)
13-16 Локо Мз (За тях ще видим)
13-15 Монтана (Имат играчи - Ама не ме кефят
)
15-16 Спортист (Нямат пари -Във Бгрупа си бяха добре)
Така ги виждам
2-3 Литекс (Най много втори)
1-3 Черноморец (Абе първи -Аз не го вярвам)
2-4 Левски (По скоро втори)
3-5 ЦСКА (Имат играчи точно за пето място)
6-8 Миньор (Така ги виждам)
7-8 Черно море (По инерция от миналата година)
7-10 Славия ( А трябва повече)
9-10 Пирин (Може и по нагоре

9-10 Локо Пд (Ама ще видим

10-11 Берое (Не че немогат повече)
11-12 Сливен (Така трябва)
13-16 Локо Мз (За тях ще видим)
13-15 Монтана (Имат играчи - Ама не ме кефят

15-16 Спортист (Нямат пари -Във Бгрупа си бяха добре)
Така ги виждам

- originalni.be
- Контакти:
Ако някой ми каже колко е коефицента в Еврото вече се замислям да ли и да не заложа някой и друг лев за Бургаският тим 

ORIGINALNI...BE =)
Ами дай боже да стане!!!!!А относно дали сме с най-малко фенове в БГ.,вземете си свалете зелените очила и си прочетете статистиката за посещаемостта и класирането и след това пишете!При нас няма как да се излъже за бройката защото има електронни четци,а онези недораслите от Дарик радио и сайта 24 Бургас спорт първо да научат основното правило в журналистиката ,че събитията се отразяват безпритрастно!
Шампионската титла не е цел за тази година,не мисля,че ще можем да се преборим с тази селекция.Трябват ни 1-2 класни попълнения,които да знаят как се става шампион.Нали виждате ,че нямат още манталитет.Вместо да изкъртят Ботев от бой,те спряха да играят 2-то полувреме.Ами то трябва да се игра и за публиката ,за красотата от играта ,само така ще се върнат хората по трибуните на стадиона.
Истинските мачове сега започват и тепърва ще стане ясно до къде сме я докарали и за какво ще се борим.Но за мен по-важната битка от тази за шампионската титла е битката за сърцата на Бургазлии,битката за напълването на трибуните,защото пълните трибуни са най-важното нещо за да има спектакъл,и в същност в България не е трудно да се стане шампион ,особенно сега ,когатао основните фаворити са толкова слаби.
Шампионската титла не е цел за тази година,не мисля,че ще можем да се преборим с тази селекция.Трябват ни 1-2 класни попълнения,които да знаят как се става шампион.Нали виждате ,че нямат още манталитет.Вместо да изкъртят Ботев от бой,те спряха да играят 2-то полувреме.Ами то трябва да се игра и за публиката ,за красотата от играта ,само така ще се върнат хората по трибуните на стадиона.
Истинските мачове сега започват и тепърва ще стане ясно до къде сме я докарали и за какво ще се борим.Но за мен по-важната битка от тази за шампионската титла е битката за сърцата на Бургазлии,битката за напълването на трибуните,защото пълните трибуни са най-важното нещо за да има спектакъл,и в същност в България не е трудно да се стане шампион ,особенно сега ,когатао основните фаворити са толкова слаби.