Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 21 окт 2013 00:24

subzero написа: Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух. ;)

И още нещо.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 окт 2013 09:47

ntodorov написа:
subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Днес на "Лазур" ми беше скучно. Не се чувствах сред приятели,които обичат Черноморец. :(

Ако беше дошъл в Зарата - нямаше да мислиш така.
[offtopic]Данка. Този песимизъм не е полезен. Имал съм такива дни и настроения, споделял съм ги...Резонно е, но, какъв ресурс има клубът Черноморец, че да се надяваме на нещо повече. Мачовете срещу Левски - не ги коментирам, но последните мачове на отбора с оглед икономическото състояние на клуба са си чиста проба - геройство. Если се сърдим за загубите им - трябва да си зададем въпросът, каква е цената на победите към настоящия момент. Та тези момчета освен срещу противници, съдии и конюнктура трябва да се борят и с феновете си ли ?[/offtopic]

Е, ако и ти бе дошъл на срещата с Херо и видял сълзите от обидата в очите му, то по друг начин би коментирал мачовете срещу Левски.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2013 10:04

k.dimitrov написа:
subzero написа: Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух. ;)

И още нещо.

Да ... и с умение пред гола ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2013 10:06

k.dimitrov написа:
ntodorov написа:
subzero написа:Днес ходих на "Отворените врати " на Лазур. За първа година в мен не се породи желание да поговоря с някой футболист. Да му пожелая успех,да се надъхаме. Преди години си говорих с Марсио,с Адриан Фернандес,Тяната,Траян,Орлин ако щете. А сега....всички ми се струваха толкова...постни. Не знам,може би аз вече губя оптимизъм. Може би не съм прав. Не знам !!!
Днес на "Лазур" ми беше скучно. Не се чувствах сред приятели,които обичат Черноморец. :(

[offtopic]Данка. Този песимизъм не е полезен. Имал съм такива дни и настроения, споделял съм ги...Резонно е, но, какъв ресурс има клубът Черноморец, че да се надяваме на нещо повече. Мачовете срещу Левски - не ги коментирам, но последните мачове на отбора с оглед икономическото състояние на клуба са си чиста проба - геройство. Если се сърдим за загубите им - трябва да си зададем въпросът, каква е цената на победите към настоящия момент. Та тези момчета освен срещу противници, съдии и конюнктура трябва да се борят и с феновете си ли ?[/offtopic]

Е, ако и ти бе дошъл на срещата с Херо и видял сълзите от обидата в очите му, то по друг начин би коментирал мачовете срещу Левски.

В свободна страна живеем ... всеки има право да се обижда
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2013 12:47

Der Führer написа:
k.dimitrov написа:
ntodorov написа:

В свободна страна живеем ... всеки има право да се обижда

:) :) :)
Наш Миро бе! Кво да го прайш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 окт 2013 12:53

[offtopic]Тоше как беше вица за паролата,от събота се мъча да се сетя :mrgreen:[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2013 13:05

subzero написа:Ммммм,само малко ще те поправя. Не се сърдя за загубите . Аз съм наясно,че това е моментното състояние. Никоя загуба не е в състояние да ме отдалечи от Черноморец. Никоя загуба не може да ме накара да не обичам Черноморец. Но и никой не може да ме убеди,че в този отбор има дух. Или поне достатъчно такъв. Направих сравнение с Нефтохимик. Да не би да са по-добре от нас ??? Как ни победиха ??? С желание,хъс,настроение,себераздаване и дух. Нещо,което ние нямаме. И пак ще ни бият. Поради същата причина. А аз ще обичам отбора и догодина в "Б". Можеш да си сигурен. ;)

Провокираш ме и тук да се намеся. А сега ми обясни това подчертаното за футболистите или за нас феновете се отнася? Какъв дух, хъс и себераздаване искаш да видиш при положение, че ги заливаме с негативизъм или да го кажем поне апатия! Когато момчетата чувстват, че играят за някого, дават цялото си сърце и душа на терена! Така беше и в Ст. Загора, така беше и срещу Локо Пд., въпреки че загубиха мача!
Отсъстваш, Данчо, отсъстваш. И на стадиона, и на срещите с ръководство и футболисти. Затова и мненията ти са неточни, изкривени и субективни.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 окт 2013 13:06

Проблеми налегнаха Херо и Черноморец
Sportni.bg
21.10.2013| 10:21 часа
Още проблеми налегнаха и без това закъсалия отбор на Черноморец. Те са свързани с първия отбор на "шейховете".
Двама от играчите на наставника Димитър Димитров-Херо отпадат от сметките му за следващия мач с Черно море.
Това са основният халф Лъчезар Балтанов и атакуващият полузащитник Жереми Мназоро. Причините за отсъствието им са различни.
Юношата на Левски получи петия си жълт картон от началото на сезона в мача с Берое през уикенда. Това автоматично го вади от сметките за един двубой.
Манзоро пък се контузи на последната тренировка преди този мач. След последните прегледи е станало яно, че няма да е на линия и срещу варненци.
Това само увеличава проблеите с първия състав на Херо. Той има и други двама контузени, но от повече време.
Това са младежкият национал Станислав Дрянов и нападателят Преслав Йорданов. Последният е аут до края на годината.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2013 13:11

Бах мааму... Кога станахме и шейхове :o :o :o
Иначе Лъчо си е загуба и то голяма :( Дано Херо успее да сглоби състав!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2013 13:14

k.dimitrov написа:Проблеми налегнаха Херо и Черноморец
Sportni.bg
21.10.2013| 10:21 часа
Още проблеми налегнаха и без това закъсалия отбор на Черноморец. Те са свързани с първия отбор на "шейховете".
Двама от играчите на наставника Димитър Димитров-Херо отпадат от сметките му за следващия мач с Черно море.
Това са основният халф Лъчезар Балтанов и атакуващият полузащитник Жереми Мназоро. Причините за отсъствието им са различни.
Юношата на Левски получи петия си жълт картон от началото на сезона в мача с Берое през уикенда. Това автоматично го вади от сметките за един двубой.
Манзоро пък се контузи на последната тренировка преди този мач. След последните прегледи е станало яно, че няма да е на линия и срещу варненци.
Това само увеличава проблеите с първия състав на Херо. Той има и други двама контузени, но от повече време.
Това са младежкият национал Станислав Дрянов и нападателят Преслав Йорданов. Последният е аут до края на годината.

Ники ... смени го тоя сайт моля ти се :mrgreen: . Докато четях "новината" изпаднах в дълбок размисъл ... Дали съм пропуснал някое обединение на отборите , или просто двата бургаски отбора са си сменили прякорите :roll:
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”