ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2013 20:50

Stahlgewitter написа:Стига сте редили сълзи като девици за ***.Има още мачове.Може да има и още загуби няма значение.ЛЕВСКИ е нашият отбор.Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.Днес публиката за ПОРЕДЕН път показа колко е голяма,независимо кой какви виждания има.Благодаря на всички,които бяха там и подкрепяха отбора до края и съм щастлив,че бях част от тях.

Аз гледах първото полувреме и само чувах псувни от тези наши "фенове". Обиди към съперника, ругатни, това ли е подкрепата ви? А не трябва ли тя да започва първо с обич към любимия отбор? Вие станахте същите като съвременните цесекари. Аз не съм от тези съвременни "сини" "фенове". Добре, че вече почти не ходя на стадиона. Там е пълно с какви ли не екземпляри. Публиката е срам и позор за клуба! Нито има публика, нито - отбор, нито - ръководство, нито нищо :shock:
Оставка на всички!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2013 20:53

Разбрахте ли сега каква трагедия беше махането на Йоканович в този момент и защо бяхме против това? Пълно безумие, подплатено с участието на богровския манаф. Добре, че ЦСКА са силно ограничени като ресурс, инак можеше да ни броят следващото дерби до 8, 9, кой знай до колко...
Малоумни ли бяха тези, дето съблякоха чорбара? Те ли са малоумни, или други?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 окт 2013 20:54

Тази година във футболно-политически аспект бе белязана от "извинисебе" и "съблечисебе".

Сухия иска прошка от феновете, кога и Тара ще поиска, хах...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 окт 2013 20:56

Поклон пред Сектор Б. Левски докрай!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 окт 2013 21:02

Чета ви мненията и ме хваща срам от вас!
То бива плачене, ама вие удавихте форума.Какво толкова се е случило?
Някакви еднодневки нещастни в отбора днес паднали от някакви.
Всемирна скръб за синя България и всемирна радост за останалият сбиротък.
И?
Един мач, като много други през годините.
Един тук се прави на хванал кристалните топки на Господ и ръси само пророчества.
Други били умрели от срам.
За трети това не бил ТЕХНИЯТ Левски.
През годините, когато ни преименуваха, сливаха, закриваха, ако бяхме с тази психика , то Левски нямаше да го има вече.
Осъзнайте се!
Всеки отбор има спадове и възход.Приемете го.
Тези били куци.
Да!Но те са временни.
Левски е вечен!
Левски е символ.
Всъщност, младите не знаете НАИСТИНА какво символизира отборът наречен ЛЕВСКИ.
Не искам да обиждам никой.Боли ме, защото отборът страда, а ние заедно с него.
Всеки клуб е създаден с идеята да печели титли, но ние сме различни.
Дано разберете някога , какво точно СИМВОЛИЗИРА ЛЕВСКИ от София.
Давайте хляб на всички, които ни мразят с вашите храчки.
И знаете ли защо ни мразят?
Защото ТЕ осъзнават повече от вас , какво е Левски !
Затова ги е страх и всеки миг, на наше страдание ги хвърля в неистова еуфория на бедните и низши духом.
В раболепно очакване на нашето възраждане и възход , защото знаят че те пак ще са в краката ни.

САМО ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 окт 2013 21:09

фифи перото написа:Чета ви мненията и ме хваща срам от вас!
То бива плачене, ама вие удавихте форума.Какво толкова се е случило?
Някакви еднодневки нещастни в отбора днес паднали от някакви.
Всемирна скръб за синя България и всемирна радост за останалият сбиротък.
И?
Един мач, като много други през годините.
Един тук се прави на хванал кристалните топки на Господ и ръси само пророчества.
Други били умрели от срам.
За трети това не бил ТЕХНИЯТ Левски.
През годините, когато ни преименуваха, сливаха, закриваха, ако бяхме с тази психика , то Левски нямаше да го има вече.
Осъзнайте се!
Всеки отбор има спадове и възход.Приемете го.
Тези били куци.
Да!Но те са временни.
Левски е вечен!
Левски е символ.
Всъщност, младите не знаете НАИСТИНА какво символизира отборът наречен ЛЕВСКИ.
Не искам да обиждам никой.Боли ме, защото отборът страда, а ние заедно с него.
Всеки клуб е създаден с идеята да печели титли, но ние сме различни.
Дано разберете някога , какво точно СИМВОЛИЗИРА ЛЕВСКИ от София.
Давайте хляб на всички, които ни мразят с вашите храчки.
И знаете ли защо ни мразят?
Защото ТЕ осъзнават повече от вас , какво е Левски !
Затова ги е страх и всеки миг, на наше страдание ги хвърля в неистова еуфория на бедните и низши духом.
В раболепно очакване на нашето възраждане и възход , защото знаят че те пак ще са в краката ни.

САМО ЛЕВСКИ!

А дали ЛЕВСКИ значи нещо за Данчо Тополата и компания?За тях Левски означава едни балъци, които им плащат 5 цифрени суми, за да късат нервите на половин България! А от "Левски" на нашите деди не останало почти нищо.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 окт 2013 21:12

bilyaletdinov написа:
фифи перото написа:...Някакви еднодневки нещастни в отбора днес паднали от някакви....

САМО ЛЕВСКИ!

А дали ЛЕВСКИ значи нещо за Данчо Тополата и компания?За тях Левски означава едни балъци, които им плащат 5 цифрени суми, за да късат нервите на половин България! А от "Левски" на нашите деди не останало почти нищо.

Отговорил съм мисля, преди да зададеш въпросът си.
Не чети избирателно, моля. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 окт 2013 21:15

Ами, хора, аз лично го очаквах това. Браво, че ЦСКА са ги научили да играят като отбор. Главно с това ни победиха, както и заради много слабата ни защита. Говорим за очебийните факти. Имах някакви надежди, че можем въпреки тая защита да вземем мача, но бързо стана ясно. Също имахме шансове при 2:0, но Милиев ни провали. И ако продължава още някой да го защитава, то той за мен е идиот, без да е обида, казвам го като факт. Факт е също, че той е изключително слаб. Ако другите са с изравнени сили, тоест много са слаби и не можеш да различиш, то Милиев е безобразно слаб. Изпъква над останалите, което е трудно постижимо дори за откровен некадърник като него. Иво тролея и Везалов са на светлинни години над него. Кавдански, който не го взехме, също на светлинни години. Дори Танко Дяков е по-добър. Преди година някъде писах, че Милиев е от най-слабите защитници в А група, е, прав съм! Толкова внимание му отделям, не защото той е единствен виновник, но ми бърка в здравето, че още е в отбора. Всичките треньори, които го пускат също са страхливци и некадърници. Ще стискам палци някога да дойде треньор, който да го махне тоя...
Та, освен този некадърник, виновен е целият отбор, разбира се. На първо място нямаме лидер. Човек, който да поведе отбора в кофти момент. Аз такъв човек не видях. Отделно имаме много разкъсана средна линия. Няма продвижване на играчите напред-назад, едните идат в нападение, другите се върнат в защита и оставят празна зона в центъра. Тия проблеми си ги знаем всички. Не виждам какво ще промени треньорската смяна. Нищо лично ала Сухия е толкова "специалист", че не е за обаждане... Ама тия, които определят дрес кодове и т.н. явно го одобряват. Тях да не ги споменавам, че ставам антилевскар моментално! Не един път съм казвал и си държа на думите, че някои играчи не стават за тоя отбор. Пинто е много слаб, може би по-зле от Старокин. За Милиев знаем... Перес не е нищо особено, но с такъв партньор и него не мога да го разбера. Мюлдър не е във форма, но нека остане. Гаджев разбрах защо му викате повлекана. За мен наистина се е превърнал в това. Като някоя дропла подтичква за здраве. Носи дирник като на онази от биг брадър, една бабичка там. Тича и си удря задника с петите. Въпреки това се опитваше да изнася топката, по-добре беше от другите некадърници. Пелето слаб, да изчезва, вече само в някой мач ако може да помогне, иначе не.. Бру? Този е изявен некадърник, няма какво да се коментира. Общо взето 1/2 отбор трябва да си замине, но пари за селекция няма. Вероятно ще продължим със същите играчи и ще се мъчим. Да знаете, мустака е виновен, ще го разберете един ден. Той ще ни досъсипе, после много време ще се оправяме. И запомнете, той пари за Левски не е дал, той дава кредити на себе си. Тия пари ги дава като кредит и после ще си ги иска, когато някой ден се явят купувачи. Много голям мазник е, който не вярва, ще го види след време.
На последно място искам да поздравя Блажевич и Генков. Блажевич направи каквото можа.. А за Цецо, браво! Браво, Цецо!!! Много борбен, много тичаше, много се стара. Ето такъв човек може да ти остане в сърцето, не като другите повлекани....

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 окт 2013 21:20

daniel875 написа:
Stahlgewitter написа:Стига сте редили сълзи като девици за ***.Има още мачове.Може да има и още загуби няма значение.ЛЕВСКИ е нашият отбор.Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.Днес публиката за ПОРЕДЕН път показа колко е голяма,независимо кой какви виждания има.Благодаря на всички,които бяха там и подкрепяха отбора до края и съм щастлив,че бях част от тях.

Аз гледах първото полувреме и само чувах псувни от тези наши "фенове". Обиди към съперника, ругатни, това ли е подкрепата ви? А не трябва ли тя да започва първо с обич към любимия отбор? Вие станахте същите като съвременните цесекари. Аз не съм от тези съвременни "сини" "фенове". Добре, че вече почти не ходя на стадиона. Там е пълно с какви ли не екземпляри. Публиката е срам и позор за клуба! Нито има публика, нито - отбор, нито - ръководство, нито нищо :shock:
Оставка на всички!

Каде гледа бе приятелю?И с какви очила гледа?Писна ми от хора като вас.Мрънкачи.Старото няма да се върне не знам за кой път се повтарям ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 окт 2013 21:23

Stahlgewitter написа:Каде гледа бе приятелю?И с какви очила гледа?Писна ми от хора като вас.Мрънкачи.Старото няма да се върне не знам за кой път се повтарям ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД.
Не е ли излишно да се нападаме и обиждаме едни други? Нормално е да има носталгия по времето, в което е имало истински мъже в Левски, а не женски полови органи като сегашните.
Както и да е, да се надяваме, че всички рано или късно ще се изметат и Левски ще е на единственото място, което му приляга, а именно първото.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”