Мнениеот konvoec » 19 окт 2013 21:15
Ами, хора, аз лично го очаквах това. Браво, че ЦСКА са ги научили да играят като отбор. Главно с това ни победиха, както и заради много слабата ни защита. Говорим за очебийните факти. Имах някакви надежди, че можем въпреки тая защита да вземем мача, но бързо стана ясно. Също имахме шансове при 2:0, но Милиев ни провали. И ако продължава още някой да го защитава, то той за мен е идиот, без да е обида, казвам го като факт. Факт е също, че той е изключително слаб. Ако другите са с изравнени сили, тоест много са слаби и не можеш да различиш, то Милиев е безобразно слаб. Изпъква над останалите, което е трудно постижимо дори за откровен некадърник като него. Иво тролея и Везалов са на светлинни години над него. Кавдански, който не го взехме, също на светлинни години. Дори Танко Дяков е по-добър. Преди година някъде писах, че Милиев е от най-слабите защитници в А група, е, прав съм! Толкова внимание му отделям, не защото той е единствен виновник, но ми бърка в здравето, че още е в отбора. Всичките треньори, които го пускат също са страхливци и некадърници. Ще стискам палци някога да дойде треньор, който да го махне тоя...
Та, освен този некадърник, виновен е целият отбор, разбира се. На първо място нямаме лидер. Човек, който да поведе отбора в кофти момент. Аз такъв човек не видях. Отделно имаме много разкъсана средна линия. Няма продвижване на играчите напред-назад, едните идат в нападение, другите се върнат в защита и оставят празна зона в центъра. Тия проблеми си ги знаем всички. Не виждам какво ще промени треньорската смяна. Нищо лично ала Сухия е толкова "специалист", че не е за обаждане... Ама тия, които определят дрес кодове и т.н. явно го одобряват. Тях да не ги споменавам, че ставам антилевскар моментално! Не един път съм казвал и си държа на думите, че някои играчи не стават за тоя отбор. Пинто е много слаб, може би по-зле от Старокин. За Милиев знаем... Перес не е нищо особено, но с такъв партньор и него не мога да го разбера. Мюлдър не е във форма, но нека остане. Гаджев разбрах защо му викате повлекана. За мен наистина се е превърнал в това. Като някоя дропла подтичква за здраве. Носи дирник като на онази от биг брадър, една бабичка там. Тича и си удря задника с петите. Въпреки това се опитваше да изнася топката, по-добре беше от другите некадърници. Пелето слаб, да изчезва, вече само в някой мач ако може да помогне, иначе не.. Бру? Този е изявен некадърник, няма какво да се коментира. Общо взето 1/2 отбор трябва да си замине, но пари за селекция няма. Вероятно ще продължим със същите играчи и ще се мъчим. Да знаете, мустака е виновен, ще го разберете един ден. Той ще ни досъсипе, после много време ще се оправяме. И запомнете, той пари за Левски не е дал, той дава кредити на себе си. Тия пари ги дава като кредит и после ще си ги иска, когато някой ден се явят купувачи. Много голям мазник е, който не вярва, ще го види след време.
На последно място искам да поздравя Блажевич и Генков. Блажевич направи каквото можа.. А за Цецо, браво! Браво, Цецо!!! Много борбен, много тичаше, много се стара. Ето такъв човек може да ти остане в сърцето, не като другите повлекани....