plovdivram написа:Thurman Murman написа:plovdivram написа:Джони, като говориш за нашето осветление се питай къде са вашето табло и 18 000 седалки, които още никой не е видял... Викай ми после пак НАГЛЕЦ!!!
Ти си не само нагъл, но и адски тъп! Табло и седалки се монтират СЛЕД, а не ПРЕДИ строеж

Като направят стадиона, тогава ще ги видиш. Близко до ума... стига да го имаш обаче.
А...

... 'що аз да съм ТЪП бе майна.... Нали Джони говори за нашето осветление?! То поне се вижда.... Вашите пари бяха гласувани много преди нашите, но не сме видели нито седалките, нито ел. таблото!!! И точно това, че те за МОМЕНТА са НЕВИДИМИ дава право (явно) на такива като Джони да си мислят, че ние сме получили нещо повече оттова 'дето Общината дава и за вас.... Да не говорим, че и никой не разбра колко човека влезнаха със 100 000 лв. за билети от общината при вас, а при нас можете да видите поне едно маломерно игрище!!! Е?!! Сега ако Джони не е разбрал, че вие сте взели от обещаните по 100 000 лв. и за нас и за вас... какво?!! Пак ли ще излезе, че ние получаваме, а вие не, при положение, че при нас има игрище, а при вас -НИЩО?!!!
Явно са ми много високи очакванията към едно сервитьорче! На срещата гледаше като гърмян заек, тук на голям капацитет се правиш. Многото думи не могат да скрият, че си хал-хабер.
Естествено, че сте получили повече. От парите за боклука би трябвало и вие и ние да вземем по 1 млн. Но в един момент се оказва, че вашия милион, всъщност бил... 1 200 000. Тоест 200к над това, което се говореше и беше съобщено на данъкоплатеца. 200к над това, което ще вземем ние, когато дойде време да се слагат седалки и табло.
За другите неща, които изброих по-горе, не отваряш дума. Не отваряш дума и за призива на ръководството на ПФК "Локомотив", цялата работа да мине без много-много да се шуми. Но както казах - манГалитет.