Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Забавен си....
we are the champions написа:Забавен си....
а ти сляп
ЕМИЛ написа:ros написа:Най-голямата излагация беше чаршафчето с надпис: "Отиваш в Mc Donalds - ядеш бой". Това ли ви измислиха качулатите маскирани?
Баси гордостта... За мен много по-футболно и човешко е "Идваш на Нционалния аслан, а си тръгваш посинял от бой и нас*ан"
за разлика от вас никога не сме си тръгвали от там като ******и
Вчера, Емо, вчера... нас*ани, на...ни и посинели от бой - така си тръгнахте!!! Добре че ви бяха маските и черния дрескод,за да е си личи много
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- we are the champions
- Контакти:
ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Забавен си....
а ти сляп
Щом си казал така ще е
ЕМИЛ написа:we are the champions написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Та то вчера на полувремето поне едно 30-40 човека се изнесоха от сектора ви ,бе Емилчо![]()
Ние не сме като вас при 2-0 да си ходим . Там бяхме и скандирахме КОЧИНА Е ЦСКА
добре,добре аз на очите ли да си вярвам или на тебе ?не съм казал ,че целия сектор се е изпразнил ,ама имаше и такива които на полувремето си хванаха пътя
не си хванаха пътя ,а отидоха да ви пикаят на билетите формат А4
Хахаха, сега билетите са виновни... бяха във формат А 3
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- delqnski47
- Контакти:
ЕМИЛ написа:не ме интересуват колеги те ти от селата из България
Е,то и мен не ме вълнуват,ама не съм тръгнал из форума да разправям какво ме вълнува и какво не
П.П.Говежда му работа...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- GGMU_forever
- we are the champions
- Контакти:
GGMU_forever написа:Не се бийте бе..
Тихо да не скочим и на сестра ти
ros написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Та то вчера на полувремето поне едно 30-40 човека се изнесоха от сектора ви ,бе Емилчо![]()
Ние не сме като вас при 2-0 да си ходим . Там бяхме и скандирахме КОЧИНА Е ЦСКА
добре,добре аз на очите ли да си вярвам или на тебе ?не съм казал ,че целия сектор се е изпразнил ,ама имаше и такива които на полувремето си хванаха пътя
не си хванаха пътя ,а отидоха да ви пикаят на билетите формат А4
Хахаха, сега билетите са виновни... бяха във формат А 3![]()
![]()
... За Купата ще са А 4
победата си е победа . Тук няма какво да се дискутира . Но изгледа на билетите ви беше на ниско ниво . А това е лицето на организацията и администрацията на ЦСКА . Просто не искам да си помисля колко пари не са отчетени пред НАП . Крадете най-вулгарно и безочливо . Ето това е днешната ЦСКА . Крадци и срам с примес на негри мюсюлмани .
delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:не ме интересуват колеги те ти от селата из България
Е,то и мен не ме вълнуват,ама не съм тръгнал из форума да разправям какво ме вълнува и какво неТва да не ти е тук бгмама.ком бе!Или тиийн.бг!
![]()
П.П.Говежда му работа...
не се обяснявай бе . Никойне се е жалил както вие го правите след загуба