Уникален гаф в немската Бундеслига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален гаф в немската Бундеслига
Ебаси гола

Какво говорите това е бъга на FIFA 2013 
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
MaCuMo написа:Съдията го знаем от миналия петък що за стока е, но това не е първия такъв гол в Бундеслигата:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_-H0_Q946M[/youtube]
Е този "гол" е направо скандален,топката излиза навън.Вчера поне мина на сантиметри от гредата и майсторски се оплете вътре,така че Феликс Брих е направо светец спрямо съдията от посочения мач
А ако това се случи довечера..... Ще хвърчат кръв и сополи-съдийски 
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
Според мен може и трябва да има преиграване, защото има и формално нарушение на правилата, заради мрежата. Дано съдията отнесе наказание. Внимание заслужава и постъпката на Кислинг, тъй като той е видял какво се случва, но въпреки това си замълчава. Оттеглям си всяка добра дума, която съм отправял към него и дано не види скоро националния отбор.
Ето това е постъпка на един наистина голям играч, да не кажа най-големият, която Кислинг трябва да изгледа многократно:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_qdB1xq8CbY[/youtube]
Ето това е постъпка на един наистина голям играч, да не кажа най-големият, която Кислинг трябва да изгледа многократно:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_qdB1xq8CbY[/youtube]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Udoji90
- Контакти:
Той Кислинг даже се хвана за главата, че не е уцелили вратата, а после не знаеше дали да се зарадва. Можеше и да си признае, ама в такъв момент кой знае какво му е било в главата - може даже да си е помислил, че грешно е видял, че е стрелял неточно. Радвам се, че Леверкузен са били, но ще е добре да се преиграе наистина, ако има такава възможност.
(А иначе не знам защо пак почнахте да мрънкате за съдийството на Брих в мача ни с Армения. Аз продължавам да смятам, че картоните тогава си бяха съвсем правилни.)
(А иначе не знам защо пак почнахте да мрънкате за съдийството на Брих в мача ни с Армения. Аз продължавам да смятам, че картоните тогава си бяха съвсем правилни.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Той Кислинг даже се хвана за главата, че не е уцелили вратата, а после не знаеше дали да се зарадва. Можеше и да си признае, ама в такъв момент кой знае какво му е било в главата - може даже да си е помислил, че грешно е видял, че е стрелял неточно. Радвам се, че Леверкузен са били, но ще е добре да се преиграе наистина, ако има такава възможност.
Нашите картони си бяха съвсем правилни. Проблемът обаче е че имаше спестени съвсем правилни картони за арменците, с които те щяха да останат с човек по-малко преди нас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Udoji90
- Контакти:
doktora25 написа:Udoji90 написа:Той Кислинг даже се хвана за главата, че не е уцелили вратата, а после не знаеше дали да се зарадва. Можеше и да си признае, ама в такъв момент кой знае какво му е било в главата - може даже да си е помислил, че грешно е видял, че е стрелял неточно. Радвам се, че Леверкузен са били, но ще е добре да се преиграе наистина, ако има такава възможност.
Нашите картони си бяха съвсем правилни. Проблемът обаче е че имаше спестени съвсем правилни картони за арменците, с които те щяха да останат с човек по-малко преди нас.
[offtopic]Не съм убеден, че техен играч е заслужавал да бъде изгонен (още по-малко пък преди нашето първо изгонване), но може и да съм пропуснал някои от тези ситуации тогава. Определено обаче си мисля, че всички, които мърморят срещу тогавашните изяви на Брих, са недоволни от нашите картони, а не от непоказаните за Армения, затова и не се съгласявам с тези хора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Голям гаф наистина, но не знам защо плюете главния рефер, при положение че страничните преди началото на мача проверяват състоянието на мрежите на вратите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- pesho_1913
- Контакти:
Доколкото разбрах, Кислинг е обяснил на съдията ситуацията, но онзи не си е променил решението.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]