becks32milan написа:Егати дербито, един стадион не напълниха.
Айде вие напълнете 40 000 стадион...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Егати дербито, един стадион не напълниха.
ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро!))) Само синя тишина...
![]()
щото пък вие се убихте от викане . Аре моля ти се .
delqnski47 написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Добро утро!))) Само синя тишина...
![]()
щото пък вие се убихте от викане . Аре моля ти се .
За едно останахте прави...наистина ''горяхме'' в ада!Направо се спукахме от жега в Сектора!А иначе вие се представихте много зле!Нищо лично!
MagicMoments написа:друго си е някакъв феникс и трансперант от типа илиана раева е единствената с топки,Иртиш и т.н.И като бройка и като пеене отстъпвахте на Сектор Б (не бях на мача,но на снимки и видеа се видя)

[/center]delqnski47 написа:Бройката не я коментирам,не съм ги броял,а и е ясно,че в София са повече!Лошо няма,разбира се!
От снимки и видеа не знам как се разбира кой е пял повече,но всеки си има мнение,разбира се!Помня,че пяхме ''Сектор Б защо мълчиш'' и при резултат 3:0 ми се сториха доста умрели!А и те бяха умрели,това е нормално все пак!
MagicMoments написа:друго си е някакъв феникс и трансперант от типа илиана раева е единствената с топки,Иртиш и т.н.И като бройка и като пеене отстъпвахте на Сектор Б (не бях на мача,но на снимки и видеа се видя)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

ЕМИЛ написа:Ние навсякъде сме повече от вас с изключение на Северозапада . И не сме умрели при 3-0 след като палехме факли и димки . Ние бяхме там и ще сме там защото ние сме Левски . А не като вас при 2-0 и в 70-та мин. си тръгвате и чакате по ъглите на София да се бием .
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта