Никва подкрепа за случващото се в Локомотив.Как не сме отишли да пеем за тия на терена (поне на терен да приличаше нашата нива).
Затриват ни юношеските формации, добре че сме феновете за да поддържаме ДЮШ на някакво що годе добро ниво.
За мен обаче от дербитата с чорбата и говедата трябва да се предприеме ПРОТЕСТ НА СТАДИОНА!Нека дадем всичко от себе си да изгоним продажниците от Лаута...чак тогава вече можем да говорим за каквито и да било резултати, не само на терена а и извън него.ЛОКОМОТИВ НЕ Е САМО 11-ТЕ БЕЗДУШНИЦИ НА ТЕРЕНА!!
п.п. мача е твърда 1-ца, в следващите две домакинства обаче сериозно ще се надупим.
Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг
крАСАВци написа:Никва подкрепа за случващото се в Локомотив.Как не сме отишли да пеем за тия на терена (поне на терен да приличаше нашата нива).
Затриват ни юношеските формации, добре че сме феновете за да поддържаме ДЮШ на някакво що годе добро ниво.
За мен обаче от дербитата с чорбата и говедата трябва да се предприеме ПРОТЕСТ НА СТАДИОНА!Нека дадем всичко от себе си да изгоним продажниците от Лаута...чак тогава вече можем да говорим за каквито и да било резултати, не само на терена а и извън него.ЛОКОМОТИВ НЕ Е САМО 11-ТЕ БЕЗДУШНИЦИ НА ТЕРЕНА!!
п.п. мача е твърда 1-ца, в следващите две домакинства обаче сериозно ще се надупим.
Ми то тоя протест трябваше да стане много по-рано. А и плюс това все още има доста хора които подкрепят Динев, така, че според мен протестите няма да са кой знае колко ефективни. Инъче да, протест на стадиона е най-добрия вариант, а не да си стоим по домовете и да викаме "Срам ни е от вас" както някои други.
Мача е ясен-3:0.Като ревне публиката и на славистите ще им се гипсират краката.Може и по голям резултат това зависи от атмосферата на стадиона-12 играч 

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Само дето тоя протест на стадиона нещо не се вижда.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
Браво! Нека да стъпчем столичани. Другата седмица, като ги отупаме и в Стара Загора, Славия си заминава. "Столичаните в повече", Локо и Славия, да се хващат за ръчичка и да слезат надолу по стълбата.
крАСАВци написа:Никва подкрепа за случващото се в Локомотив.Как не сме отишли да пеем за тия на терена (поне на терен да приличаше нашата нива).
крАСАВци написа:Те хората се осъзнаха още преди няколко кръга.
Добре че билета за тоя мач е бил 3 лева иначе и тия 500 човека нямаше да идат.
Лаута няма да се напълни и веднъж тоя сезон без значение дали играем срещу жълтите, Левски или цска.
Гледай сега цирк в следващите 3 мача няма да има такъв срам, който ще трябва да търпим.Някакъв ужасТ ще е ...шнур за Тото Динев и смешния му отбор
Цирка май е в твоите изказвания.През седмицата бяха следващите 3 мача, после станаха следващите 2.Щяхме да се дупим на Славия бля бля бля и още сума ти глупости.13 кръга вече изминаха и аз не мога да посоча един съмнителен мач каквито бяха прогнозите на някои тук.
- child in time
- Контакти:
Честито машини . Доволен съм , срещу трудния отбор на Славия такъв мач ! Повод за по едно ( няколко пъти) .

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Честито и от мен.Двойна радост. С къв кеф влиза ракийката.

Честита победа! Влизаме със самочувствие в мача срещу ЦСКА. Надявам се Динев да не прави глупости, както има навика да прави срещу червените и да остави момчетата да играят.
- Пловдив1926
- Контакти:
Хахах влизаме със самочувствие. Коко е куче на чорбата. 0:2 минимум.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]