ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/

Мнениеот zlobul » 19 окт 2013 20:09

Както много пъти съм го повтарял , тара няма се откаже от Левски , докато ония не ни вкарат 7 гола . Така де . само незнам тъпия комунист , кой залъгва още ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 окт 2013 20:10

zlobul написа:Както много пъти съм го повтарял , тара няма се откаже докато от Левски , докато ония не ни вкарат 7 гола . Така де . само незнам тъпия комунист , кой залъгва още ?

Стига с тези седем гола 8-) "Литекс" ги победиха с ОСЕМ ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 19 окт 2013 20:12

Престанете вече с тези турци и комунисти,това са две думи забранени за вас.За 15 000 няма ли поне един да измисли поне едно нещо умно и съдържателно,преди сте има рядки попадения,като "Фланелката е тежка,не е модна дрежка",но днес направо счупихте тъпомера.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 окт 2013 20:13

Тралала написа:Голяма гавра. Другата седмица ще ви довършим.

Това заслужаваме. Болно ми е да го кажа, но си го заслужаваме.
Вместо да се започне с Петев и някаква надежда да се вдигне отбора, защото Петев не беше лош вариант, сега заради шепа фенове (не мога да ги нарека и фенове) ще се гърчим като червеи не знам още колко време. Не виждам нищо добро в бъдеще. Бил цесекар Петев и не знам си какво. Мъри като игра за ЦСКА и ни стана треньор, защо не протестирахте? После всички знаем какво направи Мъри и каква радост ни донесе. Как може да сте толкова ограничени? В днешния мач "червените" ни смачкаха във всички показатели. Заслужиха си победата и сега се радват. Честитя им победата!
Въпреки всичко и че ме боли много, САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 окт 2013 20:14

абе хора , вие не проумявате ли че тара си е чист "червенушко" , та той ги реанимира винаги .Че и ние нищо не играем е факт , но ще ми каже ли някой , дали има нормален човек , който да се надява на нещо с президент тара , и до онзи ден -мазния перчем , който докара играчи , които са по скоро за локо софия
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 окт 2013 20:15

Днес за пръв път успяхте да уцелите нещо и тва беше "дрескода".. В тон с резултата.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 окт 2013 20:16

memnto написа:"Един ще победи, и това не сте ВИЕ."

Как не разбраха, че такива неща не се правят предварително.. Малко ли си патиха?? То не беше : "Купата е наша", то не беше " Щампиони сме", и тва просто беше черешката.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 окт 2013 20:19

AN71 написа:Само с една дума може да се опише Левски ЖАЛЪК,ЖАЛЪК :(

Свалям шапка на Тройчо ..... до края се ядосвах, че не натисна повече второто за да отиде на по-голяма разлика, но не знаех какви сериозни здравословни проблеми е имал през седмицата с 5-6 футболисти ... Определено съхрани сили на футболистите като затвори мача.
Това за него си бе просто още един мач ...... и след 3:0 мислеше за следващия.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 окт 2013 20:19

Red_Girl написа:Днес за пръв път успяхте да уцелите нещо и тва беше "дрескода".. В тон с резултата.

вие сте в черно доста отдавна бе пич . Нали се сещаш , че тия караници Тара -Лупи са комунистически цирк за пред хората . Вие си търсите спонсор и биете вечния враг .

ПП: милиев - играч на мача !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 окт 2013 20:21

deladog написа:През второто полувреме "Левски" е по-добрият отбор! ЦСКА освен случайната греда нямаше други сериозни положения, а сините при малко повече шанс можеха и да обърнат мача.

Де, бре .... верно ли?
Колко смислени атаки имаха като са толкова по-добри .. :)
смях :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”