Амбициите на Гонзо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

На линия
Vladislav
Контакти:

Re: Амбициите на Гонзо

Мнениеот Vladislav » 21 окт 2013 11:56

За разликата между Бергонси и Паланков трябва да си слепец да не я виждаш. Въобще и не разбирам за какво въобще игра втория точно в този мач. В него даже няма опити да се направи нещо градивно. За селекцията- не виждам за какво ни е десен бек при положение, че имаме двама (бих казал на прилично ниво). Въобще не мисля че има нужда да се бута каквото и да е в защитата. Всъщност ако сме в пълен състав въобще не виждам какво ни трябва. Футболист с качествата и ролята на Жоро ни трябва. А такъв в БГ няма. Бекир е на светлинни години от него. И Жоро и Илиан влязоха малки в първия отбор, но още с влизането си се открояваха. Така както е Т. Неделев в Ботев. Това нещо или го имаш, или го нямаш. Дано да греше, но Бекир върви по скоро по стъпките на Капитанов и Тошко Колев. За Гонзо- не виждам какви претенции можем да имаме. Той е като Капело в сравнение с предните мишоци. Не е мрънкалник. Вярно, допуска грешки, но кой ли не прави такива. Гонзо докара Котев, Райков, Венков. И други разбира се , но тези се открояват. Гонзо не е послушник и страхливец. И това е най- важното. Другото се научава.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 окт 2013 15:02

Vladislav написа:За разликата между Бергонси и Паланков трябва да си слепец да не я виждаш. Въобще и не разбирам за какво въобще игра втория точно в този мач. В него даже няма опити да се направи нещо градивно. За селекцията- не виждам за какво ни е десен бек при положение, че имаме двама (бих казал на прилично ниво). Въобще не мисля че има нужда да се бута каквото и да е в защитата. Всъщност ако сме в пълен състав въобще не виждам какво ни трябва. Футболист с качествата и ролята на Жоро ни трябва. А такъв в БГ няма. Бекир е на светлинни години от него. И Жоро и Илиан влязоха малки в първия отбор, но още с влизането си се открояваха. Така както е Т. Неделев в Ботев. Това нещо или го имаш, или го нямаш. Дано да греше, но Бекир върви по скоро по стъпките на Капитанов и Тошко Колев. За Гонзо- не виждам какви претенции можем да имаме. Той е като Капело в сравнение с предните мишоци. Не е мрънкалник. Вярно, допуска грешки, но кой ли не прави такива. Гонзо докара Котев, Райков, Венков. И други разбира се , но тези се открояват. Гонзо не е послушник и страхливец. И това е най- важното. Другото се научава.

Прочетете какво е писал шутъра за Еденилсон преди и сега.За мен Еди е в тройката на най добрите дефанзивни халфове у нас.Играе много по чисто от Дяков и Галчев,единствено Янчев е много по класен,макар и на години.Еди се опитва да прави това което иска стрелеца,но да не забравяме че играч с подобна класа нямаше да играе дълго при нас.Справка Рикардо Андре.Може и да е малко по добър и се надявам да успее да вдигне още малко ниво,но и така е с поне две класи над Паланков.Да,Грийн е страхотен нопорен халф,но играч от неговата класа струваше някъде около 20-25к евро на месец мисля,а за Дембеле няма какво да говорим въобще като пари за заплата.Жоро Илиев блестеше още във военният отбор,а Илиян започна с големия футбол доста късно,доколкото си спомням.Все пак да не забравяме че прехода между юношески и мъжки футбол е доста сериозна работа.Надявам се Беки да се възползва от шанса си,но според мен има доволно много време за това все още.Ако Бакари започне да бележи поне през мач,няма нужда да търсим друг централен нападател тип таран,а може да вземем някакъв лек нападател за да може да се променя тактиката и схемата по време на мача,макар и да си мисля че и този вариант го има с наличието на Мони.От дясната зона ако Окоро заиграе както искаме от него няма да има нужда за още един играч.Единствено ако махне Младенов,но май ще го остави,макар засега той да ни е най безполезния ни играч.Кой ляв бек би дошъл при наличието на играч като Венков в отбора?Който и да е няма да има шансове да играе освен при контузия,или някакво наказание за картони.Според мен той е 100%-ов титуляр заедно с Китанов,Шерифа и Жоро Илиев.Всички останали подлежат на смени и ротации.Сашо Емилов е добра алтернатива за двата бека,в центъра си имаме три ясни резерви-Росен,Живко и Сталев.Просто класен халф,поне от класата на Жоро и един лек нападател тип Гъргоров и решаваме дилемата.Но аз съм убеден че Гонзо даже вече е набелязал необходимите му играчи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 21 окт 2013 15:24

И Бергонси и Паланков са много полезни играчи. Еди е един от най- добрите ни по мое скромно мнение, а Тошко е идеален за резерва и за запълване на дупки в средата на терена. И точно втория, вчера записа асистенция за първия гол, така, че ... хора, моля ви се опитвайте да бъдете обективни, което изисква някаква наблюдателност и осведоменост. Стрелеца понякога има добри и точни наблюдения и респективно изказвания, когато няма пяна по устата, но това за съжаление е рядкост.
Привличането на футболисти като Паланков, говори за селекция с мисъл за изграждане на цял отбор (а не единайсеторка), който да не се пропуква с отсъствието на един или двама, та дори и 4-ма играчи и макар да ви се виждат много от футболистите ни без алтернатива или без качества, всеки мач те ви опровергават. Плюхте и Божилов, а сега половината казвате, че той и Капитана са мотора на отбора. Това е вярно, но за щастие, се справяме добре и без тях. Какви са амбициите на Гонзо, само той си знае, но на мен действията му ми подсказват, че са дългосрочни и искрено се надявам на това, както се надявах още докато назначаването му при нас беше само слух.
Стига сте мразели този или онзи и не се влияйте от мразещите, а уважавайте футболистите, които са решили да носят точно нашия екип и им покажете, че това е чест за тях, а не унижение, на което голяма част от публиката ги подлагат. Кой става за отбора е решение на Г-н Иванов, който мисля доказва, че трябва да уважаваме!

П.п. Радвам се, че не съм единствения, който вижда нещата положително.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 21 окт 2013 15:36

Колеги, в никакъв слу4ай не искам да се заяждам с вас, но според вас о4евидно отбора е добре окомплектован даже за високи цели. Според мен оба4е не е така, в този му вид отбора е за 6-7 място. Всеки си има право на мнение и аз уважавам вашето, но много ми се иска тази година нещо по-добро като класиране и игра. Ама то4но с тези футболисти - трудно.
Между другото ние сме най-справедливите, най-обективните и най-крити4ните към своя отбор фенове в България. Другите като си сложат розовите о4илца и става лудница...

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 окт 2013 16:48

Окомплектован и завършен отбор е Байерн Мюнхен. Ако ще се сравняваме с тях сме безнадеждно изостанали. Но за БГ да- добре окомплектован отбор имаме. То и резултатите го показват- никой не ни е "смачкал". Срещу по- силните си се държим съвсем прилично и равностойно, дори на моменти ги надиграваме. Решаващо загубените точки са от по- слабите. Срещу Черноморец Гонзо сбърка. Простено му е. Искаше да тръгне с победа. Сигурен съм че сега ако го играе този мач там няма да го загуби. Това със Славия не беше футбол. А и малшанс там. Със Локо сме си виновни ние. Помислихме се за Барселона и ни свалиха на земята. С изключение на Лудогорец отборите са си съвсем равностойни (първите 7-8 да речем) и всичко може да се случи в мачове помежду им. Освен това Гонзо не е магьосник да преобрази от раз онази разпасана команда на Генов и Зафиров. Много добре си се справя човека. Освен това не мисля че амбициите му са просто да влезем в седмицата.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 21 окт 2013 16:53

Човек като Гонзо едва ли има амбиция различна от шампионската (и не е нужно тя да е заявена). Така и трябва. А какво ще постигне е отделен въпрос - важното е да опита.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 22 окт 2013 09:39

Гонзо има хъс и желание да се доказва ,че става за тренъор,което е похвално и е в интерес на Черно море.Той прекрасно разбира каква възможност му предоставя съдбата с Черно море.Човека иска да запуши устите на разбирачите от Подуене,които бързо го отписаха.Мечтата му е отбора да е пред Левски и накрая да направят пътека от Голямото мръсно село до Варна за да го молят да се върне на Гереня,както 2 години реваха за Илиан и Правия.За лошо или по-скоро за добро,но и Гонзо се учи от собствените си грешки,макар да не си го признава.Последно в мача с Любимец при 2:0 смените му вече са офанзивни,за разлика от мача с Локо Сф,когато пусна 5 защитника да пази резултата и накрая загуби 2 точки.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 03 ное 2013 16:27

Като левскар , който е израснал с головете на Гонзо , съм пристрастен , но Гонзо е голям мъжкар.Истински обича Левски и колкото и смешно да звучи е голям професионалист....Прасетата може да го усмиват , но е нормално все пак те си имат тройчо , който е истински простак.....

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 05 ное 2013 12:43

Мисля че този цитат от неделя, 3 ноември говори много по темата: "Моите цели винаги са били големи. Не съм дошъл тук да живуркам. Класирането ни е нормално, направихме добър отбор. Основната заслуга е на играчите – че играят по този начини и бързо схващат нещата. Когато отборът е окомплектован и всички са здрави, ще бъдем доста по-интересни."
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”