Red_Girl написа:А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???
Какво очакваш от наркоманите от софия-запад...........
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Girl написа:А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???
LaRgO написа:Red_Girl написа:А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???
Какво очакваш от наркоманите от софия-запад...........
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
THE G.A.M.E написа:BRF написа:При нас пък такъв мач е невъзможен!Левскар не можеш да срещнеш,кому ли на мач да ги биеш!
Къде е това - "при вас" ?![]()
Левскари, вероятно, няма само на "Червената планета", ама и това не е сигурно.
turbogena написа:Red_Girl написа:turbogena написа:Мони ,само веднъж ще си позволя да ти отговоря. Който се е поинтересувал щеше да знае една седмица преди дербито ,че няма да имаме хореография. Тази идея се гласуваше на срещата на феновете и повечето бяхме затова да не правим хорео.
Не мисля ,че това е най-големият проблем на Левски в момента...
А тва с дрескода беше най-голямата тъпня.. Не знам как сте гласували да сте в черно.. Нали символизирате синьото??? Ти поне си умен, беше ли съгласен на това???
Това с черното беше заради шествието. Никой не е каран на сила да се облича така. Имаше и доста хора в други цветове.
На мен специално ми беше все тая. Постоянно си нося артикули на Левски в различни цветове. Имам и черни суичъри и не виждам проблем да изпробваме нещо различно на някое дерби.
Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
delpi написа:Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
Личното ми мнение е, че Бру, Милиев и Пелето трябва на момента да бъдат разкарани.
Ако на тяхно място влязат играчи, които поне малко от малко играят нещо ще приличаме на отбор.
Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
TristaNNN написа:Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
Момент. Никъде не пише, че на всяка цена ще се гонят играчи, а и да не забравяме че точно сега едва ли могат да дойдат по-добри от настоящите. Среща като среща, но Бог знае какво значи "крути мерки" в случая. Но и това не ме плаши толкова, защото не мога да си представя Йовов да тропне по масата и да каже на мустакатия симпатяга какво да прави
liliputchica написа:delpi написа:Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
Личното ми мнение е, че Бру, Милиев и Пелето трябва на момента да бъдат разкарани.
Ако на тяхно място влязат играчи, които поне малко от малко играят нещо ще приличаме на отбор.
Везалов, Туре и Пинто много ли ти харесват, а Макриев, Пл. Илиев, Генков, Родригес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 132 госта