Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 17 окт 2013 16:44

fen-fen написа:Parmalatе мислиш ли, че ние не четем новини :)

Пармалат винаги е бил добронамерен и съпричастен към отбора. Не знам защо се дразниш, че помества новини. Смисълът за мен е те да се коментират тук, не толкова, че сме ги пропуснали, макар и това да е възможно.
Според мен горната новина и още една (че Стоев щял да има труден избор за състава) са напълно изсмукани от пръстите. Чудели са се какво да напишат.

Интересни са двата предстоящи мача. Всеки от тях преполовява един етап - първият - общият сезон в А група, втория - груповата фаза на ЛЕ. Много важни мачове и при победи си затвърдяваме позициите и на двете места. При загуби се изравняваме по точки с някой конкурент, но най-вероятно оставаме първи по голова разлика.
Не знам колко ще са навити Литекс да побеждават, но Черноморец Одеса би трябвало да са амбицирани на крайна степен. Това им е шансът да останат в играта за второто място в групата. Загубят ли, трябва да гонят дивото в България и то с малки шансове за класиране.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 17 окт 2013 17:38

tsonpen написа:
fen-fen написа:Parmalatе мислиш ли, че ние не четем новини :)

Пармалат винаги е бил добронамерен и съпричастен към отбора. Не знам защо се дразниш, че помества новини. Смисълът за мен е те да се коментират тук, не толкова, че сме ги пропуснали, макар и това да е възможно.
Според мен горната новина и още една (че Стоев щял да има труден избор за състава) са напълно изсмукани от пръстите. Чудели са се какво да напишат.

Интересни са двата предстоящи мача. Всеки от тях преполовява един етап - първият - общият сезон в А група, втория - груповата фаза на ЛЕ. Много важни мачове и при победи си затвърдяваме позициите и на двете места. При загуби се изравняваме по точки с някой конкурент, но най-вероятно оставаме първи по голова разлика.
Не знам колко ще са навити Литекс да побеждават, но Черноморец Одеса би трябвало да са амбицирани на крайна степен. Това им е шансът да останат в играта за второто място в групата. Загубят ли, трябва да гонят дивото в България и то с малки шансове за класиране.

Не бе, не че се дразня...просто ми става смешно като видя нещо което съм го прочел вече ;) Иначе за мача с Литекс много ми намирисва на равен. Дано да греша! За загуба не си и помислям. За Черноморец Одеса много си прав...дано късмета в мачовете да е с нас!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 17 окт 2013 23:33

Хватката е да не се пренавиваме много ;) Другото като цяло е ясно.

Колкото до статиите - напоследък не ми остава време да чета пресата, така че тези "изрезки" във форума са ми добре дошли :) Благодарско за което :geek:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 окт 2013 10:34

fen-fen написа:Не бе, не че се дразня...просто ми става смешно като видя нещо което съм го прочел вече ;) Иначе за мача с Литекс много ми намирисва на равен. Дано да греша! За загуба не си и помислям. За Черноморец Одеса много си прав...дано късмета в мачовете да е с нас!

Да, такива мачове за завършвали равни напоследък - миналата година с Литекс и ЦСКА (за малко и с "Левски"), тази година с "Ботев" Пловдив. Но защо да е пак така? Аз мисля, че ще победим този път. Но в Одеса ми е мъгла, той и сезонът навън е такъв :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 окт 2013 13:30

Бразилският нападател на Лудогорец Мишел Платини ще бъде извън терените в следващите две седмици.

Той се контузи в двубоя с Любимец, заради което бе заменен в 21-ата минута от словенския голаджия Роман Безяк.

Вчера бившият играч на ЦСКА премина ядрено-магнитен резонанс, а след това стана ясно, че няма да играе със сигурност в мачовете с Черноморец, Славия и Черноморец (Одеса).

Това е втора подобна контузия на Платини. При евродебюта си за Лудогорец срещу Слован в Братислава той се сблъска със съперник още в първите секунди на срещата, заради което бе заменен принудително.

"Меридиан Мач"

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 ное 2013 14:41

иша оценка 5 на Стоев, щеше да е отличен, ако нямаше такива слаби представяния в първенството

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев се съгласи да отговори вчера на въпросите на "Тема Спорт" за представянето на тима в Лига Европа и битката за трета поредна титла у нас.

Г-н Домусчиев, не сте говорили след успеха над Черноморец Одеса, който отвори широко вратите на Лудогорец за излизане от групите на Лига Европа. Каква е оценката ви за представянето на тима дотук?

- След като отборът върви и побеждава, е нормално да сме доволни. Да се надяваме, че ще натрупаме необходимите ни точки, за да можем да се класираме напред.

Колко близо според вас е постигането на тази цел?

- И близо и далеко, тъй като имаме доста проблеми с контузени играчи. Това сериозно ни притеснява. Светльо Дяков пък е наказан за втория мач с Черноморец Одеса. След двубоя с Любимец, ако това може да се нарече мач, защото не мога да приема трима мои играчи да излязат със скъсани връзки от него, също дадохме жертви. Това не е нормално, не е футбол и не е феърплей от страна на Любимец. И от страна на съдията, защото тези неща трябва да се санкционират и да не се допускат. Златински е с разкъсвания в глезена, Платини вчера (б.а. - в сряда) претърпя операция, а пък Барт е с възпаление в ахилеса след изритване в същия мач. Затова и срещу Черноморец играхме с бекове в центъра на отбраната. Кайсара също е с травма. Така че притесненията ни наистина са големи защото, ако момчетата са здрави, знам, че ще се доберем до следващата фаза на турнира. Проблемът е, че имаме прекалено много контузени, и то в най-невралгичната зона - защитата.

Сметките показват, че и точка ще е достатъчна на Лудогорец срещу Черноморец Одеса...

- Вижте, нашият отбор винаги играе за победа, дори и без защитници. Но какво ще се получи, е друг въпрос.

Всички тези контузии и наказания ще ви накарат ли да форсирате зимната селекция и ще търсите ли по-сериозно подсилване?

- На този етап въобще не мислим за селекция. Също така не искаме и да форсираме лечението на определени играчи като Терзиев и Мантила, защото ние държим на здравето на нашите футболисти. Не желаем да ги рискуваме.

Неминуемо интересът към Лудогорец става все по-голям. Има ли реално оферти и запитвания от чужди клубове за ваши играчи?

- Офертите, ако дойдат такива, ще са към зимата. Гледам, че постоянно идват скаути на нашите мачове. Знам от кои клубове са някои от тях и за кои играчи са дошли, но конкретни оферти най-рано ще очакваме към края на годината. Защото нито един сериозен клуб, а нашите играчи са за такива отбори, а не за случайни, няма да вземе даден футболист само на базата на представянето в един-единствен мач или за това, че тимът се е класирал в групите на Лига Европа. Забелязвам, че тези играчи ги гледат и в мачовете от нашето първенството.

Появиха се информации, че Петев може да вземе в АЕЛ Лимасол някои играчи на Лудогорец?

- Не знам. Аз такава информация нямам. А и не мисля, че нашите играчи са за отбор, като АЕЛ Лимасол. И това е едно на ръка. Другото е, че нито един сериозен клуб не тръгва да взима ей така играчи на базата, че има нов треньор. И за да приключа с темата за трансфери на наши играчи, ще кажа, че ние нямаме някаква необходимост да продаваме футболисти през зимата, а и ние не се издържаме от това. Така че предпочитам да си запазя ядрото, защото все пак, ако трябва да играем в Лига Европа и през пролетта, дай Боже да стане, на нас ще ни трябват тези играчи. Другото е, че ние искаме да създаваме по-силен отбор и за следващите години.

Следите ли конкуренцията във вътрешното първенство? ЦСКА се подсили с Мартин Петров.

- Това може само да ме радва, защото когато отборите са силни, и първенството ни е по-конкурентно. Играе се и по-хубав футбол. Това ще помага за развитието на българския клубен футбол и достойното му представяне в евротурнирите.

Как си обяснявате срива, който се получи в Ботев Пловдив?

- Във всеки един отбор има моменти на миникризи. И ние сме ги изживявали. Пожелавам единствено на колегите от Ботев бързо да прескочат този момент и да бъдат пак един достоен и силен съперник.

Какъв съвет бихте им дали, може би да запазят треньора, както направихте вие и на няколко пъти гласувахте доверие на Ивайло Петев?

- На всички клубни ръководители им препоръчвам, когато имат добър треньор, да му дадат повече време за изява и такива миникризи да не им влияят. Същото това нещо трябва да го адресираме и към феновете на тези отбори, че трябва да бъдат търпеливи.

Казахте, че сте уцелили джакпота със Стойчо Стоев. Каква оценка по шестобалната система бихте му поставили за работата?

-Дотук пет. Ако нямахме такива слаби представяния в нашето първенство, щеше да е и шест.

Ако прескочите групите на Лига Европа, може ли да оставите първенството на заден план?

- Не, не. При всички положения ние винаги играем за победа независимо дали гоним титлата, купата... и го доказахме в Европа. Там срещаме сериозни и класни противници, където всеки мач е от огромно значение. Така че ще се борим на всички фронтове. Затова и не случайно казвам, че оценката ми за Стойчо Стоев е пет, пети и половина, а не шест, защото в първенството можеше да се представим още по-добре.

Очаквахте ли толкова силен Литекс и същевременно слаб Левски?

- Литекс не ме изненадва, защото те винаги са били отбор с добър мениджмънт и играчи. И никога не трябва да ги подценяваме. А пък за Левски - има момент на изненада, но да се надяваме, че ще се оправят бързо.

"Тема Спорт"
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 ное 2013 17:37

"Най-добрият отбор в България за мен лично е Лудогорец - и заради това, което показват в евротурнирите, и заради постоянството тук в българското първенство. Имат един изграден и много силен състав", допълни треньорът на Литекс-Златомир Загорчич.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

haha

Мнениеот haha » 06 ное 2013 18:51

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 06 ное 2013 22:18

Тази статия ме развълнува много. Успоредно с това статията за предстоящата среща също е интересна. Дай Оже утре вечер да има още едно вълнуващо заглавие :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 ное 2013 12:45

Не знам къде, затова тук ще го напиша.
Честито класиране! Няма да коментирам играта, защото аз лично го очаквах. :)

ralka_levskarka написа:
ralka_levskarka написа:Ако не продължите, нямате НИКАКВО оправдание ;) Този път бяхте късметлии.

П.С. един еврофутбол да бях пуснала :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”