Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00
Стрелец,не те знам,може да си велик футболист,или поредния незабелязан талант,на който някой му е виновен и му е спрял развитието,а може да си писал учебници по футбол,по който сега учат децата в школата на Аякс и ПСВ,а вероятно си просто болен фен на Черно Море,който никога не е играл футбол,но ако играеше.....ееехх само ако играеше,щеше да си Джордж Бест или най-малкото the best....не те знам найстина,желая ти много здраве и късмет,и т.н. Но след като не си в групата за мача,не тренираш с отбора,не можеш да дадеш принос за по-добра игра,просто нямаш право да даваш категорични присъди за дадени футболисти,било Бергонси или някой друг.Момчето е на терена,бяга,тича,бори се,прави шпагати,подава,бие,рита,блъска,удря,изпотява се,скача,крещи,ръкомаха,пада,става,човекът играе,колкото може,и каквото може.В това време ти стойш на трибуната и чоплейки семки си мислиш какво да напишеш в нета след мача.От един филм знам че,не е важен този който казва какво е щял да направи,а е важен този,който се опитва да го направи.Дано да разбереш тази не толкова сложна филасофска мисъл.Аз например не харесвам как играе Расим,но не съм го обидил нито веднъж,напротив,щом треньора го е пуснал да играе,аз ще го подкрепя,и него и Божилов и който и да е,защото това там долу на полянката е моето Черно Море,харесва ми или не,това е моя отбор.Та,исках да ти кажа,напиша,не обиждай толкова остро играчите от твоя отбор 

Vladislav написа:Този и мачът с Черноморец са задължителни. Любимец са опасни на контри, но нашите не съм ги виждал да тръгват сляпо напред. Гонзо успява да внуши търпение в отбора, да си чака момента. Онези все ще сбъркат, ние просто трябва да се възползваме... няколко пъти. И стига с този Наско. Юноша на клуба бил. Не може на има няма 20 години да се разхождаш като марда по терена. Черния поне се бори, паника създава. А Наско и без опека да го оствят, той сам се пази. Отново очаквам Бергонси да е водещта фигура в състава ни, а кой ще вкарва ще видим. Дано контузените да се оправят по- бързо. Този отбор без Жоро Илиев не е същия. Както и да е- следващите два мача са задължителни. Прогноза- 2:0
Напълно съм съгласен,че Наско се движи като марда и това направо не го разбирам.Как няма желание,след като е получил шанс,да изоре терена и да си извоюва титулярно място.Но той поне има нюх към гола и го е доказал.На нас ни трябва реализатор.Човек който да материализира положенията,които отбора създава.Със сравнително добрите крила и халфове,които имаме много ни трябва голаджия.А Бакари не е такъв.Бори се,но и Миро се бореше....както вече писах за три пъти по малко пари.Тоя дойде с големи претенции.Не искаше да играе в контрола,преди да е подписал договор без проби.Ами като си с претенции,докажи ги.Вкарвай голове,раздавай пасове,увличай защитници и отваряй коридори за колегите си.Нали си централен нападател!Колко време да го чакаме да се адаптира?Брус Инканго два мача беше като ошашавен,но после заигра перфектно.Бакари не може да влезе в крачка,а полусезона свърши.Бергонси играе добре,много бяга и много се старае,но много голям процент от пасовете му са назад.А особено в сгъстената защита на нашия маломерен терен,малко бразилска импровизация няма да е излишна.Затова повече се надявам на Окоро да раздвижи атаката.
-
- Контакти:
Хайде всички на мач! Да се съберем поне 2 000, а не да чакаме като Гарфилд информация за мача от нета.
ShooterMan написа:Ако чакаме на бразиското-ренде и дърводелец Еденилсон да е водещата фигура утре по-добре изобщо да не излизаме на терена,направо да си падаме с 0:3.Човек на когото половината му пасове са толкова безкадърни и неточни,че са адресирани направо до противниците НЯМА право изобщо да е на терена!Задължително Бекир Расим зад маймуната и Дани Г с функциите на Жоро.Еденилсон изтеглен МАКСИМАЛНО назад,че да НЕ ПРЕЧИ на отбора да играе,там,пред защитниците да кюска дърварски.Дани Г е човекът отбор утре.Ако има вариант да изгонят Бакари и Еденилсон още утре гасувам ЗА,веднага,на ръце ще ги нося до летището....Наско и на стол да седне ще е по-полезен от ПЕЧКАТА!!!Защо?Защото инак всички подават на ПЕЧКАТА,а ПЕЧКАТА с бездарието си ПРОВАЛЯ ВСИЧКИ тези пасове,на Насето поне ще му подават по-малко и няма да чакат на него.Бездарните чужденци - ВЪН от Черно Море,без тези мизерници да бяхме твърдо в 5-цата
ХА, ХА, ха, ххх...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Заслужена победа, браво на момчетата за играта. Що годе добър мач за нашите.
Някой да напише 2-3 реда за играта и, ако вече има видео за нас "чуждденците"!
Благодарим предварително!
Батстанчо написа:Някой да напише 2-3 реда за играта и, ако вече има видео за нас "чуждденците"!
Чакаме с отворени очи и уши,ама няма.Нищо,важното е че победихме и сега чакаме два по трудни мача във Варна.Дано се справим добре и с тях.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
КироВарна написа:Vladislav написа:Този и мачът с Черноморец са задължителни. Любимец са опасни на контри, но нашите не съм ги виждал да тръгват сляпо напред. Гонзо успява да внуши търпение в отбора, да си чака момента. Онези все ще сбъркат, ние просто трябва да се възползваме... няколко пъти. И стига с този Наско. Юноша на клуба бил. Не може на има няма 20 години да се разхождаш като марда по терена. Черния поне се бори, паника създава. А Наско и без опека да го оствят, той сам се пази. Отново очаквам Бергонси да е водещта фигура в състава ни, а кой ще вкарва ще видим. Дано контузените да се оправят по- бързо. Този отбор без Жоро Илиев не е същия. Както и да е- следващите два мача са задължителни. Прогноза- 2:0
Напълно съм съгласен,че Наско се движи като марда и това направо не го разбирам.Как няма желание,след като е получил шанс,да изоре терена и да си извоюва титулярно място.Но той поне има нюх към гола и го е доказал.На нас ни трябва реализатор.Човек който да материализира положенията,които отбора създава.Със сравнително добрите крила и халфове,които имаме много ни трябва голаджия.А Бакари не е такъв.Бори се,но и Миро се бореше....както вече писах за три пъти по малко пари.Тоя дойде с големи претенции.Не искаше да играе в контрола,преди да е подписал договор без проби.Ами като си с претенции,докажи ги.Вкарвай голове,раздавай пасове,увличай защитници и отваряй коридори за колегите си.Нали си централен нападател!Колко време да го чакаме да се адаптира?Брус Инканго два мача беше като ошашавен,но после заигра перфектно.Бакари не може да влезе в крачка,а полусезона свърши.Бергонси играе добре,много бяга и много се старае,но много голям процент от пасовете му са назад.А особено в сгъстената защита на нашия маломерен терен,малко бразилска импровизация няма да е излишна.Затова повече се надявам на Окоро да раздвижи атаката.
Хахаха. В днешния кръг и Бакари и Миро ти сложиха... с играта си.

П.П. Да не се обидиш. Просто ме изкефи как двамата те опровергаха.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Батстанчо написа:Някой да напише 2-3 реда за играта и, ако вече има видео за нас "чуждденците"!
Мача не беше нищо особено, просто рутинна победа с/у един слаб отбор. Имах други впечатления от първите мечове на Любимец, ама явно са пътници с тази игра при гостуванията. Гостите три пъти ритнаха топката към вратата за цял мач, дето се вика.
Дончо кърти от всякъде

Можехме да вкараме и още няколко гола. Още първото полувреме спокойно можехме да водим с два три на нула.
За Бакари много добър мач. Добър мач на Райков и добро включване на Окоро, след контузиите им. Няма какво повече да се очаква от тях за сега.
Имаше няколко индивидуални грешки в отделни играчи, ама няма да ги коментирам.
Благодаря за инфото Грийнпийк.
Как беше публиката?
Радвам се, че Бакари започна да намира себе си.
Чакам с нетърпение да видя Капитана отново в игра.
Какво се чува по въпроса?
Как беше публиката?
Радвам се, че Бакари започна да намира себе си.
Чакам с нетърпение да видя Капитана отново в игра.
Какво се чува по въпроса?