Ужас, не стига, че загубихме, ами и направихме така, че един крадец като Лупи да изглежда като герой и мъченик.
Пълен потрес.
ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Red_Girl
- Контакти:
zlobul написа:Red_Girl написа:Днес за пръв път успяхте да уцелите нещо и тва беше "дрескода".. В тон с резултата.
вие сте в черно доста отдавна бе пич . Нали се сещаш , че тия караници Тара -Лупи са комунистически цирк за пред хората . Вие си търсите спонсор и биете вечния враг .
ПП: милиев - играч на мача !
Пич, явно от маските не виждате хубаво или явно се бъркаш с травеститите, които уж са ви жени от сектора.( визирам онази скандална снимка).. Момиче съм..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Stahlgewitter написа:Laetitia написа:Баща ми, почти 50-годишен болен левскар, ми каза полуразплакан по телефона: "Левски е вечен".Stahlgewitter написа:Как песимистично настроена бе братче аз залагах на теб.Да не съм те чул с такива изказвания повече.Колкото до Левски някой да е бил с големи очаквания?С тия дупедавци толкова.Ще дойде пак нашето време.ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Всъщност това изречение бе единственото, което успя да ме накара да се почувствам малко по-добре след пародията днес.
Завиждам ти.Моя е чорбар и винаги ми звъни "да се чуем просто"след такива мачове.
Ха-ха, моя също!
Партията реши : цска взимат мача за първенство , а Левски продължава за купата
)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Трагедия !!! Бездарници! Срам ме е! Честито на цесекарите! Дано най-накрая изгонят НАИСТИНА боклука и започнем начисто!
С оглед играта ни до днес не мисля че много хора са очаквали нещо по-различно да се случи с магическа пръчка.Пълна безидейност и гипс.ЦСКА за разлика от нас имат някакъв прогрес от мач на мач и днес показаха игра и облик.................ние игра от началото на сезона просто нямаме.
Тара отвори ли си устата преди мач ,,,,,нещата са ясни . И двамата с Лупи една майка ги е раждала , а именно партията .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Само Левски! Видях най-голямата загуба на Левски от ЦСКА, откакто се помня и то на стадиона. Какъв лош късмет! Горе главите. Ще се оправим и ще ги мачкаме отново. Само Левски!
Поклон пред децата в Сектора. Поклон пред целия сектор! При 3:0 се сцепихме от викане! Едни други дори при по-малък резултат напускат.
Поклон пред децата в Сектора. Поклон пред целия сектор! При 3:0 се сцепихме от викане! Едни други дори при по-малък резултат напускат.
[center]1914[/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
Стига сте редили сълзи като девици за ***.Има още мачове.Може да има и още загуби няма значение.ЛЕВСКИ е нашият отбор.Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.Днес публиката за ПОРЕДЕН път показа колко е голяма,независимо кой какви виждания има.Благодаря на всички,които бяха там и подкрепяха отбора до края и съм щастлив,че бях част от тях.

Без име написа:Само Левски! Видях най-голямата загуба на Левски от ЦСКА, откакто се помня и то на стадиона. Какъв лош късмет! Горе главите. Ще се оправим и ще ги мачкаме отново. Само Левски!
Братле ,
усилията на нашият сектор трее се насочат в друга посока ! С "червен ' президент , няма как да стане . Още миналата седмица си пролича кво ще стане днес.