Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот LaRgO » 20 окт 2013 15:38

Red_Girl написа:А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???

Какво очакваш от наркоманите от софия-запад...........

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 окт 2013 16:17

LaRgO написа:
Red_Girl написа:А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???

Какво очакваш от наркоманите от софия-запад...........

Ние нищо не очакваме.. Вие ше затънете още повече, докато има хора, които ги защитават.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 окт 2013 16:57

THE G.A.M.E написа:
BRF написа:При нас пък такъв мач е невъзможен!Левскар не можеш да срещнеш,кому ли на мач да ги биеш!

Къде е това - "при вас" ? :?

Левскари, вероятно, няма само на "Червената планета", ама и това не е сигурно. :lol:

В Бургас!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 окт 2013 17:20

turbogena написа:
Red_Girl написа:
turbogena написа:Мони ,само веднъж ще си позволя да ти отговоря. Който се е поинтересувал щеше да знае една седмица преди дербито ,че няма да имаме хореография. Тази идея се гласуваше на срещата на феновете и повечето бяхме затова да не правим хорео.
Не мисля ,че това е най-големият проблем на Левски в момента...

А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???

Това с черното беше заради шествието. Никой не е каран на сила да се облича така. Имаше и доста хора в други цветове.
На мен специално ми беше все тая. Постоянно си нося артикули на Левски в различни цветове. Имам и черни суичъри и не виждам проблем да изпробваме нещо различно на някое дерби.

Страхотна е идеята феновете на Левски, да изглеждат като някаква мафиотска организация и въобще някакви мутри, като онези дето пикаят на гърба на операта. Сигурно Апостолът би се гордял с подобни

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 окт 2013 19:03

Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 окт 2013 19:22

Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.

Личното ми мнение е, че Бру, Милиев и Пелето трябва на момента да бъдат разкарани.
Ако на тяхно място влязат играчи, които поне малко от малко играят нещо ще приличаме на отбор.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 20 окт 2013 19:28

delpi написа:
Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.

Личното ми мнение е, че Бру, Милиев и Пелето трябва на момента да бъдат разкарани.
Ако на тяхно място влязат играчи, които поне малко от малко играят нещо ще приличаме на отбор.

Везалов, Туре и Пинто много ли ти харесват, а Макриев, Пл. Илиев, Генков, Родригес :mrgreen:
Офтопик:
нямам

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2013 19:30

Момент. Никъде не пише, че на всяка цена ще се гонят играчи, а и да не забравяме че точно сега едва ли могат да дойдат по-добри от настоящите. Среща като среща, но Бог знае какво значи "крути мерки" в случая. Но и това не ме плаши толкова, защото не мога да си представя Йовов да тропне по масата и да каже на мустакатия симпатяга какво да прави :lol:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 окт 2013 19:33

TristaNNN написа:

Момент. Никъде не пише, че на всяка цена ще се гонят играчи, а и да не забравяме че точно сега едва ли могат да дойдат по-добри от настоящите. Среща като среща, но Бог знае какво значи "крути мерки" в случая. Но и това не ме плаши толкова, защото не мога да си представя Йовов да тропне по масата и да каже на мустакатия симпатяга какво да прави :lol:

Кой знае може кмета да извади топки.Наско не извади със сигурност.Се някой трябва да излезе като мъж и да отстоява някаква позиция защо да не е Ристо.
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 окт 2013 19:34

liliputchica написа:
delpi написа:

Везалов, Туре и Пинто много ли ти харесват, а Макриев, Пл. Илиев, Генков, Родригес :mrgreen:

Еми той Везалов си е като изгонен, виж, че и в групата не влиза.
Туре е рано да се каже, нека изиграе някой друг мач, поне толкова колкото Бру изигра и тогава да се види.
Пинто за момента може да остане и зимата ако има пари за селекция може да се търси някой или пък някой юноша.
Макриев за момента много разочарова, но мисля, че трябва да остане да видим след като направи подготовка зимата може да има подобрение. Все пак дойде без да е карал подготовка.
Пламен за резерва става.
Генков и Родригес ако и тях искаш да махнем не виждам кой трябва да остане :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”