ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Днес ми стана ясно ,защо левскарите казват на Стойчо:тройчо.Явно,защото често ви бие с по три на нула!Можеше и още да ви вкараме,ама и това е доволно! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- levskar_95
- Контакти:
Трудно е след такъв мач,ама все пак честита победа.......
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Извинете че пиша в сайта Ви, но имам проблем:
Продавам трико и балетни костюми и ми поръчаха няколко комплекта мораво-сини балетни роклочки, но с мъжки размери.. Обади ми се няк'ъв, вика Гугутка или кукумявка му викали и търсел спешно и плащал ТРОЙНО.
Моля помагайте!

Продавам трико и балетни костюми и ми поръчаха няколко комплекта мораво-сини балетни роклочки, но с мъжки размери.. Обади ми се няк'ъв, вика Гугутка или кукумявка му викали и търсел спешно и плащал ТРОЙНО.
Моля помагайте!

Честито Армейци напълно заслужена победа може и повече но и 3-0 е добре.
САМО ЦСКА
САМО ЦСКА

- Logical person
- Контакти:
Също така съм много доволен, че не допуснахме гол. Вече 7 поредни мача не са ни вкарвали, освен това нямаме допуснат гол и във всички домакински мачове за първенство.
Честита победа на всички армейци,велик мач,можеше и с повече да не бием,но да не ставаме алчни.За 6 минути,просто ги съсипахме,невероятно удоволствие.Благодаря на Господ за този мач!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Невероятно съвпадение както правилно отбеляза Т.Русев, при това на същия стадион и на същата врата

Симпатизирам на Левски, но - заслужена победа.
Има само синя тишина !
Браво Стойчо ! И на мен ми се искаше да ги натиснем и второто ,ама да не ставаме нахални.Все пак победа с 3:0 над "лилавите" си е доста добре
Честито "Армейци" !
Браво Стойчо ! И на мен ми се искаше да ги натиснем и второто ,ама да не ставаме нахални.Все пак победа с 3:0 над "лилавите" си е доста добре

Честито "Армейци" !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора