subzero написа: Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух.
И още нещо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа: Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух.
ntodorov написа:subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Днес на "Лазур" ми беше скучно. Не се чувствах сред приятели,които обичат Черноморец.
Ако беше дошъл в Зарата - нямаше да мислиш така.
[offtopic]Данка. Този песимизъм не е полезен. Имал съм такива дни и настроения, споделял съм ги...Резонно е, но, какъв ресурс има клубът Черноморец, че да се надяваме на нещо повече. Мачовете срещу Левски - не ги коментирам, но последните мачове на отбора с оглед икономическото състояние на клуба са си чиста проба - геройство. Если се сърдим за загубите им - трябва да си зададем въпросът, каква е цената на победите към настоящия момент. Та тези момчета освен срещу противници, съдии и конюнктура трябва да се борят и с феновете си ли ?[/offtopic]
k.dimitrov написа:subzero написа: Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух.
И още нещо.
k.dimitrov написа:ntodorov написа:subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Днес на "Лазур" ми беше скучно. Не се чувствах сред приятели,които обичат Черноморец.
[offtopic]Данка. Този песимизъм не е полезен. Имал съм такива дни и настроения, споделял съм ги...Резонно е, но, какъв ресурс има клубът Черноморец, че да се надяваме на нещо повече. Мачовете срещу Левски - не ги коментирам, но последните мачове на отбора с оглед икономическото състояние на клуба са си чиста проба - геройство. Если се сърдим за загубите им - трябва да си зададем въпросът, каква е цената на победите към настоящия момент. Та тези момчета освен срещу противници, съдии и конюнктура трябва да се борят и с феновете си ли ?[/offtopic]
Е, ако и ти бе дошъл на срещата с Херо и видял сълзите от обидата в очите му, то по друг начин би коментирал мачовете срещу Левски.
Der Führer написа:k.dimitrov написа:ntodorov написа:subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Е, ако и ти бе дошъл на срещата с Херо и видял сълзите от обидата в очите му, то по друг начин би коментирал мачовете срещу Левски.
В свободна страна живеем ... всеки има право да се обижда
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
subzero написа:Ммммм,само малко ще те поправя. Не се сърдя за загубите . Аз съм наясно,че това е моментното състояние. Никоя загуба не е в състояние да ме отдалечи от Черноморец. Никоя загуба не може да ме накара да не обичам Черноморец. Но и никой не може да ме убеди,че в този отбор има дух. Или поне достатъчно такъв. Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух. Нещо,което ние нямаме. И пак ще ни бият. Поради същата причина. А аз ще обичам отбора и догодина в "Б". Можеш да си сигурен.
[/center]
[/center]k.dimitrov написа:Проблеми налегнаха Херо и Черноморец
Sportni.bg
21.10.2013| 10:21 часа
Още проблеми налегнаха и без това закъсалия отбор на Черноморец. Те са свързани с първия отбор на "шейховете".
Двама от играчите на наставника Димитър Димитров-Херо отпадат от сметките му за следващия мач с Черно море.
Това са основният халф Лъчезар Балтанов и атакуващият полузащитник Жереми Мназоро. Причините за отсъствието им са различни.
Юношата на Левски получи петия си жълт картон от началото на сезона в мача с Берое през уикенда. Това автоматично го вади от сметките за един двубой.
Манзоро пък се контузи на последната тренировка преди този мач. След последните прегледи е станало яно, че няма да е на линия и срещу варненци.
Това само увеличава проблеите с първия състав на Херо. Той има и други двама контузени, но от повече време.
Това са младежкият национал Станислав Дрянов и нападателят Преслав Йорданов. Последният е аут до края на годината.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта