Parmalat написа:Европа ще отпусне 100 милиона евро за модернизиране на 3 стадиона в България.
Супер . Дано тези пари достигнат до крайната цел , а да не потънат в депутатските джобове .
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Parmalat написа:Европа ще отпусне 100 милиона евро за модернизиране на 3 стадиона в България.
ЕМИЛ написа:Parmalat написа:Европа ще отпусне 100 милиона евро за модернизиране на 3 стадиона в България.
Супер . Дано тези пари достигнат до крайната цел , а да не потънат в депутатските джобове .
Parmalat написа:Corwin написа:Parmalat написа:wolf написа:Един във Варна, един в София, един в Пловдив мисля че е напълно справедливо.
Във Варна е много сложно там с ТИМ и стадиона,който трябваше да се направи.Реално Берое и Локомотив Пд събарят стадионите и строят нови за 20-25000 с тези пари ще е напълно достатъчно.
Хахахахахахах айде стига моля ти се
И двата отбора нямат нужда от стадион с повече от 15 000 капацитет.
Tези пари са напълно достатъчни да се изгради нещо добро.Ето ти един проект за стадион за 30 милиона евро и 30 000 капацитет.Важно е парите да се вложат максимално![]()
3 стадиона 2 за по 30 милиона евро и един за 40 милиона.
Thsmith написа:Още миналата година се говореше, че Левски ще получи средства по евро програми за стадиона. Не съм разпитвал колко е станало, но хич няма да се изненадам ако има замесени такива фондове.
Иначе как си мислите, че Евро фондове ще стигнат до Сашо Томов : 0 Те комисарите ядат домати с колците : )
Thsmith написа:Още миналата година се говореше, че Левски ще получи средства по евро програми за стадиона. Не съм разпитвал колко е станало, но хич няма да се изненадам ако има замесени такива фондове.
Иначе как си мислите, че Евро фондове ще стигнат до Сашо Томов : 0 Те комисарите ядат домати с колците : )
tzvetan_tee написа:- 10,000,000 евро за стадиона на Локомотив Пловдив. (трибуна "Бесика" струва 2,000,000 лв... следователно мисля, че за още 18,000,000 лв. може да се направи и останалото)
- 25,000,000 евро за стадион във Варна. (дали ще е "Гагарин", дали "Тича"... 50,000,000 лв. са предостатъчни за кокетен стадион)
- 15,000,000 евро за Левски. ( обикновено, за да получиш, трябва да си дал - Левски отговаря на това условия. С тази помощ, ще могат да се завършат и останалите сектори. Левски е отборът с най-много фенове, следователно, обществената поръчка е от най-голямо значение)
- 15,000,000 евро за ЦСКА (заедно с цска "възраждане" да си донаправят ремонтите по стадиона - парите са достатъчно)
- 7,500,000 евро за Берое (стадионът вече претърпя сериозен ремонт в сектор "А". С тези пари може да се изгради на ново сектор "В" - изцяло покрит. Както и да се бутне сектор "Г" ["Бесика" струва 2,000,000 лв. - т.е. парите биха стигнали за нов] Секторът за гости мисля, че е ОК)
- 5,000,000 евро за Лудогорец (достатъчни са за довършителните работи по стадиона, като все пак се има предвид размера на Разград, както и обществения интерес - парите са достатъчно)
- по 5,000,000 евро за Пирин, Марек, Спартак Плевен, Добружда, Дунав или други по-малки отбори.
----------------------------
Имаме нужда от МНОГО стадиони на средно европейско ниво, а не от 2 стадиона на ВИСОКО ниво. Националният отбор без проблеми ще може да играе на новата "Герена" или "армия" или пък в Пловдив, Стара Загора или Варна. Няма нужда от стадион специално за националния отбор!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта