Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 17 окт 2013 22:46

Кашчей написа:
1982 написа:Връзкар или може би най-обикновен духач ?? :lol:

Определено не духа повече от Шивача.

Аз имам баннато ай пи заради бъзик с ЦСКА.. дори съм сигурен кой го е направил. Някои "пичове", като Лески, Шиивача... май не го карат на ай пи, въпреки пролетната сеитба от простотии, които ръсят целогодишно. Дали пък не са един и същ тия два преинтересни ника?!

Шивача е супер пич и супер готин. Тука просто се ебава и сипва, и разиграва и всички му се връзват. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 окт 2013 22:46

1982 написа:
Red_Girl написа:
1982 написа:Спокойно, старата любов ръжда не хваща.

Помниш ли как се казвам? :lol:

Разбира се, мога ли да забравя, скъпа Зюмбюла.

Не ме кефи как звучи, не ми отива. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2013 22:47

Кашчей написа:Аз имам баннато ай пи заради бъзик с ЦСКА.. дори съм сигурен кой го е направил. Някои "пичове", като Лески, Шиивача... май не го карат на ай пи, въпреки пролетната сеитба от простотии, които ръсят целогодишно. Дали пък не са един и същ тия два преинтересни ника?!

Не знам кой кого обслужва орално и/или мануално тук, нямам против и това, че съм получил 3-4 бан-а, дразнещото е просто, че някои потребители много повече ги заслужават, но явно са безнаказани.

Но явно тук цари пълно безвластие, шепа блюдолизци си вилнеят и са форума превърнали в бащиния.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2013 22:50

Red_Girl написа:Не ме кефи как звучи, не ми отива. :lol:

Съжалявам, явно не помня .... мъжете оглупяват, когато се влюбят.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2013 23:00

Ето мнение от раздел ЦСКА, от вчера:

Син до гроб_ написа:Бонфилетата мине не мине и пак Левски им е в устата! А бе, кенефи, защо намесвате и Левски? Ако искате и на Луната играйте, само си направете тоалетни, че сега усмърдяхте София и Борисовата градина на фекалии и урина! Ако искате ще ви сложа на едно хубаво място и играйте, играйте.....

Това ако го напиша аз, не БАН ще получа, ами наемни убийци ще ми пратят лайняните модератори. Но за тоя пъпеш явно правилата не важат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2013 23:02

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Връзкар или може би най-обикновен духач ?? :lol:

Определено не духа повече от Шивача.

Аз имам баннато ай пи заради бъзик с ЦСКА.. дори съм сигурен кой го е направил. Някои "пичове", като Лески, Шиивача... май не го карат на ай пи, въпреки пролетната сеитба от простотии, които ръсят целогодишно. Дали пък не са един и същ тия два преинтересни ника?!

Шивача е супер пич и супер готин. Тука просто се ебава и сипва, и разиграва и всички му се връзват. 8-)

Верно ли е супер готин, защото сипва и храни, и се изживява с няколко ника едновременно?!
И аз мога да храня на майка, но ми е под достойнството да го правя, а и не мисля, че на теб ще ти хареса, ако някой супер готин пич ти го причини това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2013 23:04

Само да добавя, че цитираното мнение по-горе дори не е изтрито, сега се върнах и го цитирах, т.е. седи си непокътнато от вчера.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 окт 2013 23:05

Шивача/валидол за теб се мисли за велик, ама си е чист ********, личния ибрикчия на модовете :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 окт 2013 23:08

1982 написа:Само да добавя, че цитираното мнение по-горе дори не е изтрито, сега се върнах и го цитирах, т.е. седи си непокътнато от вчера.

Не е само това и няма да остане само това, и не само от него, а и от много други, с различен цвят на фланелката.

Ако зависи от мен ще има перманентен бан за всеки, който спомене майката, бащата , сестрата, брата.. не само по ник и ай пи, но и по МАС адрес.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 окт 2013 23:10

Ако си много упорит няма значение по какво ще те баннат, Кашчей ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”