Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя
Честито да ни е на всички буфери.Лично аз не помня да съм си тръгвал от стадион Локомотив толкова щастлив поне от около година.Баси, имало светлина в тунела.Поздравления за адекватните коментари поне на част от Ботевистите.И наистина това си е едно от каслическите дербита в България.Успех за следващите мачове.
DarkPsy написа:http://www.novsport.com/video786831_1.html
Комплексарска телевизи

ето ви снимка да ни броите преброителите (не е към теб DarkPsy)
http://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82% ... 0%B2%D0%BE
Последна промяна от Pride на 20 окт 2013 22:37, променено общо 1 път.
El Grande Capitan написа:favaca8888 написа:Аз искам да чуя отзиви на ботевистите как е сектора, как им се струва, говоря сериозно, да си кажат мнението.![]()
Кво му е на сектора?
Вечни гости викаш а?
bulgaro написа:Темата се е напълнила с излишни простотии, които създават лошо впечатление. Много уважавам клуба Локомотив София, мачът с тях е класика в българския футбол, уважавам и привържениците му, в безкрайната синьо-червена мъгла, те и славистите продължават да са по стадионите, въпреки и на пук на всички, от мен само респект.
А на нашите момчета мога да кажа единствено : спрете се, ние няма какво да делим с тях, нито трябва да се доказваме
Началните коментари са на някои провокаторчета. Уважавах ви много повече преди предното ни дерби в Надежда. Доста боклук има между вашите. Какво може да се очаква когато дори и днес вместо да си подкрепят отбора ние викаме Локомотив, отсреща слушат и се опитват да отговорят с отбор ....ив?
Този мач показа защо е един от класиките на футбола ни.Лично за мен изненадваща но много сладка победа за Локомотив.,за изненада на голяма част от ботевистите,като някои от тях ни качваха дори на 5 гола.Локомотив преживя голяма криза,но Локомотив София винаги е бил фактор,и за съжаление на много хора,ми се струва че теперва отново ще започнат да се съобразяват с него.Иначе традиционно доста публика на Ботев,но за това число съпорта им не беше за отличен.Наздраве и успех на двата отбора.Има ли ги ще продължава да има и футбол в България
Turo написа:Този мач показа защо е един от класиките на футбола ни.Лично за мен изненадваща но много сладка победа за Локомотив.,за изненада на голяма част от ботевистите,като някои от тях ни качваха дори на 5 гола.Локомотив преживя голяма криза,но Локомотив София винаги е бил фактор,и за съжаление на много хора,ми се струва че теперва отново ще започнат да се съобразяват с него.Иначе традиционно доста публика на Ботев,но за това число съпорта им не беше за отличен.Наздраве и успех на двата отбора.Има ли ги ще продължава да има и футбол в България
Традиционно не позна с песимизма ти кои ще са повече и кой как ще подкрепя отбора си

Честита победа срещу един стойностен противник! САМО ЛОКО САМО НИЕ 

lifes написа:Честита победа срещу един стойностен противник! САМО ЛОКО САМО НИЕ
Мерси,тия ореваха махалата,нямало време за възстановяване на националите им,мача да се играе в неделя,да не се предава по телевизията,терена бил крив,съдията кьорав,и т.н. И все пак го отнесоха за което пия цяла вечер