Браво! В тези времена на арогантност и липса на уважение, на парадиране със заграбеното, светъл лъч на надежда от децата, които показаха на големите какви трябва да са отношенията между хората от различни лагери.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
На фона на лумпенизацията на българския футбол, тази новина е мехлем за душата ми. Нека възпитаме децата ни да дават всичко от себе си на терена, но и да бъдат спортсмени и извън терена да бъдат приятели, както аз съм бил на времето с много привържаници на АФД"Тракия". Дано!
Най-позитивната новина от нашия футбол от много дълго време до сега. Децата трябва да знаят, че това е само една игра, която свършва след 90 минути. Трябва да има спортсменство не само на терена, а и извън него. На пострадалото дете му пожелавам да се възстанови бързо и да стане истинска футболна звезда.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center] [center][/center] [center][/center]
Чудесна инициатива! Тъжно е обаче, че този вид инициативи, идват само от.... едни и същи. И НИКОГА от другите!!! Но това пък показва на света кои сме ние и на кои добродетели сме носители! Не всички минали през Локомотив са станали футболисти, но поне създаваме ЧОВЕЦИ!!!!