Подкрепям Фиорентина от малък и искам да кажа,че аз не просто обичам футбола,аз го обожавам!
Искам да кажа,че когато свирнаха абсолютно фалшивата дузпа за Юве си казах,хайде ще се постараят да обърнат нищо не е станало,случвало се е и по-лошо да подпират Юве...След втория гол не можех да си намеря място от яд,че пак няма да възтържествува справедливостта...Това,което се случи през второто полувреме ме накара да замлъкна завинаги
Когато изравнихме ми идеше да викам от кеф,а когато вкарахме 3-тия гол не виках от радост,направо летях,а когато вкарахме и четвъртия гол замалко щях да се разплача...Убедих се,че наистина съществува справедливост и то ако не Божия,то поне природна,защото не може да си най-добрия отбор в първенство в което си постоянно подкрепян от съдийски аванти!
В заключение,не знам дали Виола има сили за нещо повече от място в челниците,НО тази вечер ще си легна с усмивка на уста заради прекрасната игра и страхотния обрат,както знам,че и те никога,никога,АМА НИКОГА НЯМА ДА ИЗНЕВЕРЯТ НА КРАСИВИЯ И РОМАНТИЧЕН СТИЛ НА ИГРА!
FORZA VIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1