Моуриньо: В Англия дори враждебността е по-различна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Моуриньо: В Англия дори враждебността е по-различна!

Мнениеот Red thunderstorm » 17 окт 2013 23:47

В интервю за английския вестник "Гардиън", мениджърът на Челси Жозе Моуриньо направи любопитно признание.
На почти всеки стадион в Англия, където Челси гостува, португалецът е посрещан с популярната сред феновете песен "F*ck Off, Mourinho". Моу обаче не се обижда от тези скандирания, а дори напротив - доволен е от вниманието, което му оказват привържениците.
"Обичам да играем на "Стамфорд Бридж" и да усещам страстта на нашите фенове, които се радват, че съм от тяхната страна. Заедно с това обаче харесвам и гостуванията, където усещам как привържениците подкрепят своя тим, посрещайки ме враждебно. Това не е агресия. Ако феновете на Челси в Норич скандират "Жозе Моуриньо", останалите отговарят с "F*ck Off, Mourinho. Не мисля, че това е някаква агресивна враждебност. По-добре е, отколкото да ме игнорират. Ако случайно бях мениджър на Норич, те също щяха да скандират името ми. Тук, в Англия, дори враждебността е различна. Когато отидеш в Испания, например, ти казват "Hijo de puta Portugues" (б.р. - Португалски кучи син). Знаеш, че това е изречено с много по-дълбоки чувства. Истинска омраза. Тук е различно. Иронията е много по-голяма. Когато не печеля, "вече не съм специален". Разбирам това и ми харесва".

http://www.sportal.bg/news.php?news=453149

:) :) :)
Както винаги, интересен прочит на нещата от страна на бате ви Жозе!

Blue&Honour
Контакти:

Re: Моуриньо: В Англия дори враждебността е по-различна!

Мнениеот Blue&Honour » 18 окт 2013 00:17

Ела в България, те оправим, Жмуньо

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 окт 2013 01:49

В Англия дори пеят и псуват по различно ... на английски :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 окт 2013 04:36

stefani написа:В Англия дори пеят и псуват по различно ... на английски :lol:

Стига бе бате, те да не са завъдили и англичани кореняци за целта :?:
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 18 окт 2013 05:42

Моу е достатъчно интелигентен, за да осъзнава, че щом противникът му обръща внимание, значи е значим.
Ако беше сив, безличен и посредствен, нямаше да е дразнител за феновете на другите отбори.
За мен един от най-големите треньори на нашето време. А, има и още доста време пред себе си ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 18 окт 2013 13:49

viali69 написа:Моу е достатъчно интелигентен, за да осъзнава, че щом противникът му обръща внимание, значи е значим.
Ако беше сив, безличен и посредствен, нямаше да е дразнител за феновете на другите отбори.
За мен един от най-големите треньори на нашето време. А, има и още доста време пред себе си ...

Това, че предизвиква ненавист не значи, че е значим! Саф, Капело, Анчелоти, Гуардиола и още куп други са в пъти по-успешни от португалеца, но не знам някой да ги посреща с омраза

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 окт 2013 17:09

TSHABALALA написа:
viali69 написа:Моу е достатъчно интелигентен, за да осъзнава, че щом противникът му обръща внимание, значи е значим.

Това, че предизвиква ненавист не значи, че е значим! Саф, Капело, Анчелоти, Гуардиола и още куп други са в пъти по-успешни от португалеца, но не знам някой да ги посреща с омраза

саф , баф , капело , анчелоти и тн. могат само да му цоцат пацата на батко ти Жозе
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 окт 2013 22:02

Mou пак се прави на тарикат. В Испания го разкриха какъв тренер е, затова вече не може да диша испанец. Мата го усети много отблизо. Цял свят му се присмя когато игра с 2ма опорни и бетона ала Челси с Реал. Няма я вече харизмата на Сразаващ Непобедимите (независимо колко грозно е ставало това).
Как ли ще определи замерянето с екип на Барселона от запалянковците на Осасуна ако не се лъжа? :lol: Дали е кофти колкото Ихо де пута?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2013 22:42

Вече почти всеки отбор играе с двама опорни халфа. Какви Челси, какви Мелси? :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 окт 2013 23:21

Alexx написа:Вече почти всеки отбор играе с двама опорни халфа. Какви Челси, какви Мелси? :roll:

Ти май не схвана идеята, нали?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Футбол - Свят”