we are the champions написа:GGMU_forever написа:Не се бийте бе..
Тихо да не скочим и на сестра ти
нема тихо . Скачаме и правим Тройка ,като Тройчо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:GGMU_forever написа:Не се бийте бе..
Тихо да не скочим и на сестра ти
ЕМИЛ написа:ros написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Та то вчера на полувремето поне едно 30-40 човека се изнесоха от сектора ви ,бе Емилчо![]()
Ние не сме като вас при 2-0 да си ходим . Там бяхме и скандирахме КОЧИНА Е ЦСКА
добре,добре аз на очите ли да си вярвам или на тебе ?не съм казал ,че целия сектор се е изпразнил ,ама имаше и такива които на полувремето си хванаха пътя
не си хванаха пътя ,а отидоха да ви пикаят на билетите формат А4
Хахаха, сега билетите са виновни... бяха във формат А 3![]()
![]()
... За Купата ще са А 4
победата си е победа . Тук няма какво да се дискутира . Но изгледа на билетите ви беше на ниско ниво . А това е лицето на организацията и администрацията на ЦСКА . Просто не искам да си помисля колко пари не са отчетени пред НАП . Крадете най-вулгарно и безочливо . Ето това е днешната ЦСКА . Крадци и срам с примес на негри мюсюлмани .
ЕМИЛ написа:delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:не ме интересуват колеги те ти от селата из България
Е,то и мен не ме вълнуват,ама не съм тръгнал из форума да разправям какво ме вълнува и какво неТва да не ти е тук бгмама.ком бе!Или тиийн.бг!
![]()
П.П.Говежда му работа...
не се обяснявай бе . Никойне се е жалил както вие го правите след загуба

[/center]we are the champions написа:Добре,бе младеж какво сега паднахте и друг ви е виновен така ли ? виновен Батков ,сега пък билетите другия път сигурно .
ros написа:Левскар да говори за отчети пред НАП е като Иво Тонев да се оправдава за "другите начини" !!! Безценно просто!!! Докато футболистите на Левски, вземащи по 20 000 лева се осигуряваха на по 200 всичко беше ок, нали???
Нищо - нека билетите да са ви виновни, нека все ЦСКА да е крив и НЕКА ВСЕ БАТКОВ ДА ВИ Е ШЕФ... и това е безценно
ЕМИЛ написа:ros написа:Левскар да говори за отчети пред НАП е като Иво Тонев да се оправдава за "другите начини" !!! Безценно просто!!! Докато футболистите на Левски, вземащи по 20 000 лева се осигуряваха на по 200 всичко беше ок, нали???
Нищо - нека билетите да са ви виновни, нека все ЦСКА да е крив и НЕКА ВСЕ БАТКОВ ДА ВИ Е ШЕФ... и това е безценно
Батков кво е откраднал за разлика от Лупи ?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Парите от групите в ШЛ къде са?
ЕМИЛ написа:ros написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Та то вчера на полувремето поне едно 30-40 човека се изнесоха от сектора ви ,бе Емилчо![]()
Ние не сме като вас при 2-0 да си ходим . Там бяхме и скандирахме КОЧИНА Е ЦСКА
добре,добре аз на очите ли да си вярвам или на тебе ?не съм казал ,че целия сектор се е изпразнил ,ама имаше и такива които на полувремето си хванаха пътя
не си хванаха пътя ,а отидоха да ви пикаят на билетите формат А4
Хахаха, сега билетите са виновни... бяха във формат А 3![]()
![]()
... За Купата ще са А 4
победата си е победа . Тук няма какво да се дискутира . Но изгледа на билетите ви беше на ниско ниво . А това е лицето на организацията и администрацията на ЦСКА . Просто не искам да си помисля колко пари не са отчетени пред НАП . Крадете най-вулгарно и безочливо . Ето това е днешната ЦСКА . Крадци и срам с примес на негри мюсюлмани .

[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта