GGMU_forever написа:Помощ, лийджа започна да ми лагваЕдва ли ще го напълня с вируси и подобни..
Искрен, полиглота му викали.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Помощ, лийджа започна да ми лагваЕдва ли ще го напълня с вируси и подобни..
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
GGMU_forever написа:turbogena написа:Взимате си едно PS3 и всичко е точно.
Аз не искам такова, щото ми е трудно с него.
MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Аз съм туук. Утре времето ше е идеално за дерби.. 16 градуса, слънчице.![]()
И ще се затопля в началото на седмицата. хаха А за днес свърших с лекциите:)
Ще преобладава синя облачност над ст. Васил Левски
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

fr3ak_boy написа:GGMU_forever написа:Помощ, лийджа започна да ми лагваЕдва ли ще го напълня с вируси и подобни..
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

GGMU_forever написа:Soulen написа:Те новите игри са смотани. Тея крайзиси, батълфийлди ги играя 2 часа и ми писва. Само Mass Effect ми е задържала вниманието няколко месеца. Уникална игра с още по-уникална история
Батъл ако играеш мултиплейър тогава няма да ти писне. Теглиш от стийм и готово.Обаче на батъл 4 е много бъгната бетата. Един с мощна щайга
пуска на макс и му лагва, после пуска на слаби настройки и пак му лагва. Е, това какво е???
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
fr3ak_boy написа:GGMU_forever написа:Помощ, лийджа започна да ми лагваЕдва ли ще го напълня с вируси и подобни..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искрен, полиглота му викали. :
orlando7 написа:James Beattie написа:Еми, като бягат от часовете по Биология, ще се плашат ... човека се е опитал да им разясни човешката анатомия.
Човека кой е?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:GGMU_forever написа:Помощ, лийджа започна да ми лагваЕдва ли ще го напълня с вируси и подобни..
![]()
![]()
А за кво говори той??

Red_Girl написа:Играйте Симс.. Правите си къщички, семейство, не се напрягате.Даже са са вкарали некви върколаци и зомбита, и феички..
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 2 госта