Я кажи колко точки имаше на олимпиадата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Viv.Brooke написа:Да бе да, така се гърча, но от смяхДа беше по икономика, та поне да беше станал милионер. Смешка
Я кажи колко точки имаше на олимпиадата
tsonpen написа:7 юни 2012
„Параходство Български морски флот” се сдоби с нов 30 700-тонен товарен кораб. Плавателният съд е построен в корабостроителницата на китайския град Шанхайгуан и носи името „Родопи”. Корабът вече плава с пълен товар от Китай към Западна Европа, съобщиха от дружеството.
За последните две години компанията попълни флота си с осем модерни бълкера – кораби за транспортиране на насипни товари. Шест от тях са еднотипни: 30 700-тонни („Витоша”, „Странджа”, „Осогово”, „Беласица”, „Люлин” и „Родопи”) и два 38 000-тонни („Родина“ и „България“). Инвестицията е на обща стойност 338 милиона лева и с нея „Параходство БМФ“ изпълни предсрочно 5-годишния инвестиционен план, поет като ангажимент към Агенцията за приватизация.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=914318
Защо Царят на фактите изпуска това
honda написа:tsonpen написа:7 юни 2012
„Параходство Български морски флот” се сдоби с нов 30 700-тонен товарен кораб. Плавателният съд е построен в корабостроителницата на китайския град Шанхайгуан и носи името „Родопи”. Корабът вече плава с пълен товар от Китай към Западна Европа, съобщиха от дружеството.
За последните две години компанията попълни флота си с осем модерни бълкера – кораби за транспортиране на насипни товари. Шест от тях са еднотипни: 30 700-тонни („Витоша”, „Странджа”, „Осогово”, „Беласица”, „Люлин” и „Родопи”) и два 38 000-тонни („Родина“ и „България“). Инвестицията е на обща стойност 338 милиона лева и с нея „Параходство БМФ“ изпълни предсрочно 5-годишния инвестиционен план, поет като ангажимент към Агенцията за приватизация.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=914318
Защо Царят на фактите изпуска това
Това ,което си цитирал е вярно, само си пропуснал една "маловажна" подробност, че освен закупените нови 8 кораба, Домусчиеви са и продали около 60 кораба. Тези продадените, дори и да бяха продадени за скрап, то Домусчиеви пак щяха да бъдат на много сериозна печалба, несравнимо повече от инвестираните от тях 338 млн лева(ако искама да бъдем точни ,според мен ако тези 338 млн лева са платени само за тези 8 кораба, то цената е леко завишена, реалната според мен е с около10-15% по-ниска,но това зависи и от какви системи има инсталирани на корабите)
Ако ти наричаш това,което правят Домусчиеви в ПБМФ инвестиране, то аз го наричам ликвидиране.
Не съм запознат в детайли с бизнеса на Домусчиев, но на мен ми е странно един корабособственик( срещал съм се с много по-едри ,с несравнимо по-големи възможности от него, никой от тях не се движи с повече от 1 човек охрана,много често и без охрана) да се движи с такава охрана,но определено той най-добре си познава бизнеса и най-вероятно има за какво да се страхува и да поддържа такава охрана. С подобна на неговата охрана се движеха единствено покойните вече Ил.Павлов и Г.Илиев, но за тях беше ясно че са с криминален генеззис,а за Домусчиев?
iliyan написа:BRF написа:Колкото повече хубави стадиони,толкова по-добре!
Просто не знам дали община Разград може да си позволи тези 4 милиона!
Дано имате по-хубав стадион,като трябва да се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на гостуващия сектор!
Не може ! И затова се натискат правителството да им ги даде !!!
kev1n написа:ПБМФ може да е продал 6о спасителни лодки, но не и 6о кораба.. ;д защо ? защото никога не е имал такъф флот
@Илиян - е 4-то място на 1 НАЦИОНАЛНА олимпиада за хвалене ли е че не разбрах ?:д на колко международни си участвал, колко си печелил, и т.н. ;д изнесъл 1 презентацийка, дето му я написал някой даскъл, и вече стана умен.. ;д то така не става бе момче ;д
iliyan написа:kev1n написа:ПБМФ може да е продал 6о спасителни лодки, но не и 6о кораба.. ;д защо ? защото никога не е имал такъф флот
@Илиян - е 4-то място на 1 НАЦИОНАЛНА олимпиада за хвалене ли е че не разбрах ?:д на колко международни си участвал, колко си печелил, и т.н. ;д изнесъл 1 презентацийка, дето му я написал някой даскъл, и вече стана умен.. ;д то така не става бе момче ;д
[offtopic]Преди да квалифицираш някой е най-добре да се видиш що са стока си !Като гледам дори родният ти език ти се отдава трудно !
Моите постижения ги има записано в ТНТМ и няма нужда да се хваля , но ти дори това нямаш !!!
Като гледам теб и още 2-3 ярко зелени хапчетата плачете за обучение по български език равно на 1-3 клас !
Бих ви отделил нужното времето и със сигурност ще има ефект , но не е по вашите финансови възможности !
Искрено съжалявам за вас , че безплатното обучение което предлага Б-я не ви е било от полза ! И затова сте само вие виновни !
Всичко е поправимо , дори вашето невежество ![/offtopic]
BRF написа:Е що пък правителството?Това си е местен "проблем"!Ако Общината може да си позволи тия пари и Общинския Съвет прецени,че така ще са най-добре изхарчени за благото на разградчани,да го правят!Ако няма пари в Общината и Домусчиев не иска да го прави сам,си оставате с тоя стадион!Правителството те би трябвало да спонсорира такова начинание,според мен!
ЗАКОН за общинските бюджети
Чл. 6.
(1) Приходите в общинския бюджет са:
1. собствени приходи от:.....
2. държавни трансфери за:
а) преотстъпени държавни приходи
б) субсидии
в) субвенции
г) безлихвени заеми от централния бюджет за финансиране на разходи до възстановяването им по одобрени проекти по програми, съфинансирани от Европейския съюз
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта