Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Soulen » 17 окт 2013 21:54

1982 написа:
Red_Girl написа:Кога съм ти писала на 'Вие", тва беше за теб и Soulen... :lol: :lol:

Значи си мислиш и за Сулен, не само за мен ..... дори си го и признаваш най-демонстративно.

Red_Girl написа:п.п 2 Мача с говедата, него визирам??

Кои са тези говеда, аз само телета виждам ??! :lol:

Соулен бе грухтящ, не можеш едно име да произнесеш :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 окт 2013 21:55

Soulen написа:Сега и тебе ще баннат :mrgreen:
Те нас футболните фенове ни банват за говедо, рога, прасе, свине, дпс-ари и мангали, а пък тея политическите дебили си ги оставят безнаказано с откровено провокативно съържание, като корееца и грузинското джудже и анти-конти-комуниста.

Защо ги пишете тези неща? Когато сте се регистрирали, всички сте се съгласили с правилата на форума, нали така? Досега май най-много се оплаквате, не заради неправилно наказание, а заради липса на наказание към определени потребители (за което съм сигурен, че дори не сте сигурни)? Някой дори си признават, че са толерирани, но не пропускат да споменат други акаунти. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 окт 2013 21:59

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Да, тези са обичайните заподозрени безнаказани.

Red_Girl написа:Аз имах преди 2 години един за 1 ден, ама вилнеех на макс.. :lol: :lol: И всъщност ми е тва. :lol:

Red_Girl написа:п.п 2 Мача с говедата, него визирам??

Обаче другите се ползват с протекции? Така е и като спорим, слагаш розовите очилца и виждаш само това, което ти изнася... ;)

В спам темата е позволено!! Да сме на ясно!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 окт 2013 21:59

Rivaldo10 написа:
Soulen написа:Сега и тебе ще баннат :mrgreen:
Те нас футболните фенове ни банват за говедо, рога, прасе, свине, дпс-ари и мангали, а пък тея политическите дебили си ги оставят безнаказано с откровено провокативно съържание, като корееца и грузинското джудже и анти-конти-комуниста.

Защо ги пишете тези неща? Когато сте се регистрирали, всички сте се съгласили с правилата на форума, нали така? Досега май най-много се оплаквате, не заради неправилно наказание, а заради липса на наказание към определени потребители (за което съм сигурен, че дори не сте сигурни)? Някой дори си признават, че са толерирани, но не пропускат да споменат други акаунти. ;)

Това са дребни закачки, които просто нагнетяват напрежението преди дербито. Когато не се прекалява, не е проблем ;)
Ти да не би никога да не си нарушавал закона и да си се измъквал безнаказано ?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 окт 2013 22:01

Red_Girl написа:В спам темата е позволено!! Да сме на ясно!

Кой те излъга? :? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 окт 2013 22:02

Soulen написа:Соулен бе грухтящ, не можеш едно име да произнесеш :mrgreen: :mrgreen:

На мен все ми звучи като Тюлен. Съжалявам, нищо лично. :) :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 окт 2013 22:04

Red_Girl написа:
Soulen написа:Соулен бе грухтящ, не можеш едно име да произнесеш :mrgreen: :mrgreen:

На мен все ми звучи като Тюлен. Съжалявам, нищо лично. :) :lol: :lol:

Тюлен :shock: :shock: :shock:
Просто никнейм, който съм използвал преди време и знам, че никой няма такъв. Идва от Soul :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 окт 2013 22:04

Soulen написа:Това са дребни закачки, които просто нагнетяват напрежението преди дербито. Когато не се прекалява, не е проблем ;)
Ти да не би никога да не си нарушавал закона и да си се измъквал безнаказано ?

Точно от дребни закачки се започва всичко. 2-3 дребни закачки, 2-3 псувни, накрая и клетви ще се раздават. ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 окт 2013 22:05

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:В спам темата е позволено!! Да сме на ясно!

Кой те излъга? :? ;)

Специално водих спор.. преди известно време и не е проблем да се използва "говедо", "прасе", "теле", "прасенце".. Никого не обиждам. Не се прави на света вода.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 окт 2013 22:05

Red_Girl написа:Специално водих спор.. преди известно време и не е проблем да се използва "говедо", "прасе", "теле", "прасенце".. Никого не обиждам. Не се прави на света вода.

С кого го води този спор? :?
Последна промяна от Rivaldo10 на 17 окт 2013 22:06, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”