Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот demy27 » 18 окт 2013 16:21

джони написа:
plovdivram написа:
Айде сега като вас... :mrgreen: ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА.... давай с примери и покажи, че ние сме получили нещо повече от Общината от вас и какво точно е това?!!! За какво и ПО КАКЪВ начин ние "просим" и какво точно просим?!!
Лесно е да говориш... трудно е да покажеш и докажеш!!!

EЙ НАГЛЕЦ,ето веднага ти казвам-пари за осветление,пари за проект,концесия на подлеза на гарата и т.н-това са над 2 млн лева само за последната година,докато ние не само че не сме получили и 1 стотинка от общината,а точно обратното-ние сме плащали на общината,само документите за концесията струват 10 000лв,отделно има концесионна такса за Коматево,отделно за стадиона и т.н-около 50 000лв сме вкарали в общината

Вие сте плащали!?! Ти ли си плащал? Ти да се бръкнеш с 50 хиляди доста зарзават трябва да си пробутал на борсата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 18 окт 2013 16:23

Pupper_ написа:
demy27 написа:Също както и селяните - и те са винаги най-, но какво ли ви се чудя. Манталитет с пари не се купува.

Много си запознат със селяните. :roll:

Как да не съм запознат, малко ли жълти фенове се изявяват във форума на Локомотив?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 16:24

Thurman Murman написа:
plovdivram написа:Джони, като говориш за нашето осветление се питай къде са вашето табло и 18 000 седалки, които още никой не е видял... Викай ми после пак НАГЛЕЦ!!!

Ти си не само нагъл, но и адски тъп! Табло и седалки се монтират СЛЕД, а не ПРЕДИ строеж :idea: Като направят стадиона, тогава ще ги видиш. Близко до ума... стига да го имаш обаче.

А... :mrgreen: ... 'що аз да съм ТЪП бе майна.... Нали Джони говори за нашето осветление?! То поне се вижда.... Вашите пари бяха гласувани много преди нашите, но не сме видели нито седалките, нито ел. таблото!!! И точно това, че те за МОМЕНТА са НЕВИДИМИ дава право (явно) на такива като Джони да си мислят, че ние сме получили нещо повече оттова 'дето Общината дава и за вас.... Да не говорим, че и никой не разбра колко човека влезнаха със 100 000 лв. за билети от общината при вас, а при нас можете да видите поне едно маломерно игрище!!! Е?!! Сега ако Джони не е разбрал, че вие сте взели от обещаните по 100 000 лв. и за нас и за вас... какво?!! Пак ли ще излезе, че ние получаваме, а вие не, при положение, че при нас има игрище, а при вас -НИЩО?!!!
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 окт 2013 16:38

plovdivram написа:Аз не отричам, че го има обратното... Точно и затова немога сложа думата ЛЮБОВ до очевадната ПОДЛОСТ!!! А не да се опитвате да обяснявате едното с другото... За тази разлика ти говорех... наистина ще е лошо, ако не си ме разбрал още първият път!!!

Естествено, че ми е трудно да те разбера! Очевидно имаме огромни разминавания в подкрепата към отборите. Аз обичам Ботев, ходя на мач ЗАРАДИ Ботев, пея ЗА Ботев, и защитавам ЧЕСТТА на Ботев! Аз нямам нужда, да се сравнявам с останалите, защото в сърцето ми Ботев е НАЙ- във всяко едно отношение! Ти на луната да напишеш Локо, пак няма да ме прекършиш. Затова не приемам намеците, че видиш ли, като се отправят обвинения и нападки, това е признак на злоба.(с думи твои: подлост) Дразги и закачки винаги е имало, има и винаги ще има. Въпрос на лично възпитание е, как ги изговаряш и как ги възприемаш. Ако се връзваш на всеки ред, определено ще имаш проблеми със съня ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 окт 2013 16:40

demy27 написа:Как да не съм запознат, малко ли жълти фенове се изявяват във форума на Локомотив?

Е, ми то във "селски" раздел, какво очакваш да срещнеш? :twisted:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 окт 2013 16:42

Хайде хора, настана петък вечер, време е за веселие!
Бийте Славия, дръжте Коко и пийте една студена вода от Марешки.
Живота продължава ;)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 16:46

Thurman Murman написа:Изрезка, питаме в качеството си на хора, които си плащат данъците в този град!

Ти пък на сергията в Изгрев какви данъци плащаш, бе момък?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 16:47

plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
plovdivram написа:Джони, като говориш за нашето осветление се питай къде са вашето табло и 18 000 седалки, които още никой не е видял... Викай ми после пак НАГЛЕЦ!!!

Ти си не само нагъл, но и адски тъп! Табло и седалки се монтират СЛЕД, а не ПРЕДИ строеж :idea: Като направят стадиона, тогава ще ги видиш. Близко до ума... стига да го имаш обаче.

А... :mrgreen: ... 'що аз да съм ТЪП бе майна.... Нали Джони говори за нашето осветление?! То поне се вижда.... Вашите пари бяха гласувани много преди нашите, но не сме видели нито седалките, нито ел. таблото!!! И точно това, че те за МОМЕНТА са НЕВИДИМИ дава право (явно) на такива като Джони да си мислят, че ние сме получили нещо повече оттова 'дето Общината дава и за вас.... Да не говорим, че и никой не разбра колко човека влезнаха със 100 000 лв. за билети от общината при вас, а при нас можете да видите поне едно маломерно игрище!!! Е?!! Сега ако Джони не е разбрал, че вие сте взели от обещаните по 100 000 лв. и за нас и за вас... какво?!! Пак ли ще излезе, че ние получаваме, а вие не, при положение, че при нас има игрище, а при вас -НИЩО?!!!

Явно са ми много високи очакванията към едно сервитьорче! На срещата гледаше като гърмян заек, тук на голям капацитет се правиш. Многото думи не могат да скрият, че си хал-хабер.
Естествено, че сте получили повече. От парите за боклука би трябвало и вие и ние да вземем по 1 млн. Но в един момент се оказва, че вашия милион, всъщност бил... 1 200 000. Тоест 200к над това, което се говореше и беше съобщено на данъкоплатеца. 200к над това, което ще вземем ние, когато дойде време да се слагат седалки и табло.
За другите неща, които изброих по-горе, не отваряш дума. Не отваряш дума и за призива на ръководството на ПФК "Локомотив", цялата работа да мине без много-много да се шуми. Но както казах - манГалитет.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 16:50

staria написа:
Thurman Murman написа:Изрезка, питаме в качеството си на хора, които си плащат данъците в този град!

Ти пък на сергията в Изгрев какви данъци плащаш, бе момък?

Това със сергията отдавна не е актуално, а се оказва, че и никога не е било. За справка - питай Мод Жоро. И все пак, дори и сергияджиите в Изгрев, със сигурност плащат повече данъци от гастарбайтерите-кенефочистачи :idea:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 окт 2013 16:50

Жълтите селяни кога ще върнат парите на "брокерите", на Митето и т.н? Като направят това да дойдат да ми искат сметка, какво сме правили с парите на Марешки. Д..ба и селските пръчки лицемерни.

Върни се в “Футбол - България”