ЦСКА-Миньор!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Миньор!!!
Ми ако някой е проспал да го светна, футболистите в червено нарочно се мотаят и не бият към вратата, дузпата също беше повече от смешно бита. Явно не искат Любо за треньор друго обяснение няма.
В нашето първенство, освен че ни е слаб футбола, ами и театрото, което правят отборите ни е слабо.
Просто от километри си личи, че ЦСКА въобще не иска да играе.
Левски ме съмнява, че разигра в няколко кръга драми. Дано сега ЦСКА не почне, че ще стане много тъпо.
Левски ме съмнява, че разигра в няколко кръга драми. Дано сега ЦСКА не почне, че ще стане много тъпо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
То си е за тяхна сметка(играчите) ,след такива игри най-много да ритат някъде на село.....ehh написа:В нашето първенство, освен че ни е слаб футбола, ами и театрото, което правят отборите ни е слабо.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
ЛЕВСКАРКА написа:ЦСКА изпусна дузпа. Не можа да се върне в мача.
Ами сигурно защото са ти много "съдържателни" мненията! Мнения от рода за съобщаване на резултата, което всички го знаем, сега освен да ти чакаме и "комнетара" след мача, като че ли сме малоумни и не сме гледали!..........
kartago написа:ЛЕВСКАРКА написа:ЦСКА изпусна дузпа. Не можа да се върне в мача.
Ами сигурно защото са ти много "съдържателни" мненията! Мнения от рода за съобщаване на резултата, което всички го знаем, сега освен да ти чакаме и "комнетара" след мача, като че ли сме малоумни и не сме гледали!..........
Няма да е лошо да кажеш и моите защо ги триеш, и мойте ли нямат съдържание?
- asenkolev
- Контакти:
Толкова сте заслепени от синьо-червените си светове, че не може да приемете, че някой може да ви бие в София. Щом падате, значи е театър!!! Сигурно и от Базел и Ред бул нарочно паднахте!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
asenkolev написа:Толкова сте заслепени от синьо-червените си светове, че не може да приемете, че някой може да ви бие в София. Щом падате, значи е театър!!! Сигурно и от Базел и Ред бул нарочно паднахте!
Е, аз съм Левскар и твърдя че е театър. И аз ли съм заслепен от червеноармейската сила?
- a boy named goo
- Контакти:
Добре, какво беше това ?
Нямам думи просто.
Нямам думи просто.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Е след отиграването на Манчев вече и аз съм убеден в театъра.....той просто ШСКАШЕ да я изкара в аут....
Жалко....много жалко за ЦСКА и БГ футбола
Жалко....много жалко за ЦСКА и БГ футбола