Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Арсенал - Борусия Дортмунд ШЛ

Мнениеот doktora25 » 20 окт 2013 09:26

ARSEEENAL написа: Да, голям бой ядоха от Байерн, особено в Мюнхен! Няма да забравя как при 0:2 за Арсенал съдията спря Тио сам с/у вратаря при НИКАКВА засада!А накрая Нойер не знаеше на кой свят се намира!А ти явно не си гледал сегашния Арсенал, защото в момента е поне два пъти по-добър!
Ако не се случи нещо непредвидено, футболната логика сочи победа за Арсенал!

Ти май не си гледал мача в Лондон, когато на терена имаше един отбор и това 3-1, беше най-малкото, което може да се получи като резултат. Между впрочем над Байерн тегнеше една прокоба през последните години от домакинството на реванша (в смисъл отборът играе изключително зле, когато е домакин на реванша и обикновено отпада), но именно срещу Арсенал развали прокобата. Иначе признавам, че не съм гледал нито един мач на Арсенал тази година, както и че Дортмунд бяха в мини криза през последния месец, дължаща се и на някои контузии (особено на Гюндоган), но класата си е класа, а този мач е на живот и смърт.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 окт 2013 10:21

^^^
Тез мачове бяха отдавна бре :)

Сега от Арсенал имат Йозил, а такъв играч не са имали комай никога на тази позиция. Това наистина е друг отбор. Гледах им първите 25 минути срещу Наполи и малко ми заприличаха на Байерн на Юп. Все пак не са съвършени, така че Дортмунд си имат шансовете.

За мачът са сигурни две неща. Първото е, че знакът от срещата е твърдо 1Х2. Второто е, че ще си слушаме германски песни по трибуните след 3- та минута.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 окт 2013 11:44

dreben23 написа:Това ще е доста голям мач. Бием ли Дортмунд значи после остава само Байерн! :) :P

От мен една прогноза 3:2, победа с гол разлика за Арсенал, но и на 2:2 бих бил доволен. Йозил просто е луд, няма кой да го спре това момче! :)

По-скоро съм за равен резултат, да. Евентуални 7 точки не са никак лош актив след три мача. :)

Чакай малко!? Я ме подсети - през този сезон срещу кой голям сте играли? Тепърва идват мачовете на истината :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 окт 2013 12:23

Интересен двубой. Прогноза +2.5 гола. Иначе се надявам на решителна за групата победа на Арсенал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2013 12:48

0007 написа:
dreben23 написа: Бием ли Дортмунд значи после остава само Байерн! :) :P

Чакай малко!? Я ме подсети - през този сезон срещу кой голям сте играли? Тепърва идват мачовете на истината :!:

Нали затова съм се изразил така, ще ги видим и големите, но първо финалиста, а после и шампиона. :) Наполи и те уж бяха големи, ама нещо не им се получи, и наистина Йозил в момента е във върховата си форма- неслучайно стана голмайстор и на Бундестима с 8 попадения, а там са и големите нападатели като Клозе, Гомес, Мюлер, Ройс или и това не е добро постижение? :P

Този Йозил е машина, хора. Освен това Венгер ще трябва да избира- Санти Касорла или Месут Йозил. Какво по хубаво от това? Арсенал не успяваше досега, защото изцяло залагаше на млади момчета, в момента, в който беше взет Йозил, нещата взеха да се нареждат. Просто е добре да свиквате с мисълта, че артилеристите ще са сериозен фактор, а и се превръщаме в основен фаворит за титлата в Англия - аз ви казах още в началото, ама никой не ми вярваше и да си изкара някой лев от еврото като ги посочи за шампион. :)

Бием ли Дортмунд, вече ще можем да погледнем и към добрата стара ШЛ! Засега търсим още една победа и равен, за да излезем на елиминации. После има зимен трансферен период и всичко може да се преобърне за секунди. За мен засега няма по-добър от ПСЖ в ШЛ и ги считам за основен претендент. Наистина впечатляват с играта си, но и те не са срещали т.нар. силни да ги видим, а и групата им е най-лесна. Докато ние сме в най-тежката и всички ни отписвахте, че няма да вземем нищо от никой, да ама не, ще ги газим наред.
Последна промяна от dreben23 на 20 окт 2013 12:50, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 окт 2013 12:49

doktora25 написа:
ARSEEENAL написа: Да, голям бой ядоха от Байерн, особено в Мюнхен! Няма да забравя как при 0:2 за Арсенал съдията спря Тио сам с/у вратаря при НИКАКВА засада!А накрая Нойер не знаеше на кой свят се намира!А ти явно не си гледал сегашния Арсенал, защото в момента е поне два пъти по-добър!
Ако не се случи нещо непредвидено, футболната логика сочи победа за Арсенал!

Ти май не си гледал мача в Лондон, когато на терена имаше един отбор и това 3-1, беше най-малкото, което може да се получи като резултат. Между впрочем над Байерн тегнеше една прокоба през последните години от домакинството на реванша (в смисъл отборът играе изключително зле, когато е домакин на реванша и обикновено отпада), но именно срещу Арсенал развали прокобата. Иначе признавам, че не съм гледал нито един мач на Арсенал тази година, както и че Дортмунд бяха в мини криза през последния месец, дължаща се и на някои контузии (особено на Гюндоган), но класата си е класа, а този мач е на живот и смърт.

И в Мюнхен резултата беше най-малкото което можеше да се получи. ;) Това че ни съсипаха в първия мач е вярно, но не забравяй за втория...

Очаквам труден мач, въпреки добрата форма на Арсенал. Борусия хич не са за подценяване, мини кризи или не... 2:1; 2:2
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 20 окт 2013 13:02

В момента Арсенал се намират в страхотна форма и ще съм доволен, ако Борусия не загуби двубоя(Зависи от самото развитие на срещата, де. Ако мачът върви 0-1, 0-2, нормално после да не съм щастлив от равенство)
Heja BVB 8-)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 20 окт 2013 14:21

Успех на Арсенал докажете ,че дойчовци са гола вода ;) !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 окт 2013 23:19

Очаквам много интересен мач с хубав футбол и от двата отбора. Дортмунд са много солиден отбор, но Арсенал тази година показват много добри игри до момента. Прогнозирам победа с 2-1.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 21 окт 2013 19:30

Очаквам страхотен сблъсък на "Емирейтс".Дано се получи истинско зрелище и по-добрият победи,но и на Х ще съм доволен.Най-важното е накрая 2-та отбора дружно да прескочат във фазата на елиминациите ;)
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Върни се в “Арсенал”