Фиорентина - ЮВЕНТУС Неделя 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: Фиорентина - ЮВЕНТУС Неделя 16:00

Мнениеот levskar_95 » 20 окт 2013 18:34

Kamisha написа:Много неприятна и глупава загуба,която ни оставя 3-ти :( Дано видим 1 тотално различен ЮВЕ в Мадрид.Forza JUVE :!:
P.S.:Баси днес Ботев и ЮВЕ паднаха,дано поне Гришо ме зарадва с 1-ва титла в кариерата си...Стискайте му палци ;)

ГРИШООООООООООООООООООООО :mrgreen:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 20 окт 2013 18:51

Подкрепям Фиорентина от малък и искам да кажа,че аз не просто обичам футбола,аз го обожавам!

Искам да кажа,че когато свирнаха абсолютно фалшивата дузпа за Юве си казах,хайде ще се постараят да обърнат нищо не е станало,случвало се е и по-лошо да подпират Юве...След втория гол не можех да си намеря място от яд,че пак няма да възтържествува справедливостта...Това,което се случи през второто полувреме ме накара да замлъкна завинаги ;)

Когато изравнихме ми идеше да викам от кеф,а когато вкарахме 3-тия гол не виках от радост,направо летях,а когато вкарахме и четвъртия гол замалко щях да се разплача...Убедих се,че наистина съществува справедливост и то ако не Божия,то поне природна,защото не може да си най-добрия отбор в първенство в което си постоянно подкрепян от съдийски аванти!

В заключение,не знам дали Виола има сили за нещо повече от място в челниците,НО тази вечер ще си легна с усмивка на уста заради прекрасната игра и страхотния обрат,както знам,че и те никога,никога,АМА НИКОГА НЯМА ДА ИЗНЕВЕРЯТ НА КРАСИВИЯ И РОМАНТИЧЕН СТИЛ НА ИГРА!

FORZA VIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :) :) :) :)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 окт 2013 19:12

Ех..... AE JUVE!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 окт 2013 19:31

Пълен шок... Гледах мача и не вярвах какво се случва! Да се стягат за Реал, защото положението при евентуален хикс ще стане много тегаво.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 окт 2013 20:23

Гранде резил... Като драснеме чертата от великата селекция на Гризача само един Тевез става..КЗГризача!!!

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 20 окт 2013 20:44

Смешно се разви мача ... за мен най-големия виновник е асамоа. Дори не заслужава да играе с име на фланелката. Страшен дебил е !!
Дано има промени вече, но се съмнявам.
Мощна подкрепа за мача с балета и тогава ще видим !
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

milka

Мнениеот milka » 20 окт 2013 20:49

Как така съдиите са позволили дъртата чанта Дузпентус да падне ?!
Дъртата са я разкрачили стабилно - така , така .........

8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 окт 2013 22:13

marchisio написа:Смешно се разви мача ... за мен най-големия виновник е асамоа. Дори не заслужава да играе с име на фланелката. Страшен дебил е !!
Дано има промени вече, но се съмнявам.
Мощна подкрепа за мача с балета и тогава ще видим !

Асамоа не е виновен, че вече втора година го мъчат на бека, където не му е мястото! Марота е абсолютен смешник. Даде една камара пари за да откупи Пелузо, който ще се чудим как да разкараме, а не взе един що годе добър бек. Тук не говорим за Коентрао, Бейнс или Филипе Луиш, а за нещо като Зунига. Колкото и да го обичам Джиджи, годините си казват думата. Все още е класа, но преди 4-5 години щеше да хване и дузпата и втория удар на Роси. С оглед на играта от началото на сеозна, особено в защита хич не съм уверен за мача в сряда.

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 окт 2013 07:56

drakon написа:Една победа на Виола ще е най-доброто в този мач ,но и равен устройва "вълците" така ,че няма да съм доволен на победа на" дъртата " :mrgreen: !

E какво по-добро да се случи пълен шок за зебрите :mrgreen: -лебедовата им песен този сезон :lol: и FORZA ROMA !

Върни се в “Ювентус”