ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
blac_black_cat написа:Кашчей написа:memnto написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Red_Neck написа:Не, просто след 3:0 и особено виждайки поведението на лилавите, Тройчо правилно съхрани отбора. За него бе вече ... още един мач.
Идва тежка програма....... Евала Тройчо!
За Левски мачовете с ЦСКА са двубоите на живота им.За нас не е така.Ние сме клуб който се доказва в Европа и за това с колко ще бием подуенци е все едно.Важното е ЕКТ и там като срещнем актуалния еврошампион да го бием .
Цъцъцъ... Ами ако не срещнете еврошампиона какво правите-отказвате се от турнирите ли?
Цъцъцъ, много добре знаеш той какво има предвид, ама си търсиш под вола теле.
Като знам, не мога ли да го изкодоша, след като не знае какво пише?
Великият ЦСКА, убиец, екзекутор.. и какво ли още не, се отказа доброволно. Явно не е имал еврошампион насреща, който да бъде убит.
Иначе за мача съм си казал мнението, но мога и да го повторя:разбихте "Левски", но пропуснахте шанса да ги унижите. Те просто нямаха какво да ви противопоставят в този мач. Защо вие не го направихте не знам и не мога да си го обясня.
Чудя се на кой си привърженик ти?
Пишеш много разумно и отговорно: Браво, за което.
А иначе за разгрома за който говориш: нямаше да бъде реално. Възможностите на тези играчи не са кой знае какви. Имахме 5-6 чисти положение (100%) и вкарахме 3 гола, което не е зле все пак.
Искаше ни се да им запушим устите на геренци, ама и това не е зле. Дано ги отстраним за купата, ако ще и с половин гол в наша полза.
За мен лично (не държа да съм прав) второто полувреме го започнахте с идея за разгром, но нямахте шанс при две-три положения в началото и след това отпуснахте газта. Ако Батков продължи със същата скорост да прави селекция няма да се учудя, ако в някой от следващите мачове размажете Левски.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Batkoto написа:
Пич, не че нещо, но това е много слаб колаж, за да продължавате да го натрапвате. Дори екипът на Левски не е актуален в него, ако разбираш какво ти казвам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
И аз така мисля.Просто не влязоха тези две положения с които резултата отиваше на поне петорка,но Стойчо си пазеше контузените играчи и затова затвори играта.Иначе голям мач на армейците,пожелавам ви да отстраните сините и за КБ.Ако това стане,ще забиете наистина последният пирон в ковчега на врага ви.Пожелавам ви го от сърце.Лупи може да е всякакъв,но му пожелавам да успее да ви стабилизира финансите за да се радва на това,което ТЕ не успаха да направят с вас.А именно-В група и заличаване от футболната карта на страната.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
кашчейчо слагай черната маска мойто момче и се скрий 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:кашчейчо слагай черната маска мойто момче и се скрий
Слушам, другарю армейски генерал Джуров!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Batkoto написа:кашчейчо слагай черната маска мойто момче и се скрий
Старо, но златно: насреща ми да тичаш, пак няма да ме стигнеш, Баткото!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- dreben23
- Контакти:
Кашчей, 3-0 си е разгром по всички футболни правилници и във всяко едно първенство. Момчетата направиха нещо по-унижаващо в случая - просто си спестиха силите за по-важни мачове, както правят големите отбори.
Та с други думи ЦСКА победи Левски като се раздаде на 35 - 40 % от възможностите си. Това си е доста страшничко според мен!
Та с други думи ЦСКА победи Левски като се раздаде на 35 - 40 % от възможностите си. Това си е доста страшничко според мен!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
GOLEADOR написа:@Кашчей
Приеми моите искрени извинения за майка ти?Това повече няма да се повтори!
Приемам и съм сигурен, че няма да го повториш.
Нека клубните пристрастия си останат такива, а не да се намесват в тях и хора, които си нямат понятие от футбол, а и ...ти знаеш вече де.
Не харесвам ЦСКА, но също толкова не харесвам и Левски. Не ми пречи нищо да изразя лично мнение за даден проблем или за дадено събитие, каквото беше днешният мач. За мен ЦСКА буквално разнищи Левски и, ако не бяхте дръпнали газта тия си отиваха на разгром. Предвид обичта между двата отбора за мен е необяснимо това, но Стойчо си знае най-добре.
Ще чакам с интерес следващите мачове, когато Левски няма да имат оправдания с нов треньор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
dreben23 написа:Кашчей, 3-0 си е разгром по всички футболни правилници и във всяко едно първенство. Момчетата направиха нещо по-унижаващо в случая - просто си спестиха силите за по-важни мачове, както правят големите отбори.![]()
Дребен, 3:0 е т.н. "класически" резултат. Разгром е от 4-5 гола нагоре, което беше напълно възможно в този мач. След третия гол Левски бяха свалили и гард, и гащи, но защо вие не се възползвахте е друг въпрос.
Вярвай ми, такава възможност може и да не се повтори и тогава ще съжалявате (феновете) за пропуснатият шанс да имате нещо ново във фолклора си.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":