Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг
Класирането според мен ясно отразява до голяма степен реалното разпределение на силите, а и Локото са домакин, които причини ги правят фаворит за този мач. Въпреки, че е по-вероятно е Локото да победят, ако това се случи се окопаваме жестоко в зоната на изпадащите, което ме кара да си мисля, че славистите ще драпат с всички сили и средства за трите точки. Затова залагам на по-скоро нереалистична двойка, например 1:2.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Ако играят отборите-победа за Локомотив.
Но имам чувството, че ще " играят " собствениците .
Тогава....
Но имам чувството, че ще " играят " собствениците .

Тогава....

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
В игрови план не превъзхождаме изобщо Славия,въпреки моментното ни класиране
Играем на мускули и благодарение на "старците" в тима сме толкова напред
Сами виждаме,че нямаме халфова линия и дано Вальо не бъде титуляр-как не се научи да спира тази пуста топка
Твърд Х е за мен този двубой,защото двамата дебелаци-президенти имат еднакво хоби,в което често си партнират
Предупреждавам играчите на Славия да си носят по няколко чифта калеври и добре подготвен лекарски щаб,защото нашата нива е ужасяваща
Кога ли ще сложим и ние нормално тревно покритие,това е просто безумие да се играе 4ак до декември
Този път публиката пак ще е малко,но за дербитата ще има друго нещо,което се планува!

Нас на този етап резултатите не ни интересуват. Играем мач за мач и обиграваме млад състав ( Янев, Янков и жалко за Янчев, талант ми се вижда, но ЦСКА му предложи по-добри условия и ще видим как ще се доразвие ). Ако се играе честно сме в тройката ( без значение коя ). Локото не са дразнител ние Наполи бихме 7-0 и то като гост (1924г.), та сега ли да се плашим. А колко пъти сме били Миньоро, като гости (верно на Овча Купел)...ехее...

нямам подпис...
- Пловдив1926
- Контакти:
Не мога да повярвам, че дори в момент в който отбора ни върви с 200 надолу към затриване, трупа нови задължения, всеки втори мач е с предизвестен резултат все още има хора, които говорят глупости за форма, играчи треньори и тн. Все едно да се чудим дали мечката в цирка ще презкочи обръча. Еми ще го презкочи, ако тоя с камшика отзад и каже, но няма да има собствена воля, няма да истинско - фарс и фалш.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Мачът ще завърши така, както пожелае бате Венци (Коко има още много чалга да изслуша, докато му стигне нивото в тази област).
deladog написа:Мачът ще завърши така, както пожелае бате Венци (Коко има още много чалга да изслуша, докато му стигне нивото в тази област).
sслушайте го този ФЕС - много ги разбира
- Пловдив1926
- Контакти:
Фес ли е, чалма ли е, не знам, но в случая е прав.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]