Мача не се отличаваше от този с Марек. Бихме без да се напъваме много. Показахме, че сме си взели поука от предишните мачове и не се отпуснахме след втория гол.
В този мач, Бакарито не игра нито веднъж за нарушение и отбеляза два гола, просто защото е като парен локомотив, който не може да бъде спрян от друго освен от планина. Страхотна асистенция на Паланков за първия гол. Може да не му е добро спирането, но паса в случая беше идеален (и не беше единствения добър). Не му личи много полезното действие, но всъщност има такова, както и поглед над играта. Отново добър мач и за Бергонси и Дани Георгиев, като може би Дани беше по- невидим, но Не и безполезен. Лимонката Райков направи добър мач, но когато не го ритаха, той сам падаше, което аз лично не толерирам. При Коконов се забеляза лек спад в играта и очаквах да бъде сменен от Окоро, но вероятно болките на Райков му дадоха още 20 минути на терена. Смяната на Окоро се забави и след като се беше съблякъл, пак се облече и отиде да загрява още, но не разбрах защо. Може би е имало смяна в плана в последния момент и са изчаквали да видят състоянието на Райков - не знам. Все пак Окоро влезе и игра, но му личи, че има нужда от време за адаптация, а и още не е във форма вероятно - все още смятам че от него може да очакваме много креативност (като двойното с Бакари), но времето ще покаже. Венков е абсолютната класа - отново много добър мач. Въпреки, че на мен Станчев много ми хареса, забелязах, че отнесе критики от Котев и Колев. Колев на познатото ни добро добро ниво и Котев с познатата си класа ръководи добре отбора като капитан. Китана си свърши работата за пореден път. Ах как ми се иска Бекир да се приспособи към мъжката игра както него. Има качества, но все още му е трудно да ги разгърне. Този път Дани Младенов показа желание за игра.
Като цяло добър мач за нас.
Смяната в Любимец на Танко с Тошко беше аплодирана, което ме зарадва, но останах с впечатление, че и Танко и Дончо не бяха приети добре.
Нямам търпение да дойде следващия мач