шивача написа:Да, само дето нашите не носят срам, а пари, уж. Но щом долавяш допирни точки с тях-събличаса ма
Мисля, че обсъдихме тази тема.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Да, само дето нашите не носят срам, а пари, уж. Но щом долавяш допирни точки с тях-събличаса ма
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:шивача написа:Да, само дето нашите не носят срам, а пари, уж. Но щом долавяш допирни точки с тях-събличаса ма
Мисля, че обсъдихме тази тема.
шивача написа:Мен по би ме стреснало неоформен и омазан от чорба мустак, отколкото неква гума на главата, като капути ша са
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
BadBoy написа:Ч.Р.Д на Агент Тара
Мнениеот Teo на 17 Окт 2013 18:35
Да е жив и здрав! С пожелания за тройно повече калъфки и успех в закриването на най-мразения отбор в България!
Хипотетично приемам, че Левски бъде закрит и спира съществуване, и че психологията на българина е изградена първо да мрази, а след това да обича, какво ще мразите след това и по-добре ли ще е за ЦСКА Левски да го няма?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта