Аман от феновете на Ботев!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Аман от феновете на Ботев!

Мнениеот football.total » 21 окт 2008 11:53

Canaries front написа:ОК брато грешката за смазаха е моя,за собственика да знам го със сигурност кой е,а за играчите освен тези които изброи мисля че Е.Йорданов,Беконо,Златинов,Маркиньос,също са хора с опит в А група,а за Иван Иванов въпреки младоста му смея да твърдя че е доста напред с материала,да ен забравяме и Котев.Реално погледнато Цска си разполага с по качествен игрови потенциал.Колкото до головете ,това казах и аз ,играта е на голове след като са вкарали 2 заслужено са победили,може да сме създали 100 положения след като не сме ги вкарали нямаше как да оставим 3-те точки в Пловдив.

еми тва е реалното мнение. и точка.
иначе ти желая успех на отбора. колкото по силен ботев или локомотив толкова по силен български футбол.
направете силен отбор и играйте. ако можете и шампиони станете, нищо против.
само не се главозамайвайте от самото начало защото и като митал купи ЦСКА имаше едни приказки че щял да прави отбора Челси на Балканите а пък тя каква стана..
та късмет!

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 21 окт 2008 12:02

POPCORN написа:Поне на мене ми писна лично през 2 мин да чета нови и нови теми като никоя не се различава от останалите а, повечето дори са голями простотии свързани с Локо ПД!

Дългогодишни комплекси. Лошото е, че се натрапват постоянно. Те държат да занимават всеки с тяхните дребни проблемчета. И като че ли не могат да приемат с факта, че много хора не ги бръснат за сливи.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 12:11

Мерси за пожеланията,колкото до президента ние искаме такъв който да работи за каузата Ботев,а не такъв който да работи против клуба като селския. На нас ни е Ясно че отборът няма да стане Милан,Челси т.н.,но съгласи се че Ботев не е отбор за Б група или да се мъчи в дъното на А група.Ако погледнем реално на нешата Ботев спокойно може да бъде в 8 -цата всеки сезон,но това само ако се работи правилно и се създаде обстановка за футбол,как може да се сърдим на момчетата че отбора е в изпадащите ,та те не са получавали пари 3 месеца,а хранят деца някой от тях,как може да им се сърдим ,патуват с рейс под наем,как може да им се сърдим като нямат свястна екипировка или терен на който да тренират.За това казахме че сме се освободили и сме спечелили,защото ние феновете не се примирихме с това отношение на Христолов към Ботев и в крайна сметка успяхме да го изгоним,и да дадем шанс клуба ни да възвърне стария си облик.За това сега сме щастливи и превъзбудени,след толкова много години да видим че в клуба пак се работи за него , а не против него .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 12:18

Добре ве хиподил,някой кара ли те да четеш във форума на Ботев темите за Ботев ? За какво занимаване говориш,мислиш ли че някой го интересува кво мислите за нас. Хем ви писнало хем всяка една новина която излезне или тема за Ботев и вие се включвате със простите си коментари. Комплексирани сте вие ,не ние.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2008 13:46

Ония където вика Томов д аостане още 100 години в ЦСКА ще му кажа само така!И с Томов и без Томов пак ще си ви биеме!Това е реалността!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 21 окт 2008 15:03

Аман е турска дума, бре, Агарим Ефенди
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Върни се в “Футбол - България”